Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο Λύρος για Πρόεδρος Δημοκρατίας.





Μπορεί να μην ακούγονται πολλά από το εκλογικό στρατόπεδο του Λύρου, αλλά οι συνεργάτες μας στην ιερά πόλη, μας διαβεβαιώνουν ότι ο Λύρος ετοιμάζεται για κάτι μεγάλο, τόσο μεγάλο που θα βουίξει όλη η Ελλάδα . 

Ήδη οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη, στέλνουν αντιπροσώπους για να πιάσουν στασίδι στη τελετή αποδοχής του νέου ρόλου που θα επωμιστεί ο τιτανοτεράστιος σημερινός δήμαρχος του ιερού Ραδιομεγάρου.

Ο ίδιος βέβαια, ταπεινά και με απόλυτη ευλάβεια κάνει ότι είναι απαραίτητο ( στη φωτό βλέπουμε τη κόμμωση αλά πρεζιντέντ )  για να σταθεί άξια στο ύψος των νέων υποχρεώσεων που θα αναλάβει στη καινούργια σελίδα που ανοίγει για τη χώρα μας, η νέα εθνική του  κίνηση .
...

Η αγία οικογένεια, για ακόμη μια φορά αρωγός της προσπάθειας του άξιου μέλους της, κάνει τα πάντα ώστε να αναδείξει το έργο και τα κατορθώματα του Λύρου, ραίνοντας άνθη ελιάς στο πέρασμά του και επιτρέποντας τη ποτιστική  βάνα να ξεδιψάσει τον παραγωγικό του κήπο, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα για μια Ελλάδα ισχυρή, αλλά συχρόνως ταπεινή και σκαρφαλωπατούσα   στο παγκόσμιο γίγνεσθαι...

Τρέμε Τουρκία Λύρος και Καραπάνος είναι στο κατόπι σου.

====================================

Αλήθεια ... που είναι ο Λύρος τώρα τελευταία και δεν ακούγεται ούτε κιχ; 

Εσείς κύριε Καραπάνο , ξέρετε που είναι ο συνεταίρος σας, ή σας ήρθε το ίδιο χαρτί από Αγρίνιο και αναγκαστικά ακολουθείτε το δρόμο που χάραξε ο Μπαλαμπάνης ;  ;  ; 

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: