Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ύδρευση Αιτωλικού … Θυσία στο βωμό της παραπληροφόρησης μέσω Αιχμής. Λύρος – Καραπάνος σε πανικό





Διαβάσαμε σήμερα στην ηλεκτρονικής σελίδας της χουντοφυλλάδας του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ, ότι ο πρώην δήμαρχος Καραπάνος ή Κλασομπανιέρας, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, επικαλέστηκε έγγραφο που αποδεικνύει ότι το νερό του Αιτωλικού είναι βρώμικο άρα και ακατάλληλο προς πόση.

Το δε αυτό έγγραφο πηγάζει όπως  λέει,  από πιστοποιημένο εργαστήριο ανάλυσης νερού, αλλά δεν είναι προς δημοσίευση για κάποιους ιδιαίτερα μυστηριώδεις λόγους.

Τη συνέχεια του αφηγήματος, αναλαμβάνει ο Γκέμπελς της χουντοφυλλάδας του Μεσολογγίου ο γνωστός  Σωκρατάκος, ο οποίος θέτει το μεγαλοπρεπές ερώτημα: Από πού και πως είναι δυνατόν να έχει περιέλθει στη κατοχή του Καραπάνου ένα τέτοιο εμπιστευτικό έγγραφο; Προσπαθώντας προφανώς να μετατοπίσει την οπτική του θέματος.

...

Προχωράει μάλιστα και σε ακόμη πιο βαρυσήμαντο  συμπέρασμα : Άρα η υπόθεση ύδρευσης Αιτωλικού είναι ανοικτή... με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Πέρα λοιπόν,  από όλα αυτά που θέλει να μας φιξάρει η χουντοφυλλάδα, ο Σωκρατάκος της ΑΙΧΜΗΣ,   προσπαθεί πρωτίστως με κάθε τρόπο να διαβεβαιώσει ότι η κοινή διαπίστωση όλων των δημοτών, που βλέπουν Λύρο και Καραπάνο να είναι μαζί σε κάθε λαμογιά, κομπίνα, εταιρεία με κοινό ΑΦΜ και οργάνωση … είναι ψέμα, διότι πολύ απλά, ο ένας καταγγέλλει τον άλλο.

Παράλληλα ανοίγει το πουγκί της υποσχεσιολογίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιας και τα πράγματα είναι έτσι, θα σβήσουμε χρέη, θα δώσουμε περίοδο χάριτος και θα ξαναπιούμε νερό από το λάστιχο στη πλατεία του Αιτωλικού, όταν θα κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές. 

Μη ξεχνάμε ο Σωκρατάκος θεωρεί τον εαυτό του μέρος της δημοτικής αρχής ακόμη και σήμερα . Διόλου τυχαία ο Λύρος τον είχε αντ' αυτού δήμαρχο και ο Καραπάνος μισθωμένο προπαγανδιστή. 

Λίγο αδύνατον έως παράδοξο βέβαια να συμβούν τα παραπάνω, από ανθρώπους όπως ο Λύρος με τον Καραπάνο, οι οποίοι έκαναν το παν για να μας χρεώσουν πανάκριβα το ακατάλληλο νερό της ύδρευσης και να πάνε ΄΄δήθεν΄΄ τα χρέη μας στην εφορία, με γνώμονα  την χαλβαδιάρικη  μετάφραση Αθανασίου της γνωστής κυβερνητικής ΚΥΑ .

Εμείς όμως ρωτάμε… από πότε ΔΗΜΌΣΙΑ έγγραφα που αφορούν Δημόσια Υγεία και μάλιστα από πιστοποιημένα εργαστήρια είναι εμπιστευτικά και μη δημοσιεύσιμα;

Εάν ήταν για θέματα Εθνικού συμφέροντος το κατανοούμε, εδώ όμως έχουμε ανάλυση νερού που καταναλώνουν κάποιες χιλιάδες κατοίκων και ο δήμος με τη ΔΕΥΑΜ είναι υποχρεωμένοι από την νομοθεσία να δημοσιοποιούν ότι έχει σχέση με αυτά τα θέματα.

Άρα έγγραφο δεν υπάρχει .

Γιατί όμως η ΑΙΧΜΗ μαζί με τα αφεντικά  και χρηματοδότες της, δεν λένε λέξη για την αλήθεια, για την πραγματική  κατάσταση στη ΔΕΥΑΜ; 

Γιατί  δεν αναφέρουν λέξη για την κατάσχεση του ταμείου της ΔΕΥΑΜ από το Σύλλογο των ψαράδων του Αιτωλικού;

Γιατί δεν αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν κανονικά από το Νοέμβριο μήνα ;

Γιατί δεν αναφέρει ότι οι κάτοικοι του Αιτωλικού, όσοι από αυτούς κατέθεσαν αγωγή κατά της ΔΕΥΑΜ μαζί με το Σύλλογο των ψαράδων, θα λάβουν αποζημίωση άνω των 5.000 ευρώ;

Το ξέρουμε όλοι μας,  ότι το νερό είναι ακατάλληλο, μιας και φίλτρα δεν υπάρχουν και δεν υπάρχουν  επειδή τα 2 εκατομμύρια που δώρισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο Καραπάνο μέσω των βολευτών  Τριανταφύλλου - Κουρουμπλή, έγιναν ακριβά αμάξια … ακίνητα και χρηματοδότησαν την προσπάθεια επανεκλογής αμφοτέρων.

Η προσπάθεια του θιάσου Λύρου – Καραπάνου να καταλαγιάσουν τον θυμό των δημοτών για την εγκληματική τους ανυπαρξία ως δήμαρχοι, όλα αυτά τα χρόνια, πέφτει στο κενό και τους κάνει εύκολη βορά στα σχέδια του ακόρεστου Σωκρατάκου της ΑΙΧΜΗΣ, ο οποίος θέλει πάση θυσία να κρύψει την επένδυση ακινήτων στη Βόνιτσα –Λευκάδα και να διαγράψει από τον έλεγχο τις επιδοτήσεις που έφαγε για δήθεν ίδρυση και λειτουργία κέντρου δημοσιογραφίας στο Μεσολόγγι. 

Όσο για εσάς αγαπητοί και γελοίοι θεατρίνοι του δημαρχιακού θώκου, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε με πολύ ενδιαφέρον και ανάλογη αγωνία την διαδικασία έκδοσης  της   απόφαση του Αρείου Πάγου  για την κάθοδο του Κασιδιάρη στις εκλογές και σας το προτείνουμε γιατί (όπως και εσείς),  δικάζεται  για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση .

Ο νόμος μάλιστα που τα λέει όλα αυτά είναι σαφέστατος : Απαγορεύεται σε κόμματα και συνδυασμούς να συμμετάσχουν σε εκλογές, εάν διαθέτουν ηγετικά στελέχη που έχουν καταδικαστεί για ορισμένα αδικήματα ανάμεσα στο οποίο και εκείνο της εγκληματικής οργάνωσης Ανεξάρτητα εάν η Καταδίκη τους Δεν έχει καταστεί Αμετάκλητη.   

Τσάμπα περιμένετε την παρέμβαση  Άδωνη και το θαύμα εξ ουρανού.

Κακά μαντάτα θα ακουστούν σε λίγο για πολλούς του επιτελείου ... οπότε παραιτηθείτε τώρα, μη ξευτελίζεται  μια κοινωνία που εγκληματήσατε  πάνω της.

Παραιτηθείτε Τώρα


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: