Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Παρελθόν η Μαντζή από πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αιτωλικού. Σφοδρή αντίδραση Λύρου - Καραπάνου




Παρελθόν αποτελεί η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μαντζή , μιας και τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος νόμος για την εκπροσώπηση των δημοτικών παρατάξεων στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φεύγει και αφήνει πίσω της καταστροφή, απαξίωση και τριτοκοσμικές καταστάσεις που δεν θα ‘πρεπε από τη αρχή να ανεχθούμε  όλοι εμείς, ακόμη και ως απλοί δημότες.

Για ακόμη μια φορά η παντελώς αποτυχημένη πρόεδρος του Τ.Σ Αιτωλικού Μαντζή, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δημιούργησε πολεμική ατμόσφαιρα, κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου στο Τ.Σ,  απέναντι στους υπόλοιπους συμβούλους, μη αποδεχόμενη τη βαριά της ήττα , παρότι ο μηχανισμός του επίσης αποτυχημένου Λύρου, τη στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

...

Η ίδια προκάλεσε 4 επαναλαμβανόμενες ψηφοφορίες, επικαλούμενη ακόμη και κατά φαντασία αφορμές.

Τη πρώτη φορά, θυμήθηκε μετά από μισή ώρα ότι κάποιος σύμβουλος, δεν μπήκε στο παραβάν για να επιλέξει.

Τη δεύτερη φορά, ότι ο σταυρός δεν ήταν ακριβώς στο ύψος του ονόματος.

Τη Τρίτη φορά, ότι κάποιος έσκισε το ψηφοδέλτιο.

Και τη τέταρτη φορά, επικαλέστηκε το παράνομο των  επαναληπτικών εκλογών, παρότι αυτή το προκάλεσε.

Για την ιστορία το αποτέλεσμα σε όλες τις καταμετρήσεις ήταν 4:3 υπέρ του αντιπάλου της, Γιώργου Γένδουλα.

Η ίδια με ασυνάρτητες κραυγές που θύμιζαν υστερική ερωμένη που έχασε το ταίρι της , αφού πρώτα πέρασε από τον Νιαγάρα όλους τους συμβούλους, ανακοίνωσε ότι δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα και θα κάνει το παν ώστε να ανατραπεί είτε στην Αποκεντρωμένη, είτε στο εκλογοδικείο.

Από το βρομόστομα της προέδρου , δεν γλύτωσαν ούτε οι δημότες που είχαν μαζευτεί έξω από το δημαρχείο, επειδή ακούγονταν κραυγές και τσακωμοί.

Το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης, είχε μεγαλύτερο σασπένς, μιας και όπως σας είπαμε Λύρος και λοιποί αποτυχημένοι γύρω από το Λύρο, προσπάθησαν να δελεάσουν τον Γένδουλα με χρήματα ή ακόμη και με θέση επί πληρωμής σε κάποιο πόστο του δήμου ή σε ιδιωτική επιχείρηση όπου έχει πρόσβαση ο Λύρος.

Ο Γένδουλας βέβαια αρνήθηκε χωρίς να δώσει περιθώριο συζήτησης ή διαπραγμάτευσης, αφήνοντας σύξυλο τον Λύρο και τον Καραπάνο ή κλασομπανιέρα, οι οποίοι δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση, θεωρώντας τον Γένδουλα του χεριού τους.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και ενώ οι επαναλαμβανόμενες διαδικασίες  έδειχναν ότι η υπόθεση Μαντζή, οδηγείτε σε ναυάγιο, τηλεφώνησε στον Γένδουλα ο Καραπάνος … ο σημερινός αντιδήμαρχος, και με το μπατσικό  ύφος χιλίων ματατζήδων, του έδωσε οδηγίες – εντολές ώστε να σταματήσει την όποια διαδικασία διεκδίκησης της θέσης του Προέδρου, πρώτον διότι ο Λύρος δεν θα το επιτρέψει και δεύτερον ακόμη και αν εκλεγεί, θα αντιμετωπιστεί ως γλάστρα από τη σημερινή αρχή του Λύρου.

Ο σκοταδισμός του αντιδημάρχου και ο φασισμός του Λύρου που πηγάζει από την ανασφάλεια που τον ταλανίζει σε κάθε του βήμα, κατάφεραν να οδηγήσουν στον εξοβελισμό της  εκλεκτής τους Μαντζή και να αναδείξει την υπόγεια συνεργασία Λύρου Καραπάνου ή κλασομπανιέρα, σε όλα τα επίπεδα.

Πιθανότατα σήμερα, αυτή η ανίερη συμμαχία μεταξύ ενός απατεώνα και ενός λειψού, θα επιβεβαιωθεί ακόμη και σήμερα (όπως μας λένε οι πληροφορίες μας) με την εκλογή νέου Πρόεδρου στην τοπική κοινότητα του Μεσολογγίου, όπου Λύρος και Καραπάνος θα συμμαχήσουν για να εκθρονίσουν την Δασκαλή από Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου.   

Και οι δυο ξέρουν ότι  τους έχει επιβληθεί στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων γιατί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση  και δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στις εκλογές… όμως όλοι μας ξέρουμε ότι οι επιθανάτιες αντιδράσεις στη πολιτική ζωή τους, ίσως να θυμίζουν άλογο που πεθαίνει, αλλά πριν αυτό συντελεστεί, να δίνει τις πιο δυνατές του κλοτσιές.

Τελειώσατε κύριοι, ο δήμος μας πρέπει να πάει μπροστά και εσείς εκπροσωπείτε τον όλεθρο, το σκοτάδι και το προσωπικό σας συμφέρων, τίποτα παραπάνω.

Είστε ήδη παρελθόν, παραιτηθείτε τώρα πριν σας περάσουν βραχιολάκια και γίνουμε για ακόμη μια φορά περίγελος ως δήμος, σε όλη τη χώρα.


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: