Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Οι ψαράδες τελικά δεν ξέχασαν και δεν συγχώρησαν την αλαζονεία Τσίπρα και την ανικανότητα των τοπικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ





Ήταν θέμα χρόνου, ο θυμός και η αγανάκτηση να μετουσιωθεί σε αρνητική ψήφος, για τους ψαράδες της Λιμνοθάλασσας, τους οποίους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους υποτίμησε, όταν κατά την επίσκεψή του στο Μεσολόγγι, αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί τους, ώστε να ακούσει για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου τους.

Βρήκαμε στο μπλόγκ των ψαράδων την ποιο κάτω ανάρτηση, όπου καταγγέλλουν αυτή τη συμπεριφορά (ΕΔΩ)
Αναφέρουν μάλιστα επί λέξη : Βαρύ ηθικό και πολιτικό ατόπημα από τον πρόεδρο του Σύριζα κ. Τσίπρα, ο οποίος επισκέφθηκε τον Δήμο μας, ώστε – όπως δήλωσε - να ενημερωθεί κυρίως για τα προβλήματα της Λιμνοθάλασσας.

Ο κύριος Τσίπρας τότε, είχε  συναντηθεί με τους ψαράδες, αλλά μόνο με αυτούς που έχει τοποθετήσει ο πρώην επόπτης αλιείας Δημητρίου  πάνω στα ιβάρια της Λιμνοθάλασσας, ώστε να ελέγχει τη ροή του χρήματος μέσα από προγράμματα ΕΣΠΑ και να προωθεί ή να προσαρμόζει την εθνική νομοθεσία, ανάλογα με τα δικά του συμφέροντα και μόνο... με τελικό σκοπό την ιδιωτικοποίηση της Λιμνοθάλασσας προφανώς σε εταιρεία δικών του συμφερόντων, με βιτρίνα τους δήθεν ιβαράδες. 

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το κύκλωμα Δημητρίου, με πρωτεργάτη τον ίδιο και συνδετικό κρίκο την βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Τριανταφύλλου (κουμπάρα του), όταν ακόμη ήταν επόπτης αλιείας, προώθησε την αλλαγή νόμου για την αλιεία στη Λιμνοθάλασσα, όπου ουσιαστικά καταργούσε την ελεύθερη αλιεία, μετατρέποντας ολόκληρη τη Λιμνοθάλασσα, σε νοικιασμένη λίμνη από τα 15 άτομα που αποτελούσαν το σύνολο των αλιευτικών συνεταιρισμών της. 
...

Το κύκλωμα Δημητρίου μαζί με τις Υπηρεσίες της Εποπτείας Αλιείας του νομού,  της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας αλλά και του Υπουργείου Γεωργίας, κατάφεραν να κουκουλώσουν τις αντιδράσεις των ψαράδων και να επιβάλουν το νέο νόμο.

Βέβαια ο Τσίπρας είναι σίγουρο ότι χαμπάρι δεν είχε πάρει από όλο αυτό το τσίρκο που είχε στηθεί γύρω από τον ίδιο. 
Η τοπική οργάνωση σε Αιτωλικό και κυρίως στο Μεσολόγγι, αποδείχθηκε όχι απλά κατώτερη των περιστάσεων, αλλά αρωγός στο παρακράτος που είχε δημιουργήσει ο Δημητρίου με την Τριανταφύλλου, όπως και άλλα αξιοσέβαστα πρόσωπα της κοινωνίας μας. 
Αυτοί ήταν που επέβαλαν την απομόνωση Τσίπρα και αυτοί ήταν που οδήγησαν στη σημερινή εκλογική πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε γίνει από τη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με τις παραγωγικές ομάδες του νομού μας, αυτοί οι κύριοι είχαν προσκαλέσει κάποιο ερασιτέχνη ψαρά από τη Βόνιτσα για να αναλύσει τα προβλήματα του κλάδου.
Επίσης όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η συνάντηση στη Κλείσοβα μεταξύ Τσίπρα και Ιβαράδων, αναλώθηκε σε ενισχύσεις και διαδικαστικά, ώστε οι εργάτες του Δημητρίου να παίρνουν χωρίς προβλήματα χρήματα.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Δημητρίου έχει καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλακή (έγιναν 12 με το νέο νόμο ΣΥΡΙΖΑ),  για υπεξαίρεση χρημάτων και εγγράφων από φακέλους και αναπτυξιακά προγράμματα. Εκκρεμεί η έφεση του 

Όσο για τη συντρόφισσα Τριανταφύλλου, ενώ όλα ήταν έτοιμα για να μπει στο ψηφοδέλτιο, τη τελευταία στιγμή αρνήθηκε .... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;; 

Το κύκλωμα Δημητρίου μετουσιώθηκε σε εγκληματική οργάνωση όταν δήμαρχος Μεσολογγίου ανάλαβε ο Λύρος.

Αυτή η εγκληματική οργάνωση, σήμερα δικάζεται στο κακουργιοδικείο Αγρινίου, μέλη αυτής της οργάνωσης είναι η ελίτ της κοινωνίας μας και άνθρωποι υπεράνω κάθε υποψίας, είναι απλωμένοι σε όλους του πολιτικούς χώρους και είναι  αυτοί που μαγείρεψαν το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν θέλουμε να αφήσουμε σε καμιά περίπτωση υπονοούμενα ότι ολόκληρη η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ λαδώνονταν από το κύκλωμα Δημητρίου, αλλά κύριε Θεοφιλάτε η ηλιθιότητα  είναι ισάξια εγκληματικής πράξης, όταν αυτή γίνετε από άτομα που κατέχουν ηγετική θέση. 

Απολαύστε το βίντεο της συνάντησης Τσίπρα με τους  ψαράδες των εικονικών αλιευτικών  συνεταιρισμών της Λιμνοθάλασσας.

Υ.Γ 
Τις επόμενες μέρες θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις για το πως βρέθηκαν εκτός βουλής μεγάλα ονόματα για να πάρουν τη θέση τους κάποιοί άγνωστοι με μηδενική προσφορά στη πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας. 











Μ.Ε.Π 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ψαραδες; ενας ηταν και πεθανε. οι αλλοι δε ξερετε ουτε να δολωνετε