Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Αγκαλιές και γλωσσόφιλλα μεταξύ Αναγνωστόπουλου ΠΑΣΟΚ και Καραπάνου Ν.Δ. Ένα ψήφο στα παιδιά και από εμάς.



Το περιστατικό συνέβη στη κεντρική ομιλία του Αναγνωστόπουλου  στο Μεσολόγγι, όπου ο ένας ευχαρίστησε τον άλλο, για την παρουσία του στη συγκέντρωση.

Άναυδοι οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσαν το θέατρο του παραλόγου, που παίζονταν λάιφ πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί, για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ (Αναγνωστόπουλος ).

Μάταια περίμεναν οι εναπομείναντες  Πασόκοι να ακούσουν ένα λόγο από το στόμα του παπαρολόγου, αλλά δεινού λαϊκιστή Αναγνωστόπουλου… από τα παλιά, για τις ένδοξες σελίδες του κινήματος και του ιδρυτή του …, ώστε να βρουν το κουράγιο να ψηφήσουν τη Κυριακή για ακόμη μια φορά ΠΑΣΟΚ.

...

Αντί αυτού, άκουσαν τον ίδιο τον Αναγνωστόπουλο να προσφωνεί τον Καραπάνο ή Μπανιέρα και να τον ευχαριστεί δημόσια για την παρουσία του, στη συγκέντρωση της εχθρικής κατά τα άλλα γι΄αυτόν,  παράταξης.

Θυμίζουμε ότι ο Καραπάνος, αφού ξεπούλησε τους συνεργάτες του τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ενθυλακώνοντας ένα αξιοπρεπέστατο ποσό από το Λύρο, διετέλεσε συνεργάτης του Λιβανού, καταφέρνοντας να τον αφανίσει από την κυβέρνηση, αλλά και από τη πολιτική σκηνή της χώρας.

Μετά από την εκδίωξή του από το πολιτικό γραφείο του Λιβανού, ο Καραπάνος βρήκε καταφύγιο στο πολιτικό γραφείο του Καραγκούνη, μαζί με τον Λύρο, τον Αθανασίου ή Ευρύπορδο  και κάποια άλλα ρεμάλια της τοπικής κοινωνίας.

 Με μια τέτοια πορεία και με αυτές τις περγαμηνές ο Αναγνωστόπουλος θεώρησε μεγάλη τιμή τη παρουσία του καιροσκόπου Μπανιέρα στη κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας άφωνους τους ψηφοφόρους της παράταξης.

Εμείς βέβαια δεν εκπλαγήκαμε καθόλου, μιας και ο Αναγνωστόπουλος έχει ακριβώς τα ίδια πολιτικά χαρακτηριστικά με τον Καραπάνο. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι ο ένας είναι στο ΠΑΣΟΚ και ο άλλος στη Ν.Δ.

Ο Αναγνωστόπουλος είναι ο άνθρωπος που είδε ανάπτυξη από τον ανύπαρκτο  υπερΒερελικό σιδηρόδρομο Αγρίνιο – Αιτωλικό- Μεσολόγγι- Αντίρριο.

Είναι ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε τα μάλα τον κομματικό μηχανισμό για να εδραιωθεί ως γιατρός και τοπικός παράγοντας.

Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να θυσιάσει τα πάντα στο όνομα του κόμματος, ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο τσουκάλι με τη μαμάλα.

Αυτά τα δυο παράσιτα της κοινωνίας μας, δεν δίστασαν να αγκαλιαστούν και να φιληθούν πάνω στην εξέδρα, που ήταν ντυμένη με τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ, όπως έκαναν άλλωστε και όταν ο Καραπάνος ή Κλασομπανιέρας, κατέβαινε για δήμαρχος Μεσολογγίου.




Ανάρτησαν μάλιστα και τον εναγκαλισμό τους, στα σόσιαλ μίντια, αλλά μετά την σφοδρή αντίδραση όχι μόνο του κόσμου, αλλά και του ίδιου του κόμματος, την κατέβασαν πριν μετρήσει μισάωρο ζωής.



Οπότε ΠΑΣΟΚΙΑ, ψηφίστε Αναγνωστόπουλο, ίσως σας διορίσει δια μέσω του Καραπάνου- Καραγκούνη ή στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορέσετε να απολαύσετε πρώτη θέση στον υπερΒερελικό σιδηρόδρομο, με τα έξοδα πληρωμένα από το Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού. 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: