Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Στις 15 χιλιάδες, έφτασε σήμερα η μετοχή υποψηφίου του Λύρου... Τα παρέλαβε από το Κουλο...χέρη ως καθαρό κέρδος.



Εμείς σας τα λέγαμε, δεν μας ακούγατε, τώρα φάτε τη σκόνη του Κουλο...χέρη.

Στα 15χιλιάρικα ανέβηκε η τιμή υποψηφίου, από το Λύρο, ώστε να μπορέσει να πείσει συμπολίτη μας να κοντύνει την προσωπική του αξία για να ανεβάσει την τιμή της τσέπης του. 

Σας είχαμε προειδοποιήσει, μη τους λέτε από τώρα ναι, παιδέψτε τους λίγο ακόμη, περιμένετε να τους κατακτήσει πρώτα ο πανικός με το χρόνο  και μετά διαπραγματευτείτε την τιμή της τιμής σας... όπως ακριβώς έκανε και ο γνωστός Κουλο...χέρης.

Λύρος -Μπανιέρας ή Καραπάνος καίγονται αυτή τη στιγμή για να αποδείξουν ότι είναι παρόν στα πολιτικά και τοπικά πράγματα... υποψήφιοι που να θέλουν να φτύνουν τα μούτρα τους από την επόμενη μέρα στο καθρέφτη, δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί.
...

Με αυτά τα δεδομένα οι κύριοι ...αυτοί αν προλάβουν βέβαια, μετά τις εθνικές εκλογές, θα ανεβάσουν κι' άλλο το πήχη ... ποιος ο λόγος να μπείτε από τώρα στο ψηφοδέλτιό τους, με μια απλή υπόσχεση πρόσληψης ή  το πολύ με 2 έως 5 χιλιάδες ευρώ; 

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Κουλο...χέρης, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Γυφτιά.


Υ.Γ

Μη ξεχάσετε εσείς οι καθαρόαιμοι, να μας στείλετε τις γνωστές φωτογραφίες με το αλισβερίσι της φυλής των Ρομά, όπως τους αποκαλείτε, με τους εκπροσώπους των αντιπάλων σας. 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: