Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Καραπάνος (Μπανιέρας) - Είμαι και εγώ εδώ ... ελεείστε τον μετανοημένο απατεώνα !!!







Ανακοίνωση εξέδωσε ο μέγιστος απατεώνας που έχει περάσει μέχρι τώρα από το δημαρχιακό θώκο του Μεσολογγίου, θέλοντας να πείσει ότι δεν είναι απλά παρόν, αλλά κονταροχτυπιέται στα ίσα με το χαζοΛύρο για την πρώτη-δεύτερη θέση στις δημοτικές εκλογές.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όσο και να θέλουν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους, τα συνεταιράκια Λύρος - Καραπάνος ή Μπανιέρας, έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την απαξίωση και τη χλεύη που εισπράττουν σε καθημερινή βάση, από του δημότες του δήμου μας.

Ο πανικός είναι τόσο μεγάλος που ο μεν Λύρος ανέβασε όπως είπαμε την τιμή εκκίνησης για να βρει υποψηφίους στα 15.000 ευρώ και ο Καραπάνος αυξάνοντας τη χρονική διάρκεια  προσλήψεων, στην αρχή για ένα εξάμηνο και μετά με εγγύηση δήθεν Καραγκούνη, σε επ' άριστον πρόσληψη, η δε τιμή εκκίνησης κατά κεφαλήν  υποψηφίου παρέμεινε στα 2 με 5 χιλιάρικα. 

Ο πανικός για τον Μπανιέρα είναι ακόμη μεγαλύτερος γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει συμπληρώσει ούτε κατά προσέγγιση τον απαιτούμενο αριθμό στα γύρω χωριά, όπως Λεσίνι, Πεντάλοφο, Γουριά, Μάστρο, Χρυσοβέρι, Σταμνά, Κατοχή, Νιχώρι και Ελληνικά, όπου εκεί με δυσκολία θα τολμούσε να διαβεβαιώσει ότι έχει έναν υποψήφιο, διότι οι πληροφορίες μας λένε ότι και αυτός ο ένας θέλει να αποχωρίσει.
...

Το σχέδιο της μεταπώλησης υποψηφίων από τον Μπανιέρα στο Λύρο, με πρόσχημα την αποχώριση τη τελευταία στιγμή, λόγο προσωπικών προβλημάτων, όπως αυτό έχει καταστρωθεί και με τη συμμετοχή του συνέταιρου Λύρου, μάλλον βαίνει προς ναυάγιο, διότι ο Μπανιέρας δεν κατόρθωσε να προσεγγίσει άτομα με επιφάνεια ψήφων.

 Τι κάνει λοιπόν ο καιροσκόπος και παιδί του κομματικού σωλήνα Καραπάνος;

Βγάζει σήμερα ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ όπου θέλει να πείσει ότι, ο ίδιος είναι πανέτοιμος τουλάχιστον αριθμητικά και  κατακεραυνώνει δήθεν, τον μόνο αντίπαλο που μπορεί να σταθεί απέναντί του και του έκλεψε την επανεκλογή του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, με διχαστικές μεθόδους, τις οποίες  πλήρωσε η τοπική κοινωνία ακριβά... μάλλον υπονοεί επειδή δεν βγήκε δήμαρχος ο Καραπάνος (εδώ το γέλιο βγήκε από τον Παράδεισο) .

Αντιγράφουμε : Αφορμή, όμως, για την σημερινή μου ανοιχτή επιστολή αποτελεί το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη μια αλγεινή, προσπάθεια από συγκεκριμένους κύκλους, να διχάσουν και πάλι την τοπική κοινωνία, για εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών τους επιδιώξεων.
Είναι οι κύκλοι που όπως και το 2019 δεν δίστασαν να διχάσουν οικογένειες και να κάνουν φίλους να μην μιλούνται, προσπαθούν να κάνουν τα ίδια και σήμερα, ώστε να επιβιώσουν πολιτικά.
Πεποίθησή μου είναι, όμως, ότι σήμερα η κοινωνία δεν θα τους «ακολουθήσει» σε αυτή την πρακτική για τον απλούστατο λόγο ότι ο όποιος πολιτικός τους λόγος είναι κενός περιεχομένου.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο αγαπητέ Μπανιέρα ο κακός ο Λύρος φταίει για όλα, απλά για το ποσό που εισέπραξες τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, δεν αναφέρεις κάτι, ίσως να ήταν λίγο για τα μετέπειτα ανοίγματα που έκανες, αλλά τι να κάνουμε, δώσε και συ λίγο γκάζι. 

Αναρωτιέμαι πως και γιατί σήμερα έχουν σωπάσει οι «πολέμιοι» μου το 2019 που με το δημόσιο λόγο τους τότε, δηλητηρίαζαν και δίχαζαν την τοπική κοινωνία;
Αλήθεια σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που έτυχαν απευθείας αναθέσεων ή προσελήφθησαν με τίτλους κτίσης ή συμβάσεις;
Επίσης θέλω να ανακοινώσω ότι σήμερα δεν θα μείνω σιωπηλός σε ενδεχόμενη προσπάθεια να μετατραπεί η προεκλογική αντιπαράθεση σε «χρηματιστήριο» όπως έγινε το 2019 από τους ίδιους κύκλους. Ο νόων νοείτο…

Να και η επιβεβαίωση, από τον ίδιο τον Μπανιέρα. 
Μόνο που το τότε χρηματιστήριο του 2019 σε έκανε μέτοχο αγαπητέ μου σε κοινοπραξίες με τον Λύρο και σε επιχειρηματικά αλισβερίσια, με αυτόν που δήθεν καταγγέλλεις σήμερα.


Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω ότι παραδίδοντας τη δημαρχία το 2019 το ταμείο του δήμου κάθε άλλο παρά άδειο ήταν. Κυρίως όμως ήταν δρομολογημένα και με εγκεκριμένες πιστώσεις μια σειρά έργων. Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Να και τα ανέκδοτα... εμείς θα συμβουλεύαμε τον ευτραφή αλεπουδιάρη Καραπάνο, να ρωτήσει ακόμη και τους ίδιους του τους υποψήφιους τι γνώμη έχουν, για το εάν ήταν τελικά ένας ιεραπόστολος στην ιερά δημαρχία του Μεσολογγίου.

 Επίσης θέλουμε να μας διαψεύσει, εάν μέχρι σήμερα έχει καταδικαστεί ή όχι για υπεξαίρεση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο και μάλιστα όχι μόνο μια φορά, από τη δικαιοσύνη 

Επίσης θέλουμε να μας διαψεύσει για την εταιρεία ΙΚΕ που έχει φτιάξει με κάποιους 'επιφανείς' πολίτες, αλλά και με δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, σε μια κοινοπραξία με την ΙΚΕ του Λύρου, με αντικείμενο τα φωτοβολταικά στο κάμπο της Κατοχής.

Η ονομασία ECO PROGRESS σας λέει κάτι και των δυο σας ή κατα λάθος μας το στείλατε κάποιοι από εσάς ; 

Μήνυμα σε όλους εκείνους που δηλώνουν παρόν στους απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου Λύρο - Καραπάνο.

Πάρτε τα και φύγετε όσο το δυνατό γρηγορότερα. 


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: