Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Μαζέψτε το χαζοΚώστα, πριν τον μαζέψει η διαφάνεια





Όλοι μας κατανοούμε το πρόβλημα του χαζοΚώστα, όλοι μας κατά βάθος χαμογελάμε όταν τον ακούμε να μιλά στο μικρόφωνο ή όταν προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι δήμαρχος.

Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει και ο χαζοΚώστας δεν καβάλησε απλά το καλάμι, αλλά νομίζει ότι είναι ο πρωταγωνιστής σε ταινία του Χόλυγουντ.

Σάλος έχει προκληθεί στο Μεσολόγγι με τη κίνηση του χαζοΚώστα να καλέσει τους εργαζόμενους του δήμου που έχουν προσληφθεί με δίμηνη σύμβαση εργασίας, να υπογράψουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ότι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του, ειδάλλως δεν χρειάζεται να έρθουν από αύριο στην εργασία τους... όπως τους είπε. 

...

Κατανοούμε ότι έχει μπει στο στάδιο του πανικού, κατανοούμε επίσης ότι ο τραχανάς που άπλωσε είτε με τα φωτοβολταϊκά, είτε με τη μαρίνα Μεσολογγίου, είτε με τις αναθέσεις και τα ποσά που έχει υπεξαιρέσει από έργα, να τον έχουν στριμώξει χρονικά.

Κατανοούμε ακόμη και τη πίεση που δέχεται από την αγία οικογένεια, ώστε να ξαναβγεί δήμαρχος, γιατί η επίσης αυτοπροσδιοριζόμενη αυτοκράτειρα του Κεφαλοβρύσου, θέλει να συνεχίσει να έχει τον τίτλο, λόγο εμμονικού παραληρήματος.

Επίσης μαθαίνουμε ότι κάποιοι από την αγία οικογένεια,  θέλουν να πάρουν τη μαρίνα, για να τα καταφέρουν όπως τα κατάφεραν βρομίζοντας όλη τη Λιμνοθάλασσα με το εργοστάσιο βρώσιμων ελιών. Εξού και ο καημός του χαζοΚώστα να διώξει με συνοπτικές διαδικασίες τον απατεώνα Ολλανδό από την μαρίνα, με τον οποίο μέχρι χθες συνεργάζονταν άψογα, δίνοντάς του μάλιστα παράταση δυο ετών, παρόλες τις αντίθετες εισηγήσεις σχεδόν από όλες τις πλευρές. (Είναι αυτοδίδακτος ηγέτης ...μη ξεχνιόμαστε ) 

Όλα αυτά κατανοητά … το να φτάσει όμως στο σημείο να απειλεί εργαζόμενους να αυτοεξευτελιστούν, για να μπορέσουν να συνεχίσουν για ένα δίμηνο ακόμη ως εργαζόμενοι στο δήμο, μάλλον ξεπερνά την όποια ανοχή μας, ακόμη και απέναντι στην γνωστή του ψυχοπάθεια.

Απορίας άξιο είναι επίσης το ότι ακόμη δεν έχουν επέμβει οι αρχές, για να μαζέψουν κάτι τύπους σαν τον χαζοΚώστα και τον Μπανιέρα, οι οποίοι σκορπούν αρκετά μεγάλα ποσά για να εξαγοράσουν υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό τους.

 Απ’ ότι ξέρουμε από τη φορολογική δήλωση του χαζοΚώστα από το Διαύγεια, τα έσοδά του δεν ξεπερνούν τις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ… που τα βρίσκει και μισθώνει υποψήφιους από 5-30.000 ευρώ;

Επίσης μαθαίνουμε ότι το παραδικαστικό του Μεσολογγίου ξηλώνεται με γοργούς ρυθμούς … 4 δικαστίνες αποχαιρέτησαν το σώμα.

Εύλογα λοιπόν ρωτάμε, εσείς που αντιπροσωπεύεται τους θεσμούς, μήπως θέλετε ειδική πρόσκληση για να ξηλώσετε και το παρακράτος του Μεσολογγίου;

Μπορείτε κ. χαζοΚώστα να μας δείξετε κάποιο έγγραφο ότι δεν στερείστε τα πολιτικά σας δικαιώματα;;;

Εσείς κ. Μπανιέρα ;;;


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

 

5 σχόλια:

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη, όταν θα γράφεις σχόλια στο δικό μας blog θα χρησιμοποιείς λέξεις που είναι αποδεκτές από όλους και όχι μόνο από το σπίτι σου. Όσο για το αν πρέπει να αποδείξει ο χαζοΚώστας και ο Μπανιέρας αν δεν τους έχει επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, νομίζω ότι αυτό είναι υποχρεωτικό για τη διαδικασία της συμμετοχής ενός ψηφοδελτίου σε εκλογές. Αυτοί οι κύριοι πρέπει, εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές ούτε πάμε να διαμορφώσουμε τη κοινή γνώμη, όπως τα ΜΜΕ. Επίσης, εμείς έχουμε στα χέρια μας την εντολή στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων αυτών των κυρίων, από την εισαγγελία στο Αγρίνιο, για συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση. Οπότε μην εξάπτεσαι, απαίτησε από τους υπόχρεους να αποδείξουν το αντίθετο από αυτό που λέμε εμείς και τότε θα μετρηθούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Μη καρφώνεσαι χαλβά, μόλις και πετάμε το δόλωμα, το αρπάζεις και δίνεις εξηγήσεις για το πως ο χαζοΚώστας βρέθηκε εκτεθειμένος νομικά και τελικά συγκατηγορούμενό σου στη εγκληματική οργάνωση. Εάν η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, έγινε από εφέτη ανακριτή και επικυρώθηκε από το δικαστήριο στη πορεία της υπόθεσης, ισχύει τότε ή θα επιμείνεις στο τελεσίδικο της υπόθεσης;
Εξάλλου εμείς μιλάμε για την υποχρέωση που έχει ο χαζοΚώστας ... ο Μπανιέρας και κάθε υποψήφιος, να μας προσκομίσει όχι το λευκό ποινικό μητρώο, μιας και η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά το ότι δεν στερείται τα πολιτικά του δικαιώματα. Τόσο κακό είναι και βγάζεις με θυμό τόση κακία; Για κάνε το κόπο να μας το δείξεις και αμέσως θα δείξουμε αυτό που έχουμε εμείς στα χέρια μας και τότε θα δούμε ποιος είναι άσχετος και μάλιστα ποιος πληρώνεται γι αυτή του την ιδιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε πρωτοετης νομικης δε λεει τετοιες ασυναρτησιες. Η αποστερηση πολιτικων δικαιωματων επιβαλλεται ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κατοπιν ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ δικαστικης αποφασης. ΠΟΤΕ απο ανακριτη. Πηγα και ρωτησα σημερα μια εξαιρετη δικαστικο που ζει χρονια στο Μεσολογγι κι ειναι πασιγνωστη για το επιπεδο της και εβαλε τα γελια με τις ανοησιες σας

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Φυσικά και ισχύει οριστικά η αποστέρηση όταν γίνει αμετάκλητη η καταδίκη, στη περίπτωση όμως αυτή υπάρχει προσωρινή στέρηση λόγω μη επιβολής προσωρινής κράτησης. Και εδώ μιλάμε αγαπητέ συχαμογελαστή, για συγκεκριμένο νόμο που αναφέρεται σε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όχι για οποιοδήποτε άλλο λόγο και μάλιστα επιβάλλεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος, σε άτομα που κατέχουν θεσμικές θέσεις και με τη διαδικασία που αναφέραμε ποιο πάνω. Για πρόσεξε τι γίνεται με τον Κασιδιάρη και την έστω και Πλατωνική συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο!!!
Όσο για τη δικαστίνα που ρώτησες, εσύ ξέρεις καλύτερα και οι Μεσολογγίτες ακόμη καλύτερα, για την όποια δικαστίνα στο Μεσολόγγι, εμείς είμαστε απλοί θεατές.
Εξάλλου εμείς προκαλούμε τα δυο συνεταιράκια χαζοΚώστα και Μπανιέρα να μας δείξουν πρόσφατο έγγραφο ότι δεν στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα, όπως και είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν, που είναι το κακό; Ο νόμος και το αμετάκλητο ας έρθουν αργότερα και επικουρικά του γέλωτα που σας έζωσε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει προσωρινη στερηση πολιτικων δικαιωματων χαζοΓιαννη