Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Θλίψη για την κατάντια Λύρου … αλλά πολύ μεγαλύτερη για τους μισθωμένους υποψηφίους του !!!




Η πορεία του Λύρου στο δημαρχιακό θώκο, απέδειξε και στον ποιο καλόβουλο, ότι ο άνθρωπος στερείτε ηγετικών ικανοτήτων, μεθοδικότητας, στρατηγικής και οράματος.

Με απλά λόγια, απέδειξε ότι ήταν μια λύση ανάγκης, απέναντι στον αρχιαπατεώνα Καραπάνο ή Κλασομπανιέρα και τίποτα παραπάνω.

Η εμμονή του όμως να συνεχίσει να θέλει να είναι δήμαρχος, να πιστεύει ακόμη και σε μια ενδεχόμενη νίκη του, στις δημοτικές εκλογές, παρότι το ξέρει και ο ίδιος ότι του έχει επιβληθεί στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, μαζί με τον συνέταιρό του Καραπάνο, αυτό ξεπερνά και τα όρια της γραφικότητας.

Ίσως θα ήταν εύκολο για όλους μας να καταλήξουμε στο αβλαβές συμπέρασμα ότι για όλα φταίει η μέθη της εξουσίας, το καβαλημένο καλάμι που χαρακτηρίζει όλους τους αποτυχημένους στο πολιτικό και κοινωνικό βίο.

Μήπως όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα;

Μήπως ο άνθρωπος αυτός, χρίζει πραγματικής κατανόησης και συμπαράστασης από όλους εμάς;

...

Μήπως τελικά θα πρέπει να λοιδορούμε τους μισθωμένους υποψηφίους του, οι οποίοι συμφώνησαν να μπουν στο ψηφοδέλτιο Λύρου, επειδή ενθυλάκωσαν (τσέπωσαν ) ένα όχι και τόσο ευκαταφρόνητο ποσό, για να βγουν στη φωτογραφία με την παλάμη τους στη παλάμη του Λύρου;

Ακούγεται ότι ο μικρότερος ψιλικατζής υποψήφιος, μισθώθηκε από το Λύρο με τουλάχιστον 5.000 ευρώ και ο ακριβότερος απαίτησε άνω των 100.000 ευρώ.

Περιττό να αναφέρουμε ότι αυτός του 100χίλιαρου, είναι άνθρωπος του γραφείου βουλευτή της ΝΔ του νομού μας και θεώρησε διέξοδο τη μίσθωσή του από το Λύρο γιατί ο εν λόγο βουλευτής, δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί … ΄΄κάπου πρέπει και αυτός να διασφαλίσει το μέλλον του’’

Υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι σαν αυτόν τον μπιστικό του βουλευτή, οι οποίοι είναι έμμισθοι σε άλλο μετερίζι… είναι  συνεργάτες της Περιφερειάρχησας Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι βλέπουν την τετραετία να τελειώνει και μαζί της η συνεργασία τους με την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας.

Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι πείστηκαν από τις υποσχέσεις και τα τάματα του Λύρου, για διορισμούς και άλλα λαχανικά ή ήδη διορίστηκαν με συμβάσεις αίολες σε δήθεν ανάγκες του δήμου Μεσολογγίου.

Όλοι αυτοί αποτελούν το πάνελ της κατάντιας Λύρου, αλλά και του σκηνικού που στήνεται από τους υποψήφιους δημογέροντες της καταρρέουσας κοινωνίας μας.

Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθούμε, πως ένας άνθρωπος που έχει εξοβελιστεί από τα Υπουργεία ως εκπρόσωπος του δήμου, ένας άνθρωπος ο οποίος προκαλούσε μόνο το γέλιο και την απαξίωση σε συνέδρια ή εκδηλώσεις, να έχει το ηθικό ‘έστω’ δικαίωμα να διεκδικεί την δημαρχία.

Ίσως το τρόπαιο (όπως το βλέπει ο ίδιος ) της δημαρχίας να είναι η προσωπική απάντηση στη διχασμένη του ψυχοσύνθεση, ίσως να βλέπει τον εαυτό του ως ένα νέο Μέγα Ναπολέων ή ως Λουί ντε Φινές ο οποίος θέλει απλά να μας διασκεδάσει.

Καλά όλα αυτά και κατανοητά… οικείους δεν έχει αυτός ο άνθρωπος να τον μαζέψουν ή είναι και αυτοί στο ίδιο μήκος κύματος… ταρατατζούμ-ταρατατζούμ ;

Σε λίγους μήνες ο Λύρος μαζί με τον Καραπάνο θα μας στέλνουν μηνύματα από τη στενή και επειδή έχει αγριέψει η βλακεία καταβροχθίζοντας ότι υγιές απέμεινε στην κοινωνία μας, το επόμενο διάστημα θα βγάλουμε στον αέρα τη δίωξη για συμμετοχή Λύρου –Καραπάνου στην εγκληματική οργάνωση που δικάζεται όλο αυτό το διάστημα και ήταν η αιτία να τους επιβληθεί η στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Επίσης το ΑΦΜ και όλα τα σχετικά έγγραφα που δείχνουν την κοινοπραξία Λύρου- Καραπάνου στα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής.

Το μόνο μας πρόβλημα είναι η δημοσιοποίηση και των υπόλοιπων ονομάτων, οι οποίοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, επιχειρηματίες, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί κλπ.

Αυτό βέβαια αποδομεί το μεγαλύτερο ατού Λύρου που θέλει να πείσει ότι είναι λεφτάς και μπορεί να τα εξαγοράσει όλα και όλους.

 Ίσως τώρα καταλάβετε όλοι εσείς οι ελαφρόμυαλοι που δηλώνετε παρόν και φωτογραφίζεστε με αυτούς τους δυο κυρίους, πόσο ηλίθιο και αυτοκαταστροφικό είναι το δήθεν ενδιαφέρον σας για τα κοινά και πόσο επικίνδυνο για το μέλλον που σχεδιάζετε για τον εαυτό σας, πουλώντας  ακόμη και την αξιοπρέπεια σας.


Η ΓΕΚΙΑ 



 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περιμενουμε να τα δημοσιευσεις. το αφμ ειναι δημοσιο, δεν βγαζεις προσωπικα δεδομενα. δεν κινδυνευεις. αν δεν τα δημοσιευσεις αμεσα εισαι σαν αυτους. μην το ξεχνας. περιμενουμε με αγωνια

Ανώνυμος είπε...

Η φαντασιοπληξια του αγραμματου παει γονα...

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει; δεν πειράζει, θα υπάρξουν και χειρότερα για την συμμορία σας. Κατανοούμε μόνο την αγωνία εκείνων των ατόμων που δήλωσαν παρόν στο ψηφοδέλτιό σας, για να εξασφαλίσουν έστω και ένα εξάμηνο διορισμού. Δυστυχώς θα χάσουν ότι τους έχει απομείνει. Το ΑΦΜ βεβαίως και είναι προσωπικό δεδομένο, πολύ περισσότερο όταν ακόμη δεν έχει βγει στη παραγωγή. Ακριβώς την ίδια καταγγελία έχουν κάνει εκπρόσωποι παρατάξεων, σε δημόσιες συγκεντρώσεις, αλλά δεν είδαμε καμιά αντίδραση από εσάς για τα φωτοβολταικά της Κατοχής και την κοινοπραξία Λύρου-Καραπάνου. Τόσο πολύ σας πονάει το Μ.Ε.Π; Ούτε το αποτέλεσμα των εκλογών, ούτε ο Σπυρέτος ή Άδωνης θα μπορέσει να σας γλυτώσει. Η κεντρική εξουσία, κάτι απατεώνες σαν εσάς, τους δίνει με απλοχεριά ως αναλώσιμο υλικό, την επόμενη κιόλας μέρα της οικοδόμησης νέας κομματικής και κυβερνητικής πραγματικότητας.