Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Πριν αναλάβει ο Διαμαντόπουλος τα ινία του ιερού Ραδιομεγάρου, ακυρώνει τον εαυτό του.





Ούτε καν τον αλέκτορα  δεν περίμενε να λαλήσει ο  μάλλον νέος δήμαρχος του Ραδιομεγάρου Μεσολογγίου και άρχισε τα αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.

Σε μια Ανακοίνωση – Καταγγελία  για την υφιστάμενη κατάσταση στη ΔΕΥΑΜ, ο εν αναμονή δήμαρχος Μεσολογγίου, μας πληροφόρησε ότι η οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΜ είναι άθλια, ‘’Γιατί κάποιοι ανεύθυνοι και ανεπαρκείς οδήγησαν τη ΔΕΥΑΜ και το δήμο στο χείλος του γκρεμού’’, όπως λέει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

...

Μια ανάσα ανακούφισης βγήκε εκείνη τη στιγμή από το στήθος του κάθε ταλαιπωρημένου δημότη και πιστού ακροατή του ρέιντιο Μεσολόγγι, η οποία όμως δεν κράτησε για πολύ.

Η συνέχεια της ανακοίνωσης αιφνιδίασε όχι μόνο τους δημότες, αλλά και όλα τα λαμόγια που παρέλασαν από τις θέσεις ευθύνης και μάσας στις υπηρεσίες του δήμου και ειδικότερα της ΔΕΥΑΜ.

  Η ΔΕΥΑΜ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις της πόσο μάλλον στα χρέη της.

Και οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν το «μάρμαρο».

Τάδε έφη Διαμαντόπουλος, σκορπίζοντας τρόμο στους εξαπατημένους ψηφοφόρους του, (όσοι και αν ήταν αυτοί… στη πραγματικότητα) και ρίγη συγκίνησης στους χαραμοφάηδες που βρήκαν καταφύγιο στη ΔΕΥΑΜ όπως ο Καραπάνος, ο Λύρος, ο Καραπαπάς κλπ

Με απλά λόγια ο Διαμαντόπουλος μας πληροφορεί ότι, τα χρέη της ΔΕΥΑΜ που είναι δυσθεώρητα, δεν πρόκειται να τα πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε, όπως ο Καραπάνος, ούτε αυτοί που χρησιμοποίησαν τη ΔΕΥΑΜ για να χρηματοδοτήσουν με έμψυχο και χρηματικό υλικό τη κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές όπως ο Λύρος, αλλά ο απλός δημότης που τυγχάνει να είναι ο καταναλωτής της υπερχρεωμένης ΔΕΥΑΜ.

Δηλαδή ο διαχρονικά ανίκανος και άτολμος να αντιδράσει κοσμάκης, ο οποίος πίστεψε τις παπαρολογίες του κάθε Διαμαντόπουλου για νέα εποχή στα δημοτικά δρώμενα και νέο ήθος στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου μας.

Φάτε ήθος και κρατήστε την ανάσα σας για αυτά που έρχονται από την ανύπαρκτη δημοτική ομάδα Διαμαντόπουλου.

Η ανακοίνωση Διαμαντόπουλου - κάντε κλικ ΕΔΩ 

Υ.Γ

Αλήθεια, τι έχουν να μας πουν αυτοί που έβαλαν το όνομά τους στο ψηφοδέλτιο του Διαμαντόπουλου; Θα αντιδράσουν και με ποιον τρόπο;


Η ΓΙΕΚΙΑ 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε χαζοΘοδωρα? Αρχισες τους εκβιασμους και στο νεο δημαρχο?