Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Καλοχώνευτο κύριε Λύρο το αποτέλεσμα των εκλογών, περισσότερες πληροφορίες περί πέψης στον κ. Καραπάνο και λοιπούς συγγενείς. Βίντεο




Δυσκολοχώνευτο  το εκλογικό αποτέλεσμα για τον Λύρο και την παρέα του, πόσο δε μάλλον για την αυτοκράτειρα του Κεφαλοβρύσου , η οποία εξαναγκάστηκε να προσκυνά τα τραπέζια των θαμώνων διάφορων μαγαζιών, μπας και τους μεταπείσει να αλλάξουν άποψη για τον χαζοΛύρο.

Μαθαίνουμε ότι ο Λύρος όχι απλά δεν μπορεί να χωνέψει το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και να το κατανοήσει ( προβλέψιμη εξέλιξη)… πως γίνεται μετά από τόσο χρήμα, λάδωμα σε ψηφοφόρους, δικαστικούς, αστυνομικούς, μετά από τόσες υποσχέσεις προσλήψεων και Γυφτοέργα της τελευταίας μέρας, να ανατραπεί το 30% του πρώτου γύρου.

Η κατάθλιψη της πρώτης περιόδου, φάνταζε αιώνας για τον φασιστάκο που θεωρούσε τη τσέπη του ανώτερη από όποια διαδικασία και τον όποιο θεσμό.

Ποτέ του δεν πίστεψε ότι το μίσος από την απραξία και την άλογη συμπεριφοράς του, που συγκεντρώθηκε στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της θητείας του, θα ανέτρεπαν όχι μόνο τον φαιδρό εγωισμό του αλλά και την αρρωστημένη φαντασία του, που ήθελε να ονομάζεται δήμαρχος και τίποτα παραπάνω.  

Ποτέ του δεν κατανόησε το πώς και κυρίως το γιατί,  η περίοδος που διοίκησε ήταν μια από τις χειρότερες θητείες δημάρχου στη τοπική αυτοδιοίκησης, όπου ανάλογο παράδειγμα μάλλον δεν θα βρεθεί όσο και να ψάξουμε ακόμη και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας.

...

Δυστυχώς όμως είναι λυπηρό και για όλους εμάς, που για ακόμη μια φορά όλοι μας ψηφίσαμε με γνώμονα την αρνητική ψήφο, όπως κάναμε ακριβώς και με τον Καραπάνο και με όλους τους προηγούμενους, που αφάνισαν τον τόπο μας.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο η λογική του, όποιος βρεθεί απέναντι στον εκάστοτε Λύρο, θα πρέπει να ψηφιστεί για να μην ξαναβγεί ο Λύρος. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι ακόμη και η κολόνα να είναι απέναντι σε τέτοια πρόσωπα, εμείς θα ψηφίσουμε τη κολόνα … και δυστυχώς ουδείς από εμάς δεν κάθισε να σκεφτεί, να δώσει έστω μια επιφανειακή εξήγηση, όχι γιατί το εκλογικό σώμα πορεύτηκε με γνώμονα την άρνηση, αλλά γιατί σε αυτό το τόπο, τη διοίκηση του θεσμού διεκδικούν άνθρωποι σαν το Λύρο ή τον Καραπάνο.

Ίσως τα συμπεράσματα μας τρομάζουν, ίσως η πορεία που διαλέξαμε ως κοινωνία να μην είναι αντιστρέψιμη, όμως κάποια στιγμή πρέπει να απαντήσουμε σ’ αυτό το δύσκολο ερώτημα, γιατί η ζωή κάνει κύκλους και όταν επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως φάρσα και τίποτα περισσότερο.

Όταν Λύρος και Καραπάνος  ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης έχουν αλώσει τη δημόσια διοίκηση και τη δικαιοσύνη, τι πρέπει να περιμένουμε με τη κοινωνία και το μέλλον αυτού του τόπου;

Έρχονται αποκαλύψεις για τον τρόπο που κατάφεραν να πάρουν μέρος στις εκλογές αυτοί οι δυο κύριοι, παρότι τους είχε επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Αυτό όμως δεν αναιρεί το φαινόμενο του αριθμού των ψήφων που έλαβαν αυτά τα δυο συνεταιράκια και την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους από ανθρώπους που διεκδικούν κάτι περισσότερο από χαρακτηρισμούς όπως πουλημένοι, λαδωμένοι, προδότες, γλύφτες και χαραμοφάηδες.

Στο βίντεο θα δείτε τους εφιάλτες και τον τρόπο που σκέφτεται ο Λύρος να πάρει το αίμα του πίσω, από τον εν αναμονή δήμαρχο του ιερού Ραδιομεγάρου  Διαμαντόπουλο, παρόλο που τα νέα και οι εξελίξεις μάλλον δεν είναι και τόσο ρόδινα για τον ίδιο και παρότι ο ίδιος πούλησε και τη ψυχή του στο διάολο για την κατάκτηση του τίτλου.

 




Η ΓΕΚΙΑ 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν εχεις κοτσια να πες ποιον δικαστικο λαδωσε ο Λυρος

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αν έχεις κότσια πες μας εσύ, γιατί δεν ρωτάς για τους αστυνομικούς που λαδώθηκαν και όσους αναφέρονται στην ανάρτηση! Γιατί αυτή σκορδοκαΐλα μόνο για τον δικαστικό; Θεωρείς το λάδωμα προς τους αστυνομικούς δεδομένο και αν ναι πες μας το γιατί; Αισθάνθηκες θιγμένος ή βρήκες ευκαιρία να εξιλεωθείς, απέναντι στους δικαστικούς που συνδέεσαι; Και πάνω απ' όλα γιατί απευθύνεις σε εμάς αυτή την ερώτηση και δεν ρωτάς τον υποψήφιο από το ψηφοδέλτιο του Διαμαντόπουλου, που κατέθεσε ένσταση εναντίον συγκεκριμένου δικαστικού, γιατί έχει απενταχθεί από το σώμα μήνες πριν τις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Καμια τετοια ενσταση δεν κατατεθηκε κατα δικαστικου και δεν υπηρξε καμια " απενταξη" ( μονο διαδοχικες αναρρωτικες αδειες σε ανθρωπο που πασχει.απο σκληρυνση κατα πλακας). Ξεκινησα με το δικαστικο γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να γελοιοποιηθεις αναφερομενος σε ονοματα- προτυπα επιστημονικης επαρκειας και ηθους ( οπως ειναι ολοι οι δικαστικοι που υπηρετησαν την τελευταια δεκαετια στο Μεσολογγι). Αλλα πες και για αστυνομικους..Ετσι, να συμπληρωσεις τις καταδικες σου και για αλλους κλαδους...

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ως σουπιά δεν θα μπορούσες να γράψεις κάτι άλλο. Η αλητεία σου να αναφέρεις πραγματικά γεγονότα με αναρρωτικές, για να καλύψεις αυτό που γίνονταν κυρίως στο Μεσολόγγι, ίσως σου φανεί χρήσιμο αλλού και όχι εδώ. Όταν προβοκάρεις να το κάνεις εκεί που σε παίρνει. Βεβαίως και υπάρχει υποψήφιος του Διαμαντόπουλου που κατέθεσε ένσταση και βεβαίως υπάρχει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των Λύρου-Καραπάνου. Τα υπόλοιπα ας ελπίσουμε να βγουν όλα στο φως, μπας και δούμε προκοπή σ' αυτό το τόπο, που καταδυναστεύσατε δεκαετίες τώρα με τη στήριξη τέτοιων μηχανισμών.

Ανώνυμος είπε...

Aντε παλι με τη " στερηση" ρε φαντασιοπληκτε...