Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Αναβολή και στο κάλαθο των αχρήστων οι ενστάσεις Λύρου-Καραπάνου… Γιατί άραγε ;;;




Αναβλήθηκε για τυπικούς λόγου η εκδίκαση των ενστάσεων Λύρου-Καραπάνου για τις αλχημείες  Διαμαντόπουλου στο πρώτο και δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Διαμαντόπουλος.

Η απεργία των δικηγόρων δεν επέτρεψε να γίνει η δίκη, αλλά τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν από  ενδιαφερόμενους και μη, πριν και μετά την ανακοίνωση της αναβολής για τις 19/12, έβγαλαν την είδηση ότι η συζήτηση θα είναι απλά μια ανακοίνωση από το προεδρείο του δικαστηρίου, ότι οι ενστάσεις των πρώην αποτυχημένων δημάρχων του Μεσολογγίου, απορρίπτονται με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί θα υπάρξει απόρριψη, παρόλο που όλοι μας ξέρουμε ότι οι απατεωνιές έγιναν, τα περίπου 700 ασφράγιστα ψηφοδέλτια βρέθηκαν, ο κανένας σε κάποια τμήματα ψήφισε… και πολλά πολλά άλλα!!!

...

Διότι πολύ απλά, οι ενστάσεις είναι ανυπόστατες μιας και έγιναν από μη έχοντες νόμιμο δικαίωμα .

Το γιατί δεν έχουν το νόμιμο δικαίωμα Λύρος και Καραπάνος είναι μάλλον το κερασάκι στη τούρτα των εκλογών που έγιναν με τη συμμετοχή των δυο αποτυχημένων, χωρίς αυτοί να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής, μιας και όπως σας είχαμε αποκαλύψει, τους έχει επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Όμως το ότι ζούμε στη Κολομβία των Βαλκανίων, είναι εμφανές σε κάθε χιλιοστό αυτού του τόπου, όπου  οι διάφοροι εξωδικαστικοί κύκλοι επέβαλαν όχι μόνο τη συμμετοχή του Λύρου-Καραπάνου στις εκλογές, αλλά έφεραν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Διαμαντόπουλο .

Για να δούμε... τι μπορεί να κάνει η σημερινή δικαιοσύνη και κατά πόσο μπορεί να γιατρέψει τις πληγές που της άνοιξαν το παρακράτος και το παραδικαστικό του Μεσολογγίου, που δυστυχώς διοικεί αυτό το τόπο !!! 


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: