Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Πρασσάς Τελικό… για διασπορά ψευδών ειδήσεων, απιστία και συκοφαντική δυσφήμιση, παραπέμπεται ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ



Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ δηλαδή Διαμαντόπουλος και Πρασσάς, εξέδωσαν Δελτίο Τύπου όπου ενημέρωναν τους δημότες ότι όσοι χρωστάνε στη ΔΕΥΑΜ, η διοίκηση της επιχείρησης θα τους πηγαίνει τα χρέη στην εφορία, με άμεσο αποτέλεσμα ακόμη και την κατάσχεση του ακινήτου τους.

Η απειλή αυτή ενεργοποίησε κάποιους δημότες και τον Σύλλογο των ψαράδων του Αιτωλικού οι οποίοι αποτάθηκαν στην εισαγγελία Μεσολογγίου, καταγγέλλοντας τους δυο απατεώνες.

Ο δε Σύλλογος των ψαράδων προσκόμισε μάλιστα την απόφαση της δικαιοσύνης η οποία διατάσσει την καθολική απαγόρευση διακοπής της υδροδότησης νοικοκυριών, το πάγωμα των λογαριασμών και την πληρωμή προστίμου περίπου 5.000 ευρώ για κάθε δημότη που μήνυσε τη ΔΕΥΑΜ μαζί με τους ψαράδες.

...

Ο Σύλλογος μάλιστα έβγαλε στη δημοσιότητα και το κατασχετήριο με το οποίο τα έσοδα και η περιουσία της ΔΕΥΑΜ κατάσχονται στο ύψος του 1.000.000 ευρώ περίπου, για να πληρωθεί το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.




Όμως οι δυο έκπτωτοι απατεώνες, ήθελαν διακαώς να κλείσουν την ιδιωτική συμφωνία με τον πάροχο της ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να πάρουν την μίζα που συμφώνησαν μεταξύ τους, εν αγνοία ακόμη και του δημοτικού συμβουλίου του ιερού Ραδιομεγάρου.

Το γεγονός αυτό τους ανάγκασε να βγάλουν τη γνωστή ανακοίνωση, ώστε να δείξουν ότι η ΔΕΥΑΜ έχει έσοδα τα οποία εγγυώνται την απρόσκοπτη  πληρωμή του παρόχου και δεύτερον, την αντάξια καταβολή από τη μεριά τους τη συμφωνηθείσα  μίζα προς Διαμαντόπουλο-Πρασσά.

Το κακό με αυτούς τους κυρίους και τα σχέδιά τους ήταν ότι η χρονική στιγμή το μέντιουμ, όπως λένε και οι αρχαίοι Ραδιομεγαρίτες, ήταν ακατάλληλο, μιας και η δικαιοσύνη είχε απαλλαγεί από τη παρουσία και την υπόγεια δράση της γνωστής δικαστικού, η οποία παραποιούσε αποφάσεις, εξέδιδε πλαστά έγγραφα και δίκαζε ανάλογα με τα συμφέροντα του εκάστοτε δημάρχου του Μεσολογγίου.

Προστέθηκε και η δράση του Συλλόγου των ψαράδων με τους ενεργούς πολίτες του δήμου μας, οπότε το αποτέλεσμα δεν άργησε να πάρει σάρκα και οστά.

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων , απιστία και συκοφαντική δυσφήμιση διώκονται τα πρωτοπαλίκαρα της ΔΕΥΑΜ και σα να μην έφτανε αυτό, η ανακοίνωση των ψαράδων αποκαλύπτει ότι ο Διαμαντόπουλος είναι έκπτωτος από τα τέλη Φεβρουαρίου και οποιαδήποτε συμφωνία, απόφαση ή ενέργεια είναι άκυρη, γεγονός που καθιστά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, υπεύθυνους και υπόλογους για έξοδα και ατασθαλίες.

Καλά θα κάνουν να το ψάξουν οι κύριοι αυτοί, γιατί η μέχρι στιγμής παρουσίας τους είναι διακοσμητική και τραμπουκική, μάλλον κατόπιν εντολής Διαμαντόπουλου για να επιβάλει το μονόλογο και την απαξίωση του θεσμικού οργάνου του δήμου μας.

Κατά τα άλλα δεν είδαμε να κουνιέται φύλλο ούτε από τη πλευρά της αντιπολίτευσης ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για ύπαρξη ειδικής παροχής στο σπίτι του Πρασσά, για να γεμίζει τη πισίνα του και τους σχεδόν μηδενικούς λογαριασμούς που πληρώνει στη ΔΕΥΑΜ.

Μας είναι αρκετά δύσκολο να δικαιολογήσουμε την αφασία της αντιπολίτευσης και μας αναγκάζει να τους κατατάξουμε ως συνεργούς και κυρίως υπεύθυνους αυτής της κατρακύλας.

Το ποιο λογικό είναι ότι κρατούν αυτή τη στάση γιατί θέλουν να κάνουν τα ίδια όταν και αν έρθουν στην εξουσία ή μάλλον γιατί δεν τολμούν να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί… (άρα είναι ανάξιοι και τυχοδιώκτες) , περιμένοντας απλά την ευκαιρία να πιαστούν από την εξουσία, με τη βοήθεια του κομματικού σωλήνα και της τεχνητής γονιμοποίησης του εκλογικού νόμου.

Κύριε Πρασσά μιας και σε έχουμε προκαλέσει επανειλημμένως και απάντηση δεν πήραμε, μπορείτε να μας πείτε τουλάχιστον πόσα ονόματα και σπίτια πήγατε στην εφορία;

Διαψεύστε μας αν μπορείτε ότι διώκεστε για όλα τα παραπάνω.

Και εσύ κύριε Διαμαντόπουλε, είσαι ή δεν είσαι έκπτωτος; Γιατί δεν το φανερώνεις;

Και αν δεν είσαι έκπτωτος γιατί μέχρι σήμερα δεν κατέθεσες προσφυγή εναντίον του προέδρου του Συλλόγου των ψαράδων;  (ΕΔΩ)

Μήπως γιατί απλά… ισχύει και μήπως γιατί το όνομά σου έχει φτάσει ήδη στον Άρειο Πάγο, με κατεύθυνση προς Κορυδαλλό ;  

Αληθεύει ότι σχηματίσατε άτυπη συμμαχία με τους δήθεν εχθρούς σας, Λύρο, Καραπάνο με αρωγό και διαμεσολαβητή τον αρχιμαφιόζο πρώην επόπτη αλιείας Δημητρίου, για να μην μπορέσουν να εισπράξουν οι δημότες το πρόστιμο που σας επιβλήθηκε;

Μήπως θες να δημοσιοποιήσουμε το αποτέλεσμα των ενεργειών σας ;


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: