Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

κ. Μαυρομάτη… Πόσους τόνους μπαζών και μίζας ισοσκελίζουν μια ανθρώπινη ζωή ;


Πριν λίγες μέρες χάσαμε ένα συμπολίτη μας από την καταιγίδα που κάποιοι επιμένουν να της δίνουν όνομα.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όταν πρόκειται να αποτυπωθούν τα ονόματα των υπευθύνων για τις καταστροφές που αφήνει αυτή η επώνυμη καταιγίδα… τότε υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ ή στη καλύτερη περίπτωση λέγετε υπερθέρμανση του πλανήτη, φαινόμενο του θερμοκηπίου Ελ Νίνιο κλπ.

Ο Άγγελος Κανιώτης που έχασε τη ζωή του για το μεροκάματο, για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια της οικογένειάς του, δούλευε σε μια εταιρία που έφτιαχνε άσφαλτο, παίρνοντας αδρανή υλικά από τη κύτη του μοιραίου χειμάρρου, όπου βρήκε και το θάνατο.

 Η εταιρεία αυτή δεν είχε ούτε την σχετική άδεια, ούτε τη τεχνογνωσία, αλλά ούτε το  εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό για να κάνει αυτές τις εργασίες .

Παρόλα αυτά οι εργασίες γίνονταν, τα τιμολόγια κόβονταν, τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνταν στη Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται ούτε οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων.

Δηλαδή ο κ. Μαυρομάτης αγόραζε ή να το πούμε διαφορετικά ενέκρινε δαπάνες για άσφαλτο από μια εταιρεία φάντασμα η οποία κατέκλεβε το κράτος  την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά νομιμοποιούνταν δια της υπογραφής του κ. Μαυρομάτη, ως εταιρεία που διαθέτει ένα τέλειο προϊόν, με το οποίο ενδεχομένως θα κέρδιζε και τις επόμενες εκλογές, ασφαλτώνοντας τα σοκάκια και τους δρόμους των ψηφοφόρων του.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι το φυλάκιο το οποίο παρέσυρε η βροχόπτωση, ήταν εντός της κοίτης του χειμάρρου, το οποίο σημαίνει ότι ούτε η Κτηματική Υπηρεσία έκανε τους απαραίτητους ελέγχους, αλλά ούτε καν το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, πήγε να τους κάνει έστω παρατήρηση για την απαγορευμένη θέση στην οποία βρίσκονταν το φυλάκιο.

Μετά από όλα αυτά θα πρέπει κάποιος να προσπαθήσει πάρα πολύ για να πείσει ότι απλά έτυχε και ότι δεν υπήρχε προστασία από το γραφείο του Μαυρομάτη - Φαρμάκη.

Δυστυχώς, όχι μόνο δεν έτυχε, αλλά αυτό που συνέβη στο χείμαρρο, συμβαίνει  σε όλη την Αιτωλοακαρνανία τα τελευταία χρόνια, με γνώμονα τη μίζα και τη διασφάλιση της εξουσίας για κάποιους τύπους σα τον Μαυρομάτη και το αφεντικό του τον Φαρμάκη.

Το ίδιο συμβαίνει και στη περιοχή μας όπου εκτελούνται δήθεν έργα για τη Λιμνοθάλασσα, τα οποία έχουν σταματήσει μετά από απόφαση της δικαιοσύνης, αλλά παρόλα αυτά κάνουν χωματουργικές εργασίες, είτε με την βιτρίνα της Περιφέρειας, είτε μα τη βιτρίνα του δήμου και της ΔΕΥΑΜ, είτε ακόμη και με του ίδιου του Υπουργείου.

Πόσο αθώα και τυχαία είναι όλα αυτά κ. Μαυρομάτη που έσπασες κάθε ρεκόρ ψήφων ;

Πόσο ανίκανος είσαι ή πόσο θες να φαίνεσαι ανίκανος, όταν έρχεται η ώρα του καταλογισμού ευθυνών;  

Πόσο κοστολόγησες τη ζωή του συνανθρώπου μας… φτάνει για να σε ξεβρομίσει από τη μυρουδιά της σαπίλας και του εγκλήματος;

Ακούγεται ότι ο Μαυρομάτης είναι και ο επίσημος ταμίας του Φαρμάκη, αληθεύει κ. Μαυρομάτη ;

Αληθεύει ότι στην εγκληματική οργάνωση που δικάζεται στο Αγρίνιο και περιμένουμε την τελική απόφαση μετά από περίπου δυο χρόνια δίκης, ότι είσαι και εσύ με το αφεντικό σου στη λίστα των δικαστών, όπως βέβαια και η δικαστικός του Μεσολογγίου που εκδιώχθηκε πρόσφατα από την Υπηρεσία και σας έκανε πλάτες με πλαστά έγγραφα, πιστοποιητικά και αποφάσεις εντεταλμένες από το κέντρο σας ;

Ντροπή σου κ. Μαυρομάτη, ακόμη και μια στοιχειώδη ένδειξη μετάνοιας επιβάλει ακόμη και στον εγκληματία να σεβαστεί το νεκρό .

Παραιτήσου Τώρα

Διαβάστε τι γράφει αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος για το θάνατο που έφερε σε μια οικογένεια με ανήλικα παιδιά.

Προσέξτε με τι αγωνία προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και να απομακρύνει την έρευνα από τον ίδιο και τον Φαρμάκη … μέχρι που δηλώνει και αρωγός στη προσπάθεια εξεύρεσης υπευθύνων και μάλιστα με τη δική του αμεροληψία και εποπτεία, καταδικάζοντας ταυτόχρονα κάθε προσπάθεια ανθρωποφαγίας απέναντι στο πρόσωπό του.

...

Μια ανακοίνωση ύμνος στον εαυτό του και του παρακρατικού δικτύου που δημιούργησε με τον Φαρμάκη και τα στελέχη κάποιων Υπηρεσιών του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ

Διαβάστε την ανακοίνωσή του Μαυρομάτη 

Αγαπητοί κύριοι,

Τις ώρες που η περιοχή μας –  και κυρίως η οικογένεια και οι οικείοι του – θρηνούν την άδικη απώλεια ενός συμπολίτη μας, μου είναι τουλάχιστον απρεπές να θέσω το δικό μου «εγώ» πάνω από τη δικαιολογημένη αγανάκτηση ανθρώπων που έχουν υποστεί μία απρόσμενη απώλεια.

Σ’ αυτούς και μόνο τους ανθρώπους, οφείλω πρώτα ως άνθρωπος και μετέπειτα ως «κομμάτι» αυτού που λέγεται «δημόσια διοίκηση», να υποσχεθώ ότι θα συνδράμω με κάθε τρόπο στην εξεύρεση της αλήθειας για τις συνθήκες θανάτου του συμπολίτη μας και στην απόδοση ευθυνών, όπου και αν αυτές υπάρχουν, που προφανώς θα αναζητηθούν και από τη Δικαιοσύνη

Προς όλους εκείνους, όμως, που για αλλότριους λόγους προσπαθούν να εμπλέξουν εμένα ή την Περιφερειακή μας Αρχή συλλήβδην, ως συμμέτοχους – άμεσα η έμμεσα – στο τραγικό συμβάν, ξεκαθαρίζω ότι δεν μπορώ να επιτρέψω να αποτελέσω στόχο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων που δεν διστάζουν να εκφραστούν «ανθρωποφαγικά», ξεχνώντας προφανώς ότι δεν μπορούν  να μπουν όλα στο βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Μπήκα στην Αυτοδιοίκηση για να προσφέρω, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι δεν κάνω και λάθη. Παρά ταύτα, οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που χτυπήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία γνωρίζουν που βρισκόμουν την κάθε στιγμή, καθώς επίσης και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, από την αρχή εκδήλωσης του φαινομένου.

Κάθε άλλος υπαινιγμός αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας. 

Θ. Μαυρομμάτης 

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του αδελφού του θύματος των εγκληματικών πράξεων Μαυρομάτη-Φαρμάκη 

https://search.app/DCHYf1GwDiGsHGj1A


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: