Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Η αγκαλιά του μέντορα Νικήτα και το πάρτι της ΝΔ έκαναν το Μαυρομάτη να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη ζωή των συνανθρώπων του.


Από εφημερίδα Esresso 

Πρωτοσέλιδο έγινε ο μέγιστος Αιτωλοακαρνάνας και αντιπεριφερειάρχης Μαυρομάτης, εξ’ αιτίας της  εγκληματική του συμπεριφορά απέναντι στο καθήκον που τον καλούσε να είναι στη θέση του τη δύσκολη στιγμή, όμως αυτός προτίμησε τη διασκέδαση και τα κονέ, για να έχει μέλλον στο κομματικό σωλήνα της Ν.Δ

Είναι τραγικό που αυτές τις στιγμές, άνθρωποι σαν τον Μαυρομάτη βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στη διοίκηση του τόπου μας, θέτοντας  σε κίνδυνο όχι μόνο την ανάπτυξη του τόπου  και την εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, αλλά και την ίδια τη ζωή των συμπολιτών μας.

  Μέσα στην αλαζονεία του ο κ. Μαυρομάτης δεν έπαιξε απλά κορόνα γράμματα ανάμεσα  στη ζωή και το θάνατο, έπαιξε εκκωφαντική  μουσική χορεύοντας σε ρυθμούς ντίσκο, στο μπαράκι της Ρηγίλλης, παραδομένος στην αγκαλιά του μέντορά του Νικήτα και στα χάιδια του Κούλη.

...

Την ώρα που ούρλιαζαν τα κινητά τηλέφωνα από τα μηνύματα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, την ώρα που η Αιτωλοακαρνανία ζούσε στιγμές αγωνίας, εκείνη την ώρα το παλουκάρι Μαυρομάτης, θεώρησε ότι η παρουσία του στο πάρτι της ΝΔ για την επέτειο από την ίδρυσή της, ήταν μεγαλύτερης αξίας …και  βαρύνουσας σημασίας, προφανώς για τον ίδιο και την πολιτική του καριέρα, από το θάνατο που έρχονταν με γοργούς ρυθμούς  στη περιοχή μας.

  Το έγκλημα όμως ήταν προδιαγεγραμμένο και προαποφασισμένο, όλοι ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα θρηνούσαμε θύματα… θα είχαμε απώλεια ανθρώπινης ζωής, το στοίχημα ήταν το πότε.

...

 Η ευχή ήταν μια !!! ο θάνατος να ήταν τουλάχιστον κάποιου αλλοδαπού λαθρομετανάστη  και όχι συμπολίτη μας, για να μην υπάρχει πολιτικό και ποινικό κόστος, για να μην ακουστούν οι θρήνοι και ο αλαλαγμός των συγγενών και των γονιών του στα ΜΜΕ, ώστε να πέσει στα μαλακά και μην βγει στην επιφάνεια η άδεια που δόθηκε στην εταιρεία να δουλεύει εντός του ποταμού, (προφανώς έναντι αδρής μίζας), καθώς και η συνενοχή  των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας με πρωτεργάτη τον ίδιο τον Φαρμάκη.

Αυτός ο άνθρωπος ακόμη και σήμερα δεν είναι σε θέση ούτε καν να παραιτηθεί, έστω από αξιοπρέπεια γιατί πολύ απλά δεν τη συνάντησε ποτέ.

Ένας αναρριχόμενος παρασιτικός  θάμνος, ένα σαπρόφυτο ήταν και θα παραμείνει έτσι σε όλη του τη ζωή.

Αυτή ήταν η πορεία του στο κομματικό σωλήνα της ΝΔ και αυτή ακολουθεί ακόμη και σήμερα, έχοντας ως παρακαταθήκη την αγκαλιά του Νικήτα και τις αλάνθαστες συμβουλές του για επιβίωση και καριέρα δια του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ.

Αυτός ο τύπος είναι αυτός που διοικεί σήμερα το νομό Αιτωλοακαρνανίας δυστυχώς σε μια κρίσιμη περίοδο ακόμη και για την ύπαρξη της.

Ένας ανήμπορος ανθρωπάκος που το μόνο του προτέρημα είναι να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι του σε κάθε πρόταση του Φαρμάκη και να γράφει σε χαρτοπετσέτα πόσα πρέπει να δώσει κάθε εταιρεία που θέλει να επενδύσει στο νομό μας.

Είναι ο επίσημος ταμίας του κυκλώματος Φαρμάκη και ο κύριος υπεύθυνος του θανάτου του συνανθρώπου μας από την τελευταία θεομηνία, γι' αυτό άλλωστε δεν έχει εκδιωχθεί από τη θέση του με απόφαση του Περιφερειάρχη.

Άλλη μια ιστορία προς ναυλωμένους ψηφοφόρους που πηγαίνουν παρακαλώντας πίσω από τον τιτανοτεράστιο κ. Μαυρομάτη … για διορισμό ή για χρηματοδότηση .

Μη ξεχνάτε ότι δεν βάζετε σε κίνδυνο μόνο την αξιοπρέπεια σας, αλλά την ίδια σας τη ζωή όταν οικιοθελώς ακολουθείτε ή πιστεύετε σε κάτι τέτοιους τύπους σαν τον Μαυρομάτη.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: