Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Αγνωείται ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού Κουτσοθόδωρος, μετά την εμφάνιση των νέων λογαριασμών της ΔΕΥΑΜ οι οποίοι είχαν εξοφληθεί ή ρυθμιστεί



Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι λογαριασμοί  της ΔΕΥΑΜ μετά την εξόφληση ή τη ρύθμιση των οφειλών... των δημοτών οι οποίοι προσήλθαν αυτοβούλως μετά από την απειλή, του έκπτωτου Διαμαντόπουλου και του πισινάτου Πρασσά, ότι όποιος δεν πληρώσει θα τον πάει στην εφορία για να τους πάρουν το σπίτι.

Οι καλόπιστοι δημότες νομίζοντας ότι η μαφία της ΔΕΥΑΜ αυτή τη φορά σοβαρολογεί, μάζεψαν ότι οικονομία είχαν, δανείστηκαν ακόμη και από τις τράπεζες με το λεγόμενο υδροδάνειο, τσόνταρε και λίγο ο ΚΕΑΣ και βουρ για το ταμείο.

Έλα όμως που ο νέος λογαριασμός που ήρθε δεν μειώθηκε ούτε κατ’ ελάχιστον από ότι έρχονταν μέχρι σήμερα και μάλιστα παρότι ο προηγούμενος λογαριασμός ήταν φορτωμένος ακόμη και με τους τόκους.

Άρχισαν λοιπόν να συρρέουν οι νησιώτες, στο ανίερο Δημαρχείο της πλατείας Γρηγόρη Λιακατά, ψάχνοντας τον Πλατανιώτη αντιδήμαρχο Αιτωλικού για να τους δώσει εξηγήσεις.

Όμως ο μέγας αντιδήμαρχος, την έκανε από το παράθυρο όταν τον πληροφόρησαν ότι τα πνεύματα είναι οξυμένα, εξαιτίας της κοροϊδίας που τους έκανε η έκπτωτη δημοτική αρχή και η οποία είχε επιστρατεύσει ακόμη και ντόπιους πεμπτοφαλαγγίτες ρουφιάνους, με ποσοστά επί της πληρωμής κάθε λογαριασμού που θα ρυθμίζονταν ή θα εξοφλούνταν.

Την επόμενη μέρα, ο βλάξ Κουτσοθόδωρος τρέμοντας τις αντιδράσεις των δημοτών που έλαβαν τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜ και της πολυπληθούς ομάδας που τον ψήφισε στο Αιτωλικό (γύρω στα 10 άτομα), επικαλέστηκε κόλλημα εξαιτίας του άρτι αφιχθέντος νέου κορονοϊού, για τον οποίο είχε προειδοποιήσει η Παγώνη και η Λινού στο δελτίο των 9μμ.

...

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι λογαριασμός που είχε φτάσει τα 1.500 ευρώ, εξοφλήθηκε και παρόλα αυτά, ο σημερινός ήρθε 500ευρώ. Από την πείρα μας ξέρουμε ότι επόμενος θα έρθει γύρω στα 50 και ο μεθεπόμενος γύρω στα 600 γιούρος  … έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

Όσοι κατάφεραν και πήγαν στη ΔΕΥΑΜ, συνάντησαν πάρα πολλούς που είχαν το ίδιο πρόβλημα, οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι πιάστηκαν κορόιδα από τον απατεώνα Πρασσά και τον αρχηγό της συμμορίας Διαμαντόπουλο.

Η εξήγηση που έλαβαν είναι ότι, με τα χρήματα που πλήρωσαν, εξοφλήθηκαν χρέη από βάθος 15ετίας, τα οποία ούτος ή άλλως αμφισβητούνται, κυρίως όμως και σύμφωνα με τη νομοθεσία  έχουν σβηστεί και μάλιστα από την 5ετία και πίσω.

Όπως είχαμε καταγγείλει, ο Διαμαντόπουλος με τον Πρασσά, δεν ήθελαν να αναγκάσουν κανέναν να πληρώσει, τους το επέβαλε ο πάροχος του ρεύματος, για να μπορέσει να κλείσει η συμφωνία μεταξύ τους, ώστε να φαίνεται η ΔΕΥΑΜ ως επιχείρηση με πολλά έσοδα και έτσι να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα κάτω από το τραπέζι η εγκληματική συμμορία του Διαμαντόπουλου – Πρασσά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε καν το δημοτικό συμβούλιο του ιερού Ραδιομεγάρου δεν ήξερε για συζητήσεις και συμφωνίες… μεταξύ ΔΕΥΑΜ και παρόχου, απλά οι κύριοι αυτοί τους το ανακοίνωσαν κάποια στιγμή και μάλιστα στο φεύγα !!!

Καλή ανάρρωση ευχόμαστε στον Κουτσοθόδωρο και καλή επάνοδο στο δύσκολο αλλά δημιουργικό του έργο στην κοινότητα… ιερό Αιτωλικό.

Υ.Γ

Όσοι πλήρωσαν και έχουν πρόβλημα συνείδησης, να απευθυνθούν στο πεμπτοφαλαγγίτη ρουφιάνο που τους χτύπησε τη πόρτα και τους εκφόβισε και όχι στην εγκληματική ομάδα Διαμαντόπουλου … αυτοί τη δουλειά τους έκαναν.


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: