Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ο ΦΥΛΛΑΔΑΣ, Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ είναι οι εξής τρεις: ο ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ

Ο καλός φίλος μεγαλοεκδότης, μας έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μας. Ω Θεέ, τι δέος να βρεθούν λίγες σειρές στη φυλλάδα σου, να χωρέσουμε και εμείς. Πλην όμως έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις μας. Γι αυτό οφείλουμε να σε διορθώσουμε (ας μας επιτραπεί η λέξη "διορθώνω" όταν μιλάμε γι ένα αστέρι αυτού του βεληνεκούς της προϊστορικής δημοσιογραφίας).
Καταρχήν ΝΑΙ είμαστε ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, γιατί από κάτι τέτοιους αστείους ΕΝΕΡΓΟΥΣ, χορτάσαμε. Περιμένουμε χρόνια και χρόνια να δούμε το αποτέλεσμα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, και βλέπουμε μόνο μιζέρια, κακομοιριά, μόνο στραβά και ανάποδα, που εσείς οι ίδιοι ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ που επιλέξατε να ζείτε εκτός Αιτωλικού, θέλετε να προάγετε. Βλέπουμε μόνο ανθρώπους να αλλάζουν κατεύθυνση άμα τη λήξει των ασφαλιστικων τους συμβολαίων.
Ναι «εκδότη», η πολύ θλιβερότητα που θες εσύ να βλέπεις ότι μόνο αυτή υπάρχει στον τόπο, σου γέννησε παραφροσύνη. Θέλεις οπωσδήποτε να την αποδείξεις. Το έκανες στόχο ζωής, γιατί έκανες σκοπό της ζωής σου να
προσέξει την «τεράστια» προσφορά σου στην δημοσιογραφία και να σε προτείνει για δήμαρχο το ένα..... από τα δύο μεγάλα κόμματα. Αυτός δεν είναι ο ποταπός και ύστερος σου στόχος; Γιατί δεν κατεβαίνεις λοιπόν χωρίς κομματική στήριξη, μεγάλε εξ’ ουρανού σωτήρα; Γιατί μετράς τα κουκιά, και δεν τα βγάζεις ούτε 39, ξέρεις ποια λέω τα μασονικά 39 της γελοίας δήθεν πολιτιστικής εταιρείας ΑΙ. εν. ΠΩ. που νομίζεις ότι διαφεντεύεις, αλλά πολύ απλά δεν ξέρεις τι λένε για σένα πίσω σου, ενώ εγώ ξέρω.
Να μας απαντήσεις, που ακριβώς διέκρινες το μίσος μας για την κοινωνία για το οποίο μας κατηγορείς.
Επικαλείσαι την δημοτική αρχή και αναρωτιέσαι γιατί μας ανέχεται, ζητώντας έμμεσα προστασία. Τώρα είναι η στιγμή να αγαπηθείτε και να γίνεται σύμμαχοι.
Πειράχτηκε το τεράστιο εγώ σου από την κριτική μας, γιατί θεωρείς ότι μόνο εσύ έχεις αυτό το προνόμιο. Θέλεις μόνο εσύ να μπορείς να ασκείς κριτική, γιατί νομίζεις ότι έτσι διαμορφώνεις την κοινή γνώμη. Μπες στις ταβέρνες του Αιτωλικού, (αν τις γνωρίζεις), και δες τι κάνουν όταν παίρνουν με το ταχυδρομείο τη φυλλάδα σου.
Τέλος, γιατί δεν αξίζεις για παραπάνω, παρατηρείς ότι: Η βλακεία και η γελοιότητα, επιχειρεί πλέον επίσημα να παίξει ρόλο στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι του δήμου μας. Εδώ ένα πράγμα θα παρατηρήσει ο προσεκτικός αναγνώστης. Ότι η βλακεία και η γελοιότητα παίζουν πολλά χρόνια ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της πόλης και σαφώς δεν περίμεναν εμάς. Δεν θα σου τη στερήσουμε, μην φοβάσαι, είσαι ο πρωτεργάτης εμείς δεν διεκδικούμε από το μερίδιο σου.
Ή ίσως σε ενοχλεί ότι εμείς δίνουμε το επίσημο της όλης κατάστασης, γιατί εσύ και οι δημοτική μας αρχή, διαχειριστήκατε την βλακεία και την γελοιότητα τόσα χρόνια ανεπίσημα. Δεν είστε ικανοί ούτε να είστε επισήμως βλάκες και γελοίοι, παρόλο που προσπαθήσατε.
Υ.Γ. Πρόσεχε τον ήλιο, σκοτώνει!!!


Ο (συνάδελφος) Δημοσιογράφος
Στη φωτό το όνειρο που είδε ο φυλλάδας, βλάκας και γελοίος, ότι θα γίνει δήμαρχος θα πέσει από τον ουρανό σωτήρας και θα αποτελειώσει το έργο των προηγούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: