Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

NICK THE PRITS (TV STAR)*

Λάβαμε ηλεκτρονικό μήνυμα απο την Μαύρη Μούντζα και το δημοσιεύουμε όπως πάντα αυτούσιο και αλογόκριτο. Τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας.

Το μήνυμα

Με αφορμή το εορταστικό τριήμερο τον αποκριών σου στέλνω ένα νέο e mail με τις εντυπώσεις μου .
Δεν θα αναφερθώ στο γνωστό καρναβάλι που έγινε στον Ντολμά , άλλωστε γράφτηκαν εδώ αρκετά. Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε κάτι που μάλλον δεν δώσαμε την σημασία που χρειαζόταν.
Την Κυριακή έβλεπα στην τηλεόραση τα καρναβάλια όλης της χωράς , κάνοντας ζάπινγκ πέφτω σε έναν τοπικό σταθμό , που έδειχνε τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στο νόμο μας και στο τέλος τσουπ να σου και ο δικός μαααας . Είχε μιλήσει για την επέτειο του Ντολμά , το βιβλίο της ανιψιάς και άλλα άσχετα . Έλα όμως που στο μοντάζ έφαγε ψαλίδι και βγήκε ελάχιστα.
Το κανάλι δεν ανέφερε τίποτα για τα λύματα και τη φασαρία που γίνεται πάνω στο θέμα αυτό. Ανέφερε όμως, πως οι εκδηλώσεις του δήμου στέφτηκαν με επιτυχία . Βασικά αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι, δεν πήγαν στην εκδήλωση και ότι τα πλάνα που έδειχναν είναι.... από την προηγούμενη φορά που ήρθαν στο Αιτωλικό . Το θέμα τότε ήταν η καταστροφή της γέφυρας από τα διερχόμενα φορτηγά .

Ρε μπας και συμβαίνει, κάτι που δεν το ξέρω αναρωτήθηκα .
Θυμήθηκα το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με το Βερελή δίπλα στο τζάκι την ώρα που άλλαζε ο χρόνος, και έτσι λοιπόν (Φωτό 1 Φωτό 2)
ρώτησα κάποιους φίλους – συγγενείς και ψάχνοντας και λίγο στο internet έμαθα ότι:
Ο ιδιοκτήτης του σταθμού έχει καμιά δεκαριά επιχειρήσεις καικατά κανόνα όλες έχουν επιχορηγηθεί , μετέχει σε αρκετούς επιχειρηματικούς συλλόγους, σε έναν μάλιστα είναι πρόεδρος και ότι είναι κοινής κομματικής προέλευσης με τον nICK।
Όλα αυτά είναι γνωστά και δεν είναι μεμπτά , εγώ τα γράφω απλώς για να ενημερώσω τους συντοπίτες μας. Τα συμπεράσματα δικά σας
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι μεγάλο δημοσιογράφος (;) του σταθμού, ναι, ναι αυτός που καλεί τον δικό μας για συζήτηση σε άσχετα θέματα (ρατσισμός, ανεργία κτλ) είναι φίλος του nICK ; Γνωστός ; Πάντως κινητά έχουν ανταλλάξει. Ο εν λόγω λοιπόν δημοσιογράφος έχει ειδικότητα στα πιτόγυρα (σουβλάκι για τους Αθηναίους) και έχει κάνει ενδελεχή ερευνά σε όλο το νόμο , για την ποιότητα του γιαουρτοσκόρδιου .
Κύριοι γιατί προβάλλεται το δήμαρχο μας και όχι το δήμο μας και τα προβλήματα του . Γιατί παρουσιάζετε το ανύπαρκτο έργο του ως υπαρκτό ;;;;

Η ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ

Αν θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι και ενημερωτικά κανάλια , πρέπει να υπηρετείτε την έννοια του θεσμού . Αλλιώς μπορείτε να ονομάζεστε δημαρχιογράφοι και κανάλια δημοσίων σχέσεων αντίστοιχα , για καταλαβαίνουμε και εμείς τι γίνεται και τι ακριβώς υπηρετείτε.
Και εσύ nICK, πάψε να διαμαρτύρεσαι για το ψαλίδι στο μοντάζ . Άλλωστε και ο Σώκος έφαγε ψαλίδι το καλοκαίρι στις Φυτείες (εδώ). Και εκεί άλλα έγιναν, και άλλα έδειξε ο σταθμός. Αλλά αυτός κόπηκε για άλλους λόγους. Οι άνθρωποι με εσένα είναι.
ΑΛΛΑ αν σε αφήνανε να μιλάς μέρες καρναβαλιού που είναι, για άσχετα θέματα , θα σε παίρνανε γραμμή και στον υπόλοιπο νομό. Είπαν λοιπόν να έρθουν μιας και τους κάλεσες, να μην σου χαλάσουν το χατίρι, αλλά να σε προστατεύσουν προσπάθησαν και αυτοί.
στη φωτό 1 πλάνα του Αχελώος TV από την παρουσίαση του βιβλίου της ανεψιάς।
στη φωτό 2 πλάνα του Αχελώος TV απο τις "εκδηλώσεις" στον Ντολμά


ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: