Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Αποκλείστηκε το Αιτωλικό από προγράμματα τουρισμού

Δεν είναι καλαμπούρι, δεν είναι φάρσα.
Πρόκειται για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ
Είναι ένα γεγονός, τρομακτικό για το μέλλον του Αιτωλικού και δείχνει πως πονηροί Μεσολογγίτες και Αγρινιώτες σχεδιάζουν τον αφανισμό της πόλης μας.
Ενώ σχεδιάστηκε ένα μεγάλο project, προβολής, τουριστικής ανάπτυξης και διασύνδεσης πόλεων και δήμων του νομού, το Αιτωλικό έμεινε εκτός, από κατευθυνόμενες παρεμβάσεις, που όπως λένε οι πληροφορίες μας, υπήρξαν ΚΥΡΙΩΣ από το Μεσολόγγι.
Στο σχεδιαζόμενο project περιλαμβάνονται το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, το Αγγελόκαστρο, το Θέρμο και το Μενίδι, γνωστά πασοκοχώρια που από χρόνια επιθυμούν να μας εξαφανίσουν, φέρνωντας σαν πρόσχημα, ότι... βγάλαμε δήμαρχο τον νικολέωντα και η οκταετής τιμωρία μας ΔΕΝ ήταν αρκετή, και αυτό που μας αξίζει, είναι ο ολοκληρωτικός αφανισμός, αφού δεν μπορέσε τελικά να μας αποτελειώσει ο νίκος - νίκος και καταφέραμε και επιβιώσαμε.
Καλούμε την -λέμε τώρα- δημοτική αρχή, να πάρει θέση, να προβάλλει το τουριστικό μας προϊόν, και να δώσει και την τελευταία ρανίδα της βλακείας της (συγγνώμη, αίματός της ήθελα να πω) για αυτό το σκοπό.
Δεν με πιστεύεται; νομίζετε ακόμα ότι είναι καλαμπούρι, μια από αυτές τις βλακείες που γράφουμε;
Ε λοιπόν κάνετε λάθος
ιδού η απόδειξη



Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: