Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Τέρμα στους Μαυρογιαλούρους

Διάβασα λίγες ημέρες νωρίτερα στο troktiko την παρακάτω ανάρτηση, ενός ανώνυμου αναγνώστη.
Την αντιγράφω και την μεταφέρω εδώ στους Μ.Ε.Π. έτσι απλά όπως είναι γραμμένη, χωρίς περικοκλάδες, στολίσματα και ωραίες λέξεις, για δυο λόγους.
Ο ένας είναι ότι είμαι σίγουρος ότι αυτές οι σκέψεις ΔΕΝ είναι μόνο αυτού του συνέλληνα αλλά και πολλών από εμάς, και ο δεύτερος λόγος γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να γίνει η αφορμή για την μεγάλη συζήτηση που θα ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε τις επόμενες ημέρες και που αφορά το μέλλον της πόλης στην εποχή του Καπαδίστρια 2.
(κάνω μόνο μερικές επισημάνσεις με έντονα γράμματα, στα σημεία που έδωσα εγώ μεγαλύτερη βαρύτητα).

“Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του τρωκτικού, όπως εσείς έτσι και εγώ τους τελευταίους μήνες ενημερώνομαι πλέον μέσω του τρωκτικού ή άλλων blogs , δεν θυμάμαι πραγματικά πότε είδα για τελευταία φορά αυτές τις σιχαμερές ειδήσεις και κοκορομαχίες στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Ειδήσεις κατευθυνόμενες και μη έγκυρες...”

Όλοι είμαστε... δυσαρεστημένοι με όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν και που συμβαίνουν κάθε μέρα με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και κυρίως του ΠΑΣΟΚ που ήρθε να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον μέσο Έλληνα.
Η εξουσία είναι στα χέρια μας, όμως προκειμένου να βολέψουμε ή να βολευτούμε γινόμαστε πιόνια του κάθε κόμματος στις εκάστοτε εκλογές με τις ψεύτικες πάντα υποσχέσεις τους γινόμαστε θύματα περιμένοντας να μας διορίσουν ή να εκπληρώσουν τις επιθυμίες μας και πάντα ψηφίζουμε την οικογενειοκρατία είτε αυτή είναι μπλε είτε πράσινη.
Μήπως αγαπητοί φίλοι ήρθε η ώρα να γίνει η μεγάλη αλλαγή και να πάρουν ένα δυνατό μάθημα τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά και όλοι αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και κοντεύουν να γεράσουν με το επάγγελμα του πολιτικού δηλαδή του ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, γιατί αυτοί είναι οι πολιτικοί μας. Ποιος πολιτικός ειδικά αυτοί που διετέλεσαν υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς οι τοποθετημένοι σε κάποιους οργανισμούς παρέμεινε φτωχός. Κανένας.
Η μέρα που πρόκειται να κληθούμε να ψηφίσουμε δημοτικούς άρχοντες και Περιφερειάρχες πλησιάζει, σε λίγο θα αρχίσει η προεκλογική περίοδος τα κόμματα θα θελήσουν να κατεβάσουν τους δικούς τους ανθρώπους για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο παντού.
Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για μας, ήρθε η ώρα να πάρουν πραγματικά το μήνυμα για το ποια είναι η δύναμη μας και πως θα την χειριστούμε όταν θα έρθει η ώρα.
Ψηφίστε νέους συνδυασμούς, ψηφίστε νέους ανθρώπους που θα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια και θα είναι ανεξάρτητοι χωρίς πατρόνους τα μεγάλα ή μικρά κόμματα, άνθρωποι αδιάφθοροι, καθαροί με όρεξη για δουλειά για τον τόπο τους, να διώξουμε επιτέλους τα λαμόγια του κάθε κόμματος, αρκετά δυνάστευσαν και λήστεψαν και κατέστρεψαν αυτόν τον τόπο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες του τρωκτικού είναι η ευκαιρία μας, μην την αφήσουμε να πάει χαμένη αυτοί μας έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα με τις αυξήσεις των φόρων, με τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων και το ασφαλιστικό, ας πάρουν λοιπόν και αυτή την τιμωρία τους στις δημοτικές εκλογές ψηφίζοντας ανεξάρτητους συνδυασμούς και νέους ανθρώπους και καταψηφίζοντας αυτούς
Τέρμα στους Μαυρογιαλούρους, τους κλέφτες και αυτούς που δυναστεύουν την Ελλάδα μας.
Ας αλλάξουμε σκυτάλη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
."




για την αντιγραφή Τειρεσίας
έρχονται εκλογές, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: