Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

colplo grosso

Μου λέτε γιατί φωνάζω.
Μου λέτε ότι έχω πάθει εμμονή και γράφω συνέχεια το "ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια για τον ενιαίο Δήμο Μεσολογγίου, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να μην είναι ο Δήμαρχος εκ' Μεσολογγίου" και σε κάποια συζήτηση που είχα -χωρίς οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν την μηενεργοπολιτική μου ιδιότητα- άκουσα πως "έλα μωρέ, έτσι κι αλλιώς μεσολογγίτης θα είναι ο δήμαρχος, άμα καταφέρουμε να χώσουμε και εμείς κανένα δημοτικό σύμβουλο, καλό θα είναι".
Βλέπετε λοιπόν γιατί φωνάζω;
Ηττοπάθεια, φοβερή ηττοπάθεια, και οι φωνές μου δεν πιάνουν τόπο.
Επανέρχομαι λοιπόν στο ίδιο και αντιγράφω ένα δημοσίευμα της ΑΙΧΜΗΣ του Μεσολογγίου με τίτλο colpo grosso.
Διαβάστε...
Colpo grosso
"Στην τελική ευθεία πληροφορούμαι ότι βρίσκονται οι διεργασίες για την σύσταση συνδυασμού στο δήμο Μεσολογγίου και ήδη έχουν μαζευτεί υπογραφές επιφανών προσώπων του διευρυμένου δήμου.
Αν και οι επιτελείς τηρούν σιγήν ιχθύος και δεν ανακοινώνουν τίποτε προτιμώντας να κρατούν χαμηλούς τόνους και να κινούνται πολιτικά, εντούτοις μαθαίνω ότι είναι μέσα δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων το 2006. Επίσης γνωστός έμπορος της πόλης θεωρείται εκ των στυλοβατών του συνδυασμού όπως και πρώην πρόεδρος συνδικαλιστικού σωματείου. Τέλος, την όλη προσπάθεια πλαισιώνει και ανερχόμενος έμπορος του Μεσολογγίου με συνδικαλιστική παρουσία όπως και επικεφαλής συλλόγων, φορέων, σχολικών μονάδων κ.λπ."
Σας έχω με έντονα γράμματα τους ανθρώπους που πλαισιώνουν και κινούν αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο Μεσολόγγι.
Βλέπετε κανέναν από το Αιτωλικό και τις Οινιάδες; ΟΧΙ
Αυτό ακριβώς εννοώ, οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν ότι υπάρχουμε, δεν πρόκειται ποτέ να το μάθουν, σχεδιάζουν μόνοι τους για τον εαυτό τους.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, αφού εμείς δεν φωνάζουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.




Ε που στο διάολο τελικά είναι η νεολαία μας;
Στα internet cafe? στις παραλίες;
Θα σηκωθείτε ποτέ;
η θα αφήσετε για μια ακόμα φορά να σχεδιάσουν οι άλλοι για σας.


Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: