Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΛΚΗΣ

ήρθε με ηλεκτρονικό μήνυμα, χωρίς να αναφέρεται η πηγή
Το δημοσιεύουμε αυτούσιο, έτσι για την ιστορία που γράφειτ ο πα.σο.κ. στη χώρα μας.
Αυτό το κόμμα, θα έχει "χρισμένους" υποψήφιους δήμαρχους στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
τιμωρήστε τους, περισσότερο γιατί μερικά ανθρωπάκια, αντί να βγουν στα ίσια να ζητήσουν την ψήφο μας, να μας πουν τι πρεσβεύουν, τι θα κάνουν για εμάς, κρύβονται πίσω από τους κομματικούς μηχανισμούς προσπαθώντας να κάνουν τα κόμματα να μας τους επιβάλλουν.
Οχι ρε, φτάνει πια.

Διαβάστε το μήνυμα
Φίλοι μας,

Την 11/5/2010 η κυβέρνηση με τον νόμο 3847/10 κατοχύρωσε όλους τους... δημόσιους υπαλλήλους αλλά και τους ένστολους που είχαν ή θα θεμελίωναν συνταξιοδοτικά δικαιώματα έως την 31/12/2010 διασφαλίζοντας τα όρια ηλικίας αλλά και τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης τους εξαιρώντας τους από τυχόν δυσάρεστες αλλαγές του ασφαλιστικού προς αυτή την μερίδα υπαλλήλων οι οποίοι και είχαν το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθούν με τον υπάρχοντα νόμο. (παράγ. 7).
Εκτός από την εν λόγω διασφάλιση η κυβέρνηση προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους υπαλλήλους υπέβαλαν αίτηση παραίτησης, να την ανακαλέσουν και να επανέλθουν στην υπηρεσία έστω κι αν έχει εκδοθεί η διαπιστωτική πράξη λύσης της υπαλληλικής σχέσης (παράγ. 8)
Κατόπιν του νόμου αυτού ανακόπηκε το κύμα παραιτήσεων από το Δημόσιο αλλά και το πιο σημαντικό είναι ότι πολλοί υπάλληλοι του Δημοσίου που ήδη είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στην ενέργεια ανακόπτοντας την αίτηση παραιτήσεως και συνταξιοδότησης τους.
Στις 23/6/2010 ο εργατολόγος κύριος Ρωμανιάς σε τηλεοπτική εκπομπή άφησε να εννοηθεί ότι το αποσυρμένο από τον κύριο Λοβέρδο Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, το οποίο θα κατατίθενταν στην Βουλή προς συζήτηση την 23/6 , και πρόκειται τώρα να κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα προς συζήτηση στην εθνική αντιπροσωπεία ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 31/12/10 ...σε αντίθεση με τον νόμο 3847/10 .
Ο Διεκπεραιωτής του ΔΝΤ Υπ Εργασίας πήρε πάλι "ραβασάκι" από την Τρόικα η οποία ως δημοσιοποιήθηκε ζητούσε πιο σκληρά μέτρα στο ασφαλιστικό. Άραγε γι αυτό δεν κατατέθηκε το νομοσχέδιο??

Δηλαδή δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τον πρόσφατα εκδοθέντα νόμο & ο Υπ. εργασίας κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ αναιρεί ΤΑ ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ????

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΛΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ!! ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ......ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ "ΠΑΓΙΔΑ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ...ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΑΣ!!

ΙΔΩΜΕΝ !!! Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! (συγκεκριμένα, είναι αύριο)




ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: