Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

πάρτε ουροσυλλέκτες, γάζες, πατερίτσες και ότι άλλο βρείτε πρόχειρο και βουρ, για δημάρχοι

Επειδή τα νέα δεν είναι και τίποτα σπουδαία, θα σας βάλω να διαβάσετε μόνο τα σχόλια μου στα σημεία που είναι SOS, που λέγαμε στο σχολείο. Για όσους όμως έχετε όρεξη να διαβάσετε όλη την ανάρτηση, είναι εδώ, στην ΑΙΧΜΗ και έχει τίτλο, με τη "Ν.Δ. ή με τον Αναγνωστόπουλο". Αφορά τον γιατρό μουρκούση, που κατάφερε να χάσει στις προηγούμενες εκλογές και και να έρθει τελικά 4ος με μόλις 14,5% στον δήμο Μεσολογγίου.
Δεν υποψιάστηκε τίποτα από αυτό το πατατράκ, δεν κατάλαβε ότι ο κόσμος δεν τον έκρινε ικανό και δεν τον γούσταρε, αυτός το χαβά του, ξανά μανά θα είναι λέει υποψήφιος.
Και επειδή φυσικά, δεν τον ενδιαφέρει η προσφορά, δεν τον ενδιαφέρει η ανάπτυξη, δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον, ΑΛΛΑ μόνο η στενή πλην όμως... κονομιστή καρεκλίτσα του δήμαρχου, ή έστω του αντιδήμαρχου και επειδή όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες δημαρχονομαρχέοι και λοιποί παρατρεχάμενοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ιδεολογικό υπόστρωμα, και τάχθηκαν σε κάποιο κόμμα ευκαιριακά, γιατί τότε που έπρεπε να ενταχθούν έτυχε να βρουν ανοιχτή την πόρτα το πα.σο.κ. ή της ν.δ. και μπήκαν, δεν έχουν και κανένα ενδοιασμό με ποιον θα συμπορευθούν.
Ο κ. λοιπόν 14,5% μουρκούσης, "
επανακάμπτει" λέει το άρθρο "μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας από τα δρώμενα και τα προβλήματα του τόπου. Θα φανεί σε κάποιους περίεργο βέβαια, (εμ εσύ τι λες; ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;)αφού η διάθεση για προσφορά δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε διεκδίκηση μιας συγκεκριμένης καρέκλας, ούτε σε μια χρονική διάρκεια που ορίζεται σε 4 - 5 προεκλογικούς μήνες και μετά μην τον είδατε τον… Παναή". (άααα γειά σου)
"Όμως", συνεχίζει το άρθρο "φαίνεται πως ο κ. Μουρκούσης κουβαλάει όπως και πολλοί άλλοι το μικρόβιο της πολιτικής μέσα του" (ε καλέ μου άνθρωπε, άμα έχει μικρόβιο να πάρει αντιβίωση, γιατί θέλει να μας κατσικωθεί στο σβέρκο, να μας κολλήσει κι εμάς;)
Συνεχίζει το άρθρο λέγοντας ότι κάλεσε καμιά πενηνταριά νοματαίους, "πολιτικοί φίλοι και υποστηρικτές ονομάζονται αυτοί" και τους ζήτησε να επηρεάσουν όποιον γνωρίζουν στη ν.δ. για να του δώσει το "χρίσμα".
Γιατί καλό μου παιδί δεν κάθεσαι εκεί στο κέντρο υγείας να κάνεις κάναν άνθρωπο καλά, και θες να μας αρρωστήσεις όλους;
Γιατί το γράφω αυτό;
Γιατί κατά πως γράφει το άρθρο, "διεύρυνση του δήμου προς δυσμάς θεωρεί ότι του παρέχει ένα ακόμη πάτημα λόγω της θέσης του στο ΕΣΥ και των γνωριμιών που έχει αναπτύξει". Καθίστε καλά ρε παιδιά, ποιόν θα πρωτοψηφίσουν οι άρρωστοι;
Αααααααα!!! τώρα κατάλαβα, βρέθηκε η λύση........
"Γι’ αυτό και ήδη κυκλοφόρησαν ευρέως σενάρια περί τελικής συμπόρευσης των δύο γιατρών του Κέντρου Υγείας μάλλον σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο καθώς το «χρίσμα» φαντάζει και για τους δύο μια πολύ δύσκολη υπόθεση… " γράφει το άρθρο στην τελευταία παράγραφο.
Θα σας ψηφίσουν λοιπόν πακέτο, και γιατρούς και δημαρχαίους 2 σε ένα σαν σαμπουάν ένα πράγμα.
Θα ψηφίζουν οι άρρωστοι, θα τους κάνετε και μια δωρεάν εξέταση.
Και δε μου λέτε ρε ντοκτοράδες, το ότι είστε διαφορετικό κόμμα δεν μετράει;
ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ
Να σας πω την δική μου εκδοχή να δείτε ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ
Προσπαθούν και οι δύο να πάρουν το "χρίσμα" από τα κόμματά σας.
Σενάριο 1ο: Το παίρνει ο ένας και ο άλλος την κάνει για το σπίτι του, λέγοντας "εγώ είχα την διάθεση να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση , αλλά οι κομματικοί μηχανισμοί δεν αφουγκράστηκαν την κοινωνία ...". και άλλες τέτοιες τρίχες
Σενάριο 2ο: Το παίρνει πάλι ένας από του δύο το "χρίσμα" και ο άλλος αποφασίζει να κατέβει με την κονκάρδα ανεξάρτητος, λέγοντας για τον άλλο που είναι πια αντίπαλος ¨το πα.σο.κ. ή η ν.δ. -διαλέξτε κόμμα αναλόγως χαμένου- που κατέστρεψε την Ελλάδα, θέλει τώρα να μας επιβάλλει αυτόν τον ρεμπεσκέ για δήμαρχο" και λοιπά, και λοιπά, και λοιπά.
Σενάριο 3ο: Παίρνουν και οι δύο το χρίσμα, ε καλά, η μάχη της αρκούδας, απειλές εκατέρωθεν, στήριξη της πολιτικής των κομμάτων τους, αβυσσαλέο μίσος, οχτροί μέχρι θανάτου, πύρινοι λόγοι, όχι για το δημαρχιακό πρόγραμμά τους, αλλά για το πόσο ανίκανος είναι ο άλλος και γενικώς ο κακός χαμός
Σενάριο 4ο: Δεν παίρνει κανείς από τους δύο το κομματικό ¨χρίσμα" και αποφασίζουν να συμπορευθούν. Κανονίζουν ποιος θα είναι πρώτα δήμαρχος και για πόσο καιρό, πότε θα αλλάξουν να μπει ο άλλος, τακτοποιούνται οι οικονομικές λεπτομέρειες, και βγάζουν κοινό διάγγελμα λέγοντας ότι "εμείς αποφασίσαμε να συμπορευθούμε για το καλό της τοπικής αυτοδιοίκησης καταλαμβανόμενοι από το αίσθημα της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και επειδή πιστεύουμε ότι τα κόμματα δεν πρέπει να έχουν λόγο στις αυτοδιοικητικές εκλογές και θέλουμε να κάνουμε έναν πολυσυλλεκτικό φορέα με όραμα την ανάπτυξη και άλλες τέτοιες αηδίες με μπούρδες, ψέματα και χοντρομ......ς και πάρτα στη μούρη μωρή άρρωστη και ψήφισέ μας και θα σε κάνουμε καλά εμείς γιατί είμαστε γιατροί¨





Τειρεσίας
έρχονται εκλογές, μακρυά από τους ψεύτες, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
όπως βλέπετε, στις φωτό τους βάλαμε να κοιτάζονται στα μάτια, με τον μεν τον αναγνωστόπουλο αριστερά, μιας και είναι σοσιαλιστής και τον δε μουρκούση δεξιά που ΔΕΝ είναι σοσιαλιστής.
Τον μουρκούση τον τραβήξαμε φωτογραφία σε μια συναυλία που είχε δώσει παλιά και δείχνοντας τον αναγνωστόπουλο τραγούδησε το "this is my hero"

Δεν υπάρχουν σχόλια: