Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

καααλά, πιες ένα καφέ πρώτα

Ανακοίνωση έβγαλε το γραφείο του αχυρένιου πρωθυπουργού giorgakis, για την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ επίθεση στο γραφείο ενός από τους εξίσου με αυτόν πουλημένους και αχυρένιους υπουργούς του.
Διαβάστε την, (αν έχετε όρεξη για μπούρδες) με μερικά σχολιάκια δικά μου, που ΔΕΝ άντεξα στον πειρασμό να μην τα κάνω)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (τώρα πείτε μου και εσείς αν ξέρετε δηλαδή, όταν λέει πρωθυπουργού, ποιον εννοεί; τον giorgakis ή τον strauss kahn- του Δ.Ν.Τ.)
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (α!!! τον giorgakis εννοούσε τελικά, είδατε που σας τα έλεγα; αυτός ο μ@λ@κ@ς, νομίζει ακόμα ότι αυτός είναι πρωθυπουργός) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (και γιατί φίλε μου τρομοκρατική; από πότε η αγανάκτηση, ονομάζεται τρομοκρατία;) ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (εδώ εννοεί αυτό το κωλόφαρδο –επειδή την γλύτωσε τον αποκαλώ κωλόφαρδο- γνωστό φασιστόμουτρο, τον χρυσοχοΐδη, αυτόν που έστησε τον Μάιο την προπαγανδιστική ιστορία της marfin που καήκανε ζωντανοί τρεις συνάνθρωποί μας)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (είπαμε, εννοεί τον ΔΗΘΕΝ πρωθυπουργό giorgakis)
Αθήνα, 24 Ιουνίου 2010 (το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσουμε από την παρακάτω ανάγνωση, είναι ότι ΔΕΝ την έγραψε ο αμερικανοτραφής και αμερικανολάγνος giorgakis και αυτό δεν έχει γιατί ένα σαρδάμ ούτε)
Ο (νομίζω ότι είμαι) Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση... , (βασικά στα τέτοια μας, οποιαδήποτε δήλωση κι αν κάνει αυτός ο χαμένος και για οποιοδήποτε θέμα) για την τρομοκρατική επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:
Εκφράζω την οδύνη
(ναι, χέστηκες) και την αγανάκτησή μου, (εμείς να δεις τι αγανάκτηση έχουμε, πουλημένε δοσίλογε) την οδύνη και την αγανάκτηση που νιώθει κάθε Έλληνας πολίτης, (εμάς ΜΗΝ μας ανακατεύεις στις ηλίθιες δηλώσεις σου, είμαστε ΑΛΛΟ εμείς και ΑΛΛΟ εσύ) για τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.
Σε μια περίοδο που η χώρα και ο λαός μας δίνουν μια καθημερινή μάχη
(άσε τη χώρα, εσάς δηλαδή, την μάχη την δίνουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ) για την έξοδο από την κρίση, (που δημιουργήσατε ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ) άνανδροι (και γιατί παρακαλώ άνανδροι; ήταν αδελφές; τους είδες; φορούσαν φούστα - μπλούζα; - ποιος θα μιλήσει ρε φασιστόμουτρα για ανανδρία; εσείς; που εκμεταλλευτήκατε με τον χειρότερο και πιο άνανδρο τρόπο τον Ελληνικό λαό; θα μιλήσετε εσείς για ανανδρία;) δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την ομαλότητα και τη δημοκρατία μας, (για ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μιλάς; ξέρεις εσύ τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ρε ο αρχιφασίστας πλεύρης, είναι πιο αριστερός από εσάς) την Ελληνική κοινωνία, τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών (ποιο ακριβώς είναι το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών εάν παραμένει ζωντανός ο χρυσοχοΐδης και οποιοσδήποτε άλλος από εσάς;) και τις θυσίες που σήμερα κάνουν (ακριβώς όπως το είπες, εμείς τις κάνουμε) για να ορθοποδήσει ο τόπος.
Όσοι επενδύουν στην ανομία και τη βία θα λάβουν την απάντησή τους
(κααααλά, πιες ένα καφέ πρώτα, κι απαντάς μετά) όχι μόνο από την πολιτεία, (ποια πολιτεία ρε χαμένε, αφού τα έχετε διαλύσει όλα) αλλά από την κοινωνία μας (για την κοινωνίας είσαι σίγουρος εσύ τώρα, έτσι;) στο σύνολό της.
Ο σκοπός των τρομοκρατών δεν θα επιτευχθεί
. (θα επιτευχθεί, θα επιτευχθεί)
Η κυβέρνηση, η κοινωνία, οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται. (εσείς, η δωσίλογη κυβέρνηση τρομοκρατείστε, εμάς είπαμε, αφήστε μας απ’ έξω, ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ)
Εκφράζω, και προσωπικά και εκ μέρους της κυβέρνησης, (το Δ.Ν.Τ. εννοεί) τα θερμά μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Βασιλάκη.



Για την αντιγραφή και τα σχόλια
Τειρεσίας
έρχονται εκλογές, τιμωρήστε τους.
και θέλετε τώρα να πιστέψουμε, ότι αυτός ο υπουργός, που βάζουν βόμβες στο γραφείο του, που βρίσκεται ΜΕΣΑ στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, έπιασε τη 17η Νοέμβρη; ότι δηλαδή δεν την είχατε στήσει εσείς μόνοι σας; ρε άει στο διάλο από δω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για μεγάλο θράσος καιαπίστευτη κακουργηματική βαρβαρότητα οι τρωκτικάνθρωποι!
Καθίκια της εξουσίας,Ούουσσσστ απ΄δω λαμόγια του κερατά!