Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ!

ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ 2011!
Έπαιρνε την παραγγελία, παρακολουθούσε το θύμα, το φωτογραφιζε, έστελνε το υλικό στον “πελάτη” και έπειτα χτυπούσε.
Τα σύνεργα εντοπίστηκαν όλα κατά την έρευνα όπως και φωτογραφίες των πιθανόν στόχων αλλά και στοιχεία που τον συνδέουν με τις ίδιες δολοφονίες.
Έχει μεγάλη σημασία πως ομολόγησε την δολοφονική του δράση… στην Ελλάδα η οποία επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα (π.χ. δολοφονίες στο Γκάζι, βομβιστικές επιθέσεις κλπ).
Σίγουρα η ανάκριση του από Έλληνες επιτελείς θα δώσει άλλη τροπή στον χάρτη της τρομοκρατίας (όπως τον νόμιζαν κάποιοι τουλάχιστον).

Σύμφωνα με τα Αλβανικά μέσα, ο Sinanaj ομολόγησε στους ανακριτές την συμμετοχή του σε 7 φόνους στην Ελλάδα, εκτός από τις βομβιστικές επιθέσεις και τους φόνους στην Αλβανία. Εάν μάλιστα ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του στην βομβιστική ενέργεια… στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης τον Μάη του 2011, λίγο πριν την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, οι αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν πολύ σοβαρά την υποθεση. Αυτονόητο πιστεύουμε.
Μέχρι στιγμής πάντως στην Αλβανία του έχουν απαγγελθεί καταγγελίες μόνο για παράνομη οπλοκατοχή ενώ συλλέγονται στοιχεία για τις άλλες ενέργειες τις οποίες έχει ομολογήσει.

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ!

Πριν απο λιγο: “Η αστυνομία έχει αποδείξεις ότι μέλη της οικογένειας του Sιnanaj στους οποίος έχουν ασκηθεί και διώξεις και για …
διάφορα αδικήματα στην Ελλάδα εμπλέκονται στην απόδραση των δραστών από τη φυλακή των Τρικάλων”

Απόδραση που για να θυμίσουμε παρέπεμπε σε πολεμική ενέργεια.


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: