Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Και γιοφύρια θα σας φτιάξουμε !!!

Μπορεί να φταίει η περίοδος πριν τις εκλογές, μπορεί κάποιους να τους έφαγε η ανία, ή μπορεί να θέλουν να δικαιολογήσουν το μισθό τους .
Εμείς θα τους θυμίσουμε, ότι κάτι τέτοιες βλακείες έλεγε και ο γαλάνης και οι Αιτωλικιώτες τον πήρανε με τα κατροκάνατα.
Ευτυχώς όμως που σε αυτό το θέμα είναι ποιο ειλικρινείς, από τις δήθεν μελέτες που είχαν καταθέσει για την ύδρευση του Αιτωλικού. Όλα είναι στη σφαίρα της φαντασίας και της προχειρότητας.
Όχι κύριοι δεν θέλουμε άλλο κάρβουνο, δεν αντέχει ο τόπος άλλο τρένο τύπου βερελή.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο, από τοπική εφημερίδα της ιεράς πόλης


                                                        Μ.Ε.Π

============================================================================================================================================================================================================================================================================================================


Μόνιμη λύση αναζητείται για τα γεφύρια του Αιτωλικού προκειμένου να μην καταρρεύσουν και να συνεχίσουν να αποτελούν το σήμα κατατεθέν για το νησί, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή.

Ο δήμος Μεσολογγίου, έχει καταθέσει πρόταση στην Περιφέρεια για την ένταξη έργου κατασκευής νέας γέφυρας, που θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Η προμελέτη του δήμου, κάνει λόγο για την κατασκευή μιας νέας γέφυρας είτε στα... ανατολικά είτε στα δυτικά του νησιού, προκειμένου να διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από τα παραδοσιακά γεφύρια.

Όπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: