Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ – Η Αυγή Βουτσινά δημιουργεί κόμμα και διεκδικεί τη ψήφο μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
Η πρωτοβουλία της Αυγής Βουτσινά και το κόμμα του Επιχειρείν


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Η παρουσία μιας "ανώνυμης" Ελληνίδας-ως την στιγμή που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Βρούτση-ήταν το έναυσμα για μια συνέντευξη στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" και στην συνέχεια μια πρωτοβουλία που βάζει κατ΄αρχήν ένα αυτονόητο ερώτημα:Για πόσο ακόμη θα κάνουμε αντίσταση μέσα από το διαδίκτυο σε ότι πληγώνει την αξιοπρέπειά μας και σκοτώνει την φαντασία στερώντας από όλους μας, το δικαίωμα να ζήσουμε σε ένα πολιτισμένο κράτος της δύσης;

Ως πότε θα κάνουμε μικρές επαναστάσεις εγωπάθειας και πνευματικού ναρκισσισμού μπροστά στον υπολογιστή την ώρα που οι ζωές μας οδηγούνται στα βράχια;

Αυτές ήταν οι σκέψεις που οδήγησαν την Αυγή Βουτσινά στο να πάρει την πρωτοβουλία να φέρει σε επαφή ανθρώπους του Επιχειρείν από ολόκληρη την Ελλάδα.

Έτσι άρχισε ήδη να δημιουργείται ένα δίκτυο από αξιοπρεπείς πολίτες που έχουν διοικήσει έστω ένα περίπτερο (μια μικρή ή μεγαλύτερη επιχείρηση) και οι οποίοι αποτελούν την απάντηση στους επαγγελματίες πολιτικούς της ...μεταπολίτευσης.

Απώτερος στόχος ένα πολιτικό κόμμα το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με όλα όσα γνωρίσαμε στην διάρκεια της νοσηρής μεταπολίτευσης.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι στηρίζει ολόψυχα την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και καλεί τους ανθρώπους του Επιχειρείν από ολόκληρη την Ελλάδα να γίνουν μέρος της Ιστορίας, να γίνουν οι ίδιοι οι αντικαταστάτες του αποτυχημένου πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης και να αποδείξουν ότι δεν είναι άβουλοι ψηφοφόροι (ή παθητικοί αρνητές) των σημερινών κομμάτων που δεν είναι παρά σύμβολα της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Έχεις διοικήσει ένα περίπτερο;

Είσαι ιδιοκτήτης-εργοδότης μιας μικρής ή μεγάλης επιχείρησης κάπου στην Ελλάδα;

Έχεις πετύχει, χωρίς την διαπλοκή σου με το κράτος, να κάνεις κερδοφόρα την επιχείρησή σου, σεβόμενος παράλληλα τους εργαζόμενους;

Έχεις καταφέρει να κερδίσεις την αγάπη και τον σεβασμό όσων εργάζονται για σένα;

Είσαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου, στους εργαζόμενους, στους προμηθευτές, τις τράπεζες, τους πελάτες σου;

ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ!

Εάν δεν ανήκεις σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα και πιστεύεις στο όραμα της Ενωμένης Ευρώπης των Πολιτών -που περνάει και μέσα από το ευρώ- τότε μπορείς να γίνεις μέρος της Ιστορίας.


Το 2014 θα είναι η χρονιά που θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας, της Ευρώπης, το δικό σου.

Μην το αφήνεις στα χέρια τους.

Έλα μαζί μας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε τους αρίστους ανάμεσά μας-ο καθένας στον τομέα του- και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη της χαμένης μας αξιοπρέπειας.

Κάνε την δικαιολογημένη οργή σου, δημιουργική ορμή και έλα μαζί μας να τους κερδίσουμε στην πιο κρίσιμη σκακιέρα που έχει στηθεί μεταπολεμικά με φόντο την όμορφη πατρίδα μας.

Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει μόνο στα δημιουργικά μυαλά του επιχειρείν για να καταφέρει να αποφύγει την μοιραία πρόσκρουση. (Στη συνέχεια θα προστεθούν στην μάχη οι νέοι επιστήμονες, τα φωτεινά μυαλά με τις εξαιρετικές σπουδές, αλλά και οι νέοι άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερες σπουδές αλλά με δίψα για ζωή και με τη λάμψη του νικητή στο βλέμμα τους.)

Μην ξεχνάς ότι ζεις μονάχα μια φορά και είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις, εάν στην πιο κρίσιμη στιγμή για την μοίρα του τόπου σου, μείνεις απλός παρατηρητής.

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Στείλε ένα email στο bepartofhistory@gmail.com με λίγα λόγια για σένα και την επιχείρησή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: