Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ -Να παραιτηθεί ο Σαμαράς για να γίνει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας!!!

Πυρηνική βόμβα των Καραμανλικών εναντίον του Σαμαρά με πυροκροτητή τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, προσωπικό φίλο του Καραμανλή.

Ο νεαρός και φέρελπις Τζιτζικώστας μιλώντας στον Alpha δήλωσε ότι η ΝΔ έχει χάσει το δρόμο και την ταυτότητά της και στην συνέχεια έκανε το μαγαζί καλοκαιρινό με την φονική πρόταση: Eνδεχομένως να χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο Πρωθυπουργός. Eτσι θα μπορέσει να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς να χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές...

Το περασμένο Σάββατο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε γράψει στο Facebook για τα 40 χρόνια της ΝΔ: ...

«Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του».

Η δήλωση του Τζιτζικώστα έκανε τους καραμανλικούς να ανοίγουν σαμπάνιες στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Ρηγίλης.

Κάποια στιγμή άνδρες της ασφάλειας της Αμερικανικής Πρεσβείας στράφηκαν ανήσυχοι προς την μεριά της πλατείας Μαβίλη καθώς ο θόρυβος από τις σαμπάνιες που άνοιγαν ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί.

Οπως όλα δείχνουν οι καραμανλικοί κάνουν ότι μπορούν για να ξεφορτωθούν τον Σαμαρά. Με την πρόταση Τζιτζικώστα είναι σύμφωνοι πολλοί βουλευτές της ΝΔ και ήδη στρέφονται στο πρόσωπο του Καραμανλή σαν τον πρωθυπουργό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας!!!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές...

http://kourdistoportocali.com/post/38307/tzitzi

Δεν υπάρχουν σχόλια: