Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Έκτακτο : Συνελήφθη ο καραπάνος, ανήμερα της γιορτής του;




Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν φτάσει στο ταχυδρομείο μας και μιλούν για τις δραματικές ώρες που περνά ο καραπάνος, ο οποίος φέρεται να κρύβετε αυτή τη στιγμή από τις διωκτικές αρχές.

Η εντολή εδόθη από τον εισαγγελέα κατόπιν ενδελεχούς έρευνας που έγινε στο σπίτι του και στα σημεία όπου συχνάζει για το απαραίτητο νηστίσιμο φαγητό λόγο Χριστουγέννων, ώστε να λάβει και τον ανάλογο ασπασμό.

Ακούγετε ότι έχουν βρεθεί κούτες με χαρτονομίσματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας, τα οποία προφανώς και δεν θα έπρεπε να είναι στη κατοχή του, μιας και η φορολογική του δήλωση είναι σχεδόν μηδενική.

Οι πρώτες αντιδράσεις από πολιτειακούς παράγοντες ήταν άμεσες.

Άγνοια για το φόνο δηλώνει η βολευτίνα του Σύριζα τριανταφύλλου και μάλιστα δήλωσε ότι τον ξέρει ως φιγούρα και όχι κατ' όνομα.

Ο ακούγετε δε ότι ο κουρουμπλής   ήταν αυτός που υπέδειξε τις μεριές που κρύβανε (μαζί) τα κλεμμένα και μάλιστα ... δια ανατάσεως της χειρός, έδειξε και την κατεύθυνση από όπου διέφυγε ο καραπάνος.
Ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αστυνομικούς, με την ελπίδα ότι θα πάρει στο τέλος το μερίδιο που του ανήκει.

Εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας (αυτής με τα τρίγωνα κάλαντα για σήμα), αποποιήθηκαν κάθε σχέση και επαφή με τον φυγά και μάλιστα κάποιος έφτυσε στο κόρφο του, για να ξεπλύνει προφανώς την ντροπή που έφερε στο κόμμα ο καραπάνος.

Το πάλαι ποτέ, ΠΑΣΟΚ μίλησε δια του Τέγα και δήλωσε ότι οι εξελίξεις αν και δραματικές ήταν αναμενόμενες μιας και ο καραπάνος το είχε παρακάνει.
Άλλα υπόσχονταν όταν μας έδινε αναθέσεις και άλλα όταν μας πλήρωνε. Δήλωσε βέβαιος ότι τα κλοπιμαία είναι πολύ περισσότερα και έθεσε εαυτό, στη διάθεση των αρχών, ώστε να υποδείξει και άλλα σημεία φύλαξης .

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, κλασικά δήλωσε ότι για όλα φταίει ο καπιταλισμός και ο κάθε καραπάνος είναι το εξάρτημα αυτής της τερατώδους μηχανής, που μόνο δυστυχία και αίμα παράγει, ώστε τα αφεντικά να μας γεμίζουν με εξοπλισμούς και βάσεις του θανάτου. Στο τέλος αναφώνησε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου και προδότη Σύριζα να πέσουν τα ποσοστά σου ώστε να μπορέσει ο υπαρκτός σοσιαλισμός να κυριαρχήσει.

Η ΛΑΕ εκπροσωπήθηκε δια του κούστα, ο οποίος δήλωσε κουνιάδος της τριανταφύλλου και κουμπάρος του πρώην επόπτη αλιείας. 
Δεν ξέρω τίποτα για το φόνο είπε και δηλώνω ευθαρσώς ότι όλη η αριστερά θα συνεχίσει το έργο αυτού του ανδρός σε ότι αφορά τα έργα υποδομής στη λιμνοθάλασσα. Τώρα αν θα είναι και ο καραπάνος παρόν σε αυτή τη κοσμογονία, μάλλον είναι δικό του πρόβλημα. 
Παράλληλα δήλωσε βέβαιος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κρύβετε ανάμεσα στους οικοτουρίστες που δίνουν ψωμί στον κουμπάρο του πρώην επόπτη και την κουνιάδα του τριανταφύλλου του Σύριζα. 

Κάτι πήγε να πει ο εκπρόσωπος της Χ.Α, αλλά κάποιος αγανακτισμένος του θύμισε ότι κάποιος τα παίρνει από τον καραπάνο και δεν πρέπει να λέγονται κακές κουβέντες για τον ψωμοδότη τους.
Παρ όλη τη πίεση όμως, δήλωσε ότι, ο καραπάνος με τις μπίζνες που έχει ανοίξει με τις υπεράκτιες εταιρείες, μάλλον κρύβετε προσωρινά στη Βόριο Ήπειρο, μέχρι οι υγιείς δυνάμεις του έθνους να την ελευθερώσουν από τον Αλβανικό ζυγό και να βάλουν τέλος στα όνειρα των αλλόθρησκων για μεγάλη Αλβανία και το μουσουλμανικό τόξο.

Ο μόνος χαμένος στην υπόθεση είναι τελικά ο ζαχαροπλάστης, ο οποίος πήγε μια τεράστια τούρτα στο σπίτι του καραπάνου ένεκα της σημερινής του γιορτής.

Εμείς όμως μάθαμε ότι ακόμη και ο ζαχαροπλάστης δεν είναι και τόσο αθώος.

Εκεί κρύβονταν το μεγάλο μυστικό της απόδρασης καραπάνου από τις διωκτικές αρχές, παρότι αυτές του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε ...




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: