Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Αυγενάκη σώσε τον καραπάνο ... είσαι η τελευταία και μοναδική του ελπίδα.





Πολλά ειπώθηκαν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ αλλά μέσα σε αυτά που συζητήθηκαν έπεσε στο τραπέζι και η κουβέντα για τους «αντάρτες» υποψηφίους Δημάρχους από την πλευρά της Ν.Δ.

Θα ήταν φύσης αδύνατον, ο καραπάνος να μην αδράξει την ευκαιρία και να βάλει τα κλάματα και τις μαύρες πλερέζες, στον εκπρόσωπο του κόμματος της ΝΔ, ώστε να γίνει παρέμβαση απέναντι στους αντάρτες της δεξιά ούτως ώστε θεωρητικά, ο ίδιος να μην έχει άλλο πρόβλημα με την  κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου, για άλλη μια τετραετία.

Η σκέψη είναι απλή, εάν ο Σταμάτης και ο Λύρος, μετά από την παρέμβαση των διοικητών του τριγωνικού κόμματος, που ακούει στο όνομα ΝΔ, υποταχθούν στις ρητές εντολές για να σταματήσουν το αντάρτικο, θα προσχωρούσαν στο ψηφοδέλτιο καραπάνου και οι υποψήφιοι του ενός και του άλλου θα διεκδικούσαν μια θέση στον ήλιο του ψηφοδελτίου του καραπάνου.

Από την άλλη έχουμε, μια αριστερά διασπασμένη, με χαμένο όπως δείχνουν τα πράγματα τον Παπαδόπουλο. Ο Κατσούλης ... στην εκλογική ανεργία και ένα Μαργαρίτη να θέλει να επιβάλει ακόμη μια φορά ότι ένα είναι το κόμμα.
Για την Χρυσή Αυγή, δεν λέμε τίποτα γιατί αυτή συνεχίζει να χρηματοδοτείτε από τον καραπάνο.

Για ακόμη όμως μια φορά, κάποιοι σχεδιάζουν με αποτέλεσμα ο θεός να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια.
Και ο θεός σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι άλλος από τους δημότες που καλούνται να ψηφίσουν.

Έχουμε άσχημα νέα καραπάνε για σένα και για όλους αυτούς που είναι δίπλα σου.

Ο Σταμάτης πάει για νίκη από την πρώτη Κυριακή, Ο Λύρος ακολουθεί με αξιοζήλευτη δεξιοτεχνία στο παιχνίδι της παράστασης νίκης και στην περίπτωση που ο Παπαδόπουλος δεν υποχωρήσει, θα τον ψάχνεις μετά τη στροφή.

Το χειρότερο είναι για σένα καραπάνε ότι ακόμη και γύφτος να έβαζε υποψηφιότητα, ο κόσμος θα ψήφιζε το γύφτο.
 Τέτοιο μίσος που σήκωσες όλα αυτά τα χρόνια δεν το ξανάδε η περιοχή ούτε επί Τουρκοκρατίας.

Εγκατέλειψε καλύτερα τώρα την προσπάθεια, τουλάχιστον θα φύγεις με την όποια αξιοπρέπεια σου απέμεινε, μια αξιοπρέπεια που κατάφερες να την συσκευάσεις πλέον σε μινιατούρα.

Ακόμη και η απάντηση του Αυγενάκη στο θρήνο σου ήταν αποστομωτική ... «άστους αυτούς, είναι ανεξέλεγκτοι»…που πας ξεβράκωτος στο θερμοκήπιο με τα αγγούρια; ακόμη και ο στρατηγός άνεμος της διοίκησης της ΝΔ σε πάει κολοφεράτζα, καημένεεε!!!

Και αν αυτά είναι τα κακά νέα, σου λέμε ότι στο Αιτωλικό τα πράγματα για σένα και για τα καραπανόσκυλα που πούλησαν τον τόπο τους για να κλέβεις εσύ εις βάρος του Αιτωλικού, τα προγνωστικά είναι ακόμη χειρότερα.

Εμείς σαν Μη Ενεργοί Πολίτες, να ξέρεις ότι, όποια απόφαση και να πάρεις, θα μας διασκεδάσεις, το γλέντι άρχισε !!!


Η ΓΕΚΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη τοποθετηση.Προσθέτω οτι ο Καραπάνος πιστοποιημενα έφαγε πόρτα απο Αυγενάκη γιατι πλέον βασική και αμετάκλητη απόφαση είναι πλην των μεγάλων Δήμων να μην δοθεί πουθενά χρίσμα για λόγους καθαρά ενότητας.Επίσης είναι γελοίο να ανακοινώνει ο καραπάνος και να τον ακολουθεί εσφαλμένα και ο Λύρος κάθε 2 μέρες και έναν υποψήφιο οι οποίοι κάνουν και δηλώσεις και είναι παντελώς άσχετοι από αυτοδιοικητικά ούτε τους είδαμε πουθενά να αντιδρούν σε κατι.Τέλις αυτ'η η αιχμη η τρελομπαντιέρα από υμνήτρια και πεοθηλάζουσα τον Καραπάνο το γύρισε σε φανατική Λυρική