Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Στο Μεσολόγγι λένε ευχαριστώ για μακέτες του κολυμβητηρίου, εμείς στο Αιτωλικό διοργανώνουμε γιορτές προς τιμήν του καραπάνου.




Στο Μεσολόγγι κάνουν όνειρα για κολυμβητήριο, κατασπαταλώντας δημοτικό χρήμα και πόρους για άλλους σκοπούς, δηλαδή για το φαγοπότι των ημετέρων του δημάρχου.

Εμείς στο Αιτωλικό, το έχουμε στα χέρια μας,  ένα χρόνο πριν και επειδή είναι οικολογικό, λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες που υπάρχει θεομηνία.
Αυτό συμβαίνει διότι όταν  έχει ψιλόβροχο, όπως αποκάλυψε και ο πρόεδρος μούκουλας (εδώ), η δημοτική αρχή μερίμνησε να ανεβάζει τη λίμπιντο των δημοτών σβήνοντας το δημοτικό φωτισμό, δεν μπορούμε να τα έχουμε κι' όλα, μην είστε πλεονέκτες.  

Μάλιστα υπάρχει σκέψη να διοργανωθούν και γιορτές προς τιμήν του δημάρχου Μεσολογγίου και ιερών περιχώρων με την ονομασία ΚΑ-ΡΑΠΑΝΙΑ 2018, όπου το έπαθλο για τον νικητή θα είναι το μικρό αγαλματίδιο της φωτογραφίας.
Η πρόταση είναι σε προχωρημένο στάδιο και αυτό γιατί με το πέρασμα της Πηνελόπης, η οποία μπορεί να κατέστρεψε το Χαλίκι και τις Μαγούλες,  έδωσε όμως, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνουν τα δοκιμαστικά της γιορτής του καραπάνου και λοιπών γλειφωπισινάτων.

Ο νεαρός κύριος της φωτογραφίας εκτός του αγαλματιδίου, εξασφάλισε και ένα τρίμηνο ως εργαζόμενος στα σκουπίδια του δήμου και όχι μην πάει ο νους σας στα γνωστά σκουπίδια των εκπροσώπων του Αιτωλικού, αλλά στα πραγματικά, όπου γίνετε το έλα να δεις με υποσχέσεις για διορισμό από το τηλέφωνο, σε όποια οικογένεια αριθμεί περισσότερο από 5 μέλη, αρκεί να ψηφίσει καραπάνο.

Στο Βιλαμπάχο όμως του Μεσολογγίου οι δημότες είναι ακόμη στα όνειρα και στις μακέτες, μόνο ο Ναυτικός Όμιλος του Μεσολογγίου,  το έχει ήδη μπροστά του και αισθάνθηκε τη δέουσα υποχρέωση να χιλιοευχαριστήσει το δημοτικό συμβούλιο που μπήκε στο κόπο να ... ψηφίσει για τη μακέτα του κολυμβητηρίου (εδώ).



Ο δε Παπαδόπουλος συνεχίζει να καταγγέλλει και να προειδοποιεί ότι κατασπαταλάτε δημοτικό χρήμα και αραδιάζει νούμερα με αποφάσεις και κονδύλια (εδώ) .
Ποιος όμως τον ακούει;
Μάλλον ουδείς και μάλιστα ούτε μέσα από την κυβέρνηση, μιας και η βολευτίνα του Σύριζα τριανταφύλλου, έχει επιβάλει άκρα του τάφου σιωπή στον αριστερό κάμπο, ώστε να μην πειράξει ουδείς το χρήμα του καραπάνου, μιας και από αυτό τρώνε και οι αριστερές μασέλες των ημετέρων.


Το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι ένα ότι οι δημοτικές εκλογές ακόμη αργούν και έξω έχει ξαστεριά ... που είσαι Πηνελόπη;;; και ας είναι και ψιλόβροχο.


Και για την ιστορία δείτε τις φωτογραφίες του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου μας, κατά τη διάρκεια των περσινών βροχοπτώσεων



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βρομιά σου καθίκι δεν έχει όρια. Οι φωτογραφίες είναι πριν την παρέμβαση Καραπάνου γελοίε, τώρα να πας να το δεις. Αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις σου για άλλη μια φορά. Θα έρθει η ώρα που θα ασχοληθούμε και με σένα, να μας περιμένεις.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Διευκρινίστε αν είναι δυνατόν, στην άδεια που θα παίρνετε ή μετά από την αποφυλάκιση;
Προ πάντων όμως ηρεμία. Υπάρχει κίνδυνος να δηλητηριαστείτε από το ίδιο σας το μίσος.
Υπολογίστε λίγο, παραδικαστικό τέλος, κουρουμπλής-τριανταφύλλου τέλος, μπανιέρας τέλος και ένα αφηνιασμένο πλήθος να σας κυνηγά για την 4ετία που πέρασε με σας. Μιλάμε για ονειρεμένες καταστάσεις. Μάλλον πρέπει να αρχίσετε να ζητάτε συγνώμη από τώρα μπας και σας οικτίρουν οι συνδημότες σας.
Νερό, αποχέτευση, στάδιο, θάλασσα, δρόμοι, σκουπίδια, φωτισμός, βολέματα, φαγοπότι, αρπαχτές, τι να πρωτοκρύψετε ; Πέραν του εισαγγελέα δεν θα έχετε πεζοδρόμιο να πατήσετε. Και όποιος θελήσει να επανέλθει, οι παράνομοι οικισμοί οι άδειες και το μαύρο χρήμα θα σκάνε σαν το προκοίλι του μπανιέρα.
Είστε ανύπαρκτοι για να εκφοβίζετε, κοινωνικά νεκροί

Ανώνυμος είπε...

Παραληρείς ψαρά, όλα όσα αναφέρεις φτιάχτηκαν με τον Καραπάνο, έχουν όλα αποκατασταθει. Αλλά αφού είσαι τόσο σίγουρος, κατέβα να μετρηθούμε, μπορεις;