Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Βένη Τσέλιου - Παναγοδήμου. Πάει κι αυτή, ποιος έχει σειρά;


Δυστυχώς μιας και έχουμε να κάνουμε με το ασθενές φύλλο και εμείς δηλώνουμε λάτρεις και ερωτευμένοι με άτομα που το εκπροσωπούν επάξια στη καθημερινότητα, δεν σχολιάσουμε χιουμοριστικά, την απολογία της κ. Βένης.

Αλλά μιας και αποχαιρετά τον καραπάνο, θα μπορούσαμε να της πούμε τα εξής :

Κυρία Βένη, την αποχώρηση την περιμέναμε από εσάς που θέλουμε να πιστεύουμε ότι σέβεστε τον εαυτό σας, από την αρχή της παρακμής του καραπάνου και όχι τώρα που κατάντησε ρετάλι και περίγελος.

Πότε θυμηθήκατε κ. Βένη ότι ο καραπάνος είναι γεμάτος αγένεια, αυταρχικότητα, υποτίμηση, ψέματα και στοχοποίηση;
Όταν σας διόριζε σε διοικητικές θέσεις δηλαδή, ήταν γεμάτος ευγένεια, λάτρης της αλήθειας, πράος και δημοκράτης;
Και εάν, δεχτήκατε παρεμβάσεις κυρία Βένη, όπως εσείς η ίδια καταγγέλλετε, πάνω στην άσκηση των καθηκόντων σας, από τον κραπάνο, ο οποίος απαιτούσε από εσάς να τον καλύψετε στις λαμογιές του, γιατί δεν πήγατε πρώτα στον εισαγγελέα και μετά να παραιτηθείτε;

Οι δύο τομείς που έχετε αναλάβει μέχρι σήμερα, είναι οι κοινωνικές δομές του τόπου και το Λιμενικό ταμείο.
 Για ποιο ακριβώς  είστε υπερήφανη κ. Βένη;

Το ένα παραδόθηκε σε υπεράκτια εταιρεία, από τον καραπάνο, πλαστογραφώντας την υπογραφή του προϊσταμένου τμήματος, διότι όπως είπε οι δομές που άφησε η κ. Βένη ήταν τόσο ελλιπείς, που ο δήμος δεν δίνατε να καταγράψει τη φτώχεια στον ιερό δήμο. Που είσαστε τότε κ. Βένη;

Το άλλο είναι το Λιμενικό Ταμείο.
 Μήπως θέλετε φωτογραφίες από την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα αλιευτικά καταφύγια του Αιτωλικού; Μήπως και γι' αυτό είστε υπερήφανη;

Το έργο διάνοιξης του Διαύλου, το οποίο έχουν καταγγείλει άπαντες ότι είναι κομπίνα, για να φάει ο καραπάνος με την εταιρεία του κουρουμπλή, (που είναι σε πρόσωπο τρίτου), εσείς δεν πήρατε τίποτα χαμπάρι για το, "περάστε κόσμε" του καραπάνου στο Ταμείο που εποπτεύατε;

Επειδή κυρία Βένη, μάλλον σας κόβουμε, ως μυς που πηδάει από το καράβι του ολέθρου,  καλό θα ήταν να ασκήσετε κάποια στιγμή και το πανάρχαιο ατού του φύλλου σας.
Επιδοτηθείτε στην μαγειρική και ικανοποιήστε όλους αυτούς που τους λείψατε όλο αυτό το διάστημα, παίζοντας το ρόλο του θεματοφύλακα των συμφερόντων του καραπάνου.

Δεν είναι το πρόβλημα να εκλεγείτε ως νικητής, το πρόβλημα κυρία Βένη,  είναι να τιμήσετε αυτούς τους ανθρώπους, ακόμη και αυτούς που σας καταψήφισαν.


Μ.Ε.Π


Εξαιτίας της αγενούς και αυταρχικής συμπεριφοράς του δημάρχου απέναντί της αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί η δημοτική σύμβουλος Βένη Τσέλιου - Παναγοδήμου όπως αναφέρει στην επιστολή που κατέθεσε στο Δ.Σ.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: Ενημερώνω το Δ.Σ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ότι αποχωρώ από τον συνδυασμό του κ. Καραπάνου “Δήμος για τα παιδιά μας” και παραμένω δημοτική σύμβουλος ταγμένη στις ανάγκες του Δήμου Μεσολογγίου. Ο λόγος της αποχώρησης μου είναι το άσχημο κλίμα που επικρατούσε εδώ και αρκετό καιρό στην συνεργασία μου με τον κ. Καραπάνο όπως και η συμπεριφορά από μέρους του που χαρακτηρίζονταν από αγένεια, αυταρχικότητα, υποτίμηση, ψέματα και στοχοποίηση. Επίσης για μένα ήταν θέμα συνείδησης και εντιμότητας όσον αφορά παρεμβάσεις που δέχτηκα και δεν υπέκυψα. Στην θητεία μου με θέσεις ευθύνης ανέλαβα 2 δύσκολα κομμάτια, αυτό των Κοινωνικών Δομών και του Λιμενικού Ταμείου. Όσον αφορά τις Κοινωνικές Δομές, με την βοήθεια των υπαλλήλων της Πρόνοιας, αφουγκραζόμουν και προσπαθούσα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες καταστάσεις των νοικοκυριών. Όσον αφορά το Λιμενικό Ταμείο, προσπάθησα να μην δημιουργήσω έξοδα (σχεδόν καθόλου), να λήξω το θέμα με τα προβλήματα της μαρίνας, να εισπράξω τα χρέη που υπήρχαν και γενικότερα να προχωρήσω τα θέματα του Master plan αλλά και της ανάπτυξης του λιμένα με δωρεές αλλά και κυνηγώντας προγράμματα. Περισσότερα στοιχεία για το τι παραδίδω θα βγουν σε ανακοινώσεις μου όπως είχα δεσμευτεί. Ήταν προνόμιο για μένα που υπηρέτησα το Δήμο Μεσολογγίου αλλά και τιμή που με εμπιστεύτηκαν οι δημότες.

Σας ευχαριστώ

Με τιμή
Τσἐλιου Παναγοδήμου Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια: