Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Μεταφορά τεχνογνωσίας στην ενθυλάκωση, από τα πρωτοπαλίκαρα του καραπάνου; Μήνυση του Δήμου Αθηναίων για ύποπτες τραπεζικές κινήσεις σχολικής επιτροπής



Τουλάχιστον εμείς είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο κόμμα της ΝΔ, για τον κίνδυνο που ελοχεύει, από την θαλπωρή που δείχνει, απέναντι στα ιδεολογικά ορφανά μέλη της, που  αποδεικνείονται, τυχοδιώκτες και ηθικά ασταθείς.

Είχαμε καυτηριάσει και θα συνεχίσουμε... με περαιτέρω αποκαλύψεις, για την υπεξαίρεση 63.000 € του προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, από το ταμείο, με τον τρόπο των εικονικών τιμολογίων ή ανύπαρκτων εξόδων πχ για συντήρηση.

Μάθαμε όμως, ότι επειδή το έργο του σκαρμούτσου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αξιολογήθηκε ως τιτανοτεράστιο και μιας και έμεινε χωρίς πολυθρόνα, εξαιτίας της συντριβής καραπάνου στις δημοτικές εκλογές, το κόμμα της ΝΔ, τον μετέφερε στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, ως σύμβουλο.

Έλα μου όμως που τα ίδια περιστατικά και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο σκάνε σαν μανιτάρια, όπου υπάρχει ο συγκεκριμένος κύριος!!! 
Έλα μου που το παρακάτω γεγονός μπορεί να είναι εντελώς τυχαίο, αλλά δεν μπορεί να πείσει κανένα,  ότι οι κομματικοί δίαυλοι της ΝΔ,  μεταξύ των απατεώνων προέδρων της πρωτοβάθμιας, δεν χρησιμοποιήθηκαν ώστε να υπάρχει κοινή δράση και τρόπος  στην ενθυλάκωση του ταμείου, που περιείχε  χρήματα για τα παιδάκια του δημοτικού σχολείου! 

Προειδοποιούμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον αρχιμάγειρα του παρακράτους και υπόδικο καραπάνο.

Αν έχετε κύριοι της ΝΔ, το σθένος, βάλτε και αυτόν σύμβουλο κάποιου υπουργού και θα δείτε τα αποτελέσματα οσονούπω.  



Η ΓΕΚΙΑ 



========================================================================================================================================================   

       

Δήμος Αθηναίων: Μήνυση για ύποπτες τραπεζικές κινήσεις σχολικής επιτροπής


«Σε θέματα διαφάνειας και διαχείρισης των χρημάτων των δημοτών της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων είναι άτεγκτος και δεν επιδεικνύει καμία ανοχή. Η υπόθεση θα διερευνηθεί τόσο από την Δικαιοσύνη, στην οποία προσφύγαμε αμέσως, όσο και από τον ίδιο τον Δήμο Αθηναίων για να διαλευκανθεί το ταχύτερο δυνατόν» τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά τη μήνυση κατ’ αγνώστων που υπέβαλε την Παρασκευή το βράδυ.



Μήνυση που υπέβαλε μετά από εντολή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανόλης Καλαμπόκας και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, για αδικαιολόγητες, ύποπτες κινήσεις ποσών στο τραπεζικό λογαριασμό της ...επιτροπής.

Ενώ τέλος, στο γραφείο του Δημάρχου εκλήθησαν άμεσα ο πρόεδρος και ο οικονομικός διαχειριστής της επιτροπής για τις απαραίτητες διευκρινίσεις και πάραυτα ελήφθη η απόφαση για υποβολή μήνυσης, προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος το συντομότερο δυνατό και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.


https://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: