Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Κοτσόργιος: Δήμαρχε, αντί να μαγειρεύεις ενεργειακές κοινότητες, φτιάξε ένα χαλβά αλευρίσο και καλή Σαρακοστή.



Είδε κι' απόειδε, ο Κοτσόργιος με την αρρυθμία της δημοτικής αρχής και την επιλεκτική, μη απάντηση των ερωτήσεών του και αποφάσισε να δώσει οδηγίες σύμφωνα με το  γνωστό ρητό... δε αυτόνουμε που δεν αυτόνουμε, δε πάμε καλύτερα για ψάρεμα; 

Πράγματι ο Κοτσόργιος, από την αρχή των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, έχει θέσει  στο προεδρείο, πάρα πολλές ερωτήσεις για τις οποίες ποτέ δεν έλαβε απάντηση. 

Η μονότονη απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου  Τσόλου είναι πάντα στερεότυπη και παραπέμπει σε βάθος χρόνου και αν ακόμη και τότε δεν απαντηθεί, τον προτρέπει να πάει να πάρει την απάντηση, από εκεί που αυτός  νομίζει. 

Είναι ο ορισμός της απαξίωσης του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτικών συμβούλων, από ένα πρόεδρο που θεωρεί τον εαυτό του αξιοσέβαστο.

Από την άλλη, το επίσημο δημοσιογραφικό  όργανο της δημοτικής αρχής, αγνώστου ιδιοκτησίας, και με εντολέα τον αντ' αυτού δήμαρχο Στέλλιο, γεμίζει ειρωνείες τα διαπλεκόμενα φύλλα του, όχι μόνο για τον Κοτσόργιο αλλά και για όποιον αντιμιλήσει ή αντισταθεί στη χούντα που πάει να επιβληθεί στη διοίκηση του δήμου. 

Οι χαρακτηρισμοί και οι υπαινιγμοί που αφήνει κάθε φορά, δεν είναι απλά αστοχίες της Βασούλας, είναι τραγικοί και πολλές φορές ποινικά κολάσιμοι.

Απορούμε πως και γιατί ο Κοτσόργιος, ακόμη ανέχεται την επί χρήμασι εκδιδομένη φυλλάδα του Μεσολογγίου.

Ίσως το χιούμορ που διαθέτει να είναι η καλύτερη απάντηση, αλλά κάποτε πρέπει να βάλουμε ΣΤΟΠ στους επαγγελματίες Γκεμπελίσκους του δήμου μας. 

===============================================================================================


AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αφου ο δημαρχος και η λεγομενη Δημοτικη πλειοψηφια με την στηριξη του προεδρου του δημοτικου συμβουλιου δεν απαντουν σε καμια ερωτηση από αυτές που εχουν τεθει στις συνεδριασεις αναγκαζομαι να τις επαναφερω μεσω του τυπου προκειμενου οι ιδιοι οι δημοτες να κατανοησουν για ποιο λιγο ο δημαρχος αρνηται να απαντησει .
...


1) Απαντηστε κυριε <<δημαρχε >> για ποιο λογο στηριξατε για προεδρο και διευθυνοντα συμβουλο της Μαρινας αυτον που ηταν και είναι στην διοικηση της την στιγμη που με το πορισμα των ορκωτων λογιστων φαινεται ξεκαθαρα ότι οδηγησε την μαρινα στην υπερχρεωση . Επισης γιατι δεν ζητατε να δωθουν στη δημοσιοτητα τα οικονομικα στοιχεια της Μαρινας από τον προεδρο και διευθυνοντα συμβουλο που εσεις στηριξατε???


2) Απαντηστε , μας κυριε <<δημαρχε >> οσον αφορα το κτημα για την εγκατασταση της ενεργειακης κοινοτητας της ΔΕΥΑΜ αν από την αρχη του 2020 σας ειχε γινει ενημερωση σχετικα με δασικες εκτασεις χαμηλης βλαστησης οι οποιες θα δινονταν δωρεαν σε ενεργειακες κοινοτητες με κοινωνικο ωφελος , αν σας ειχε προταθει η περιοχη κατω από τον χυτα και γιατι μεχρι τωρα δεν εχεται κανει αναφορα σε αυτό εστω και αν οι γραμμες μεταφορας ηταν διπλα ????


3) Για ποιο λογο επιμενετε στο κτημα της Κατοχης που είναι κορεσμενες οι γρ;αμμες και χρειαζονται τεραστιο κοστος αναβαθμησης για την μεταφορα και παρ ότι ακομα και ο εκπροσωπος του Τ.Σ Κατοχης καταψηφισε την προταση σας λογο μη δεσμευσης από μερους σας των ορων μισθοσης που σαν Τ.Σ ειχαν βαλει ????


4) Υπαρχουν στην περιοχη περιπου 10 εως 15 αδειες για φ/β μπορειται να μας πειτε δημοοσια ποιοι εχουν παρει αυτές τις αδειες και αν είναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ από την αναβαθμηση των γραμμων και την δημιουργεια του υποσταθμου μεταφορας ???


Επειδη <<δημαρχε >> θα απαντησης σε βαθος χρονου κατά την συνηθησμενη πρακτικη σου και επειδη το βαθος χρονου είναι βαθος αμετρητο θα δωσω μια συνταγη στους συνδημοτες μου για χαλβα αλευρισο λογο Σαρακωστης .


1) Τρια ποτηρια νερο και δυο ποτηρια ζαχαρη . βραζουμε το νερο με την ζαχαρι και το αφηνουμε να κρυωσει .

2) Ένα ποτηρι του νερου ελαιολαδο σε μια κατσαρολα και όταν ζεσταθει καλα αρχιζουμε να ριχνουμε αλευρι για ολες τις χρησεις και το γυριζουμε συνεχεια για να μην κολησει .

Βαζουμε τοσο αλευρι μεχρι που να απορροφηθει ολο το λαδι και μετα σταματαμε να ριχνουμε, αλλα συνεχιζουμε να γυριζουμε μεχρι να σκουρινει το χρωμα απο το αλευρι .

Μετα χαμηλωνουμε την φωτια και συνεχιζουμε να γυρναμε το μιγμα ριχνοντας σιγα αιγα το σιροπι και διαπιστωνουμε ότι το χρωμα γινεται καφε και το μιγμα πηζει μολις δεν κολαει στην κουταλα που το γυριζουμε είναι ετοιμος ο χαλβας .

,Μετα με το κουταλι της σουπα;ς αρχιζουμε και φτιαχνουμε καλουπια και τα βαζουμε στο πιατελο και από πανο ριχνουμε ζαχαρι μαζι με κανελα .

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΗ .
ΓΝΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ της αμπουλιας και του καμπου.


Φτιαχτε το γιατι θα μας χρειαστει για να γλυκαθουμε λιγο από την καταντια του δημου .

ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: