Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Προφυλακιστέα κρίθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της εγκληματικής Οργάνωσης Υψηλών Προσώπων με έδρα το δήμο μας.






Από ώρα σε ώρα επίκειται η επίσημη ανακοίνωση και δημοσίευση των αρμοδίων αρχών αναφορικά με τις εξελίξεις σχετικά με την ρυπαρή και σκανδαλώδη υπόθεση των εμπλεκομένων για τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή, παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης, απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς καταμήνυσης ,και παρέμβασης στην Δικαιοσύνη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, φιλοξενούν  (πρώην ανώτατο πολιτικό στέλεχος), το οποίο συμμετείχε και αυτό στην εγκληματική οργάνωση των Υψηλών Προσώπων με έδρα το ιερό Ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου.

Οι παραιτήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, δεν είναι μόνο όσες ακούστηκαν, είναι πολύ περισσότερες, διότι αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους στην συγκάλυψη ή τη συμμετοχή  τους, σε αυτή την εγκληματική οργάνωση.

...

Το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιας και ο ρόλος του πρώην επόπτη αλιείας, απέδειξε ότι χρησιμοποίησε το κόμμα μέσα από κουμπαριές και αδελφοποιήσεις με ντόπιους παράγοντες, ώστε να επιτύχει τους προσωπικούς αλλά και τους κοινούς στόχους των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που συμμετείχε.  

Αύριο ακούγετε ότι θα είναι και η τελευταία παράσταση, (στην ελεύθερη σκηνή…)  που θα δώσουν τα εμπλεκόμενα Αυτοδιοικητικά στελέχη, (πρώην και νυν Δήμαρχος), όπως και τα εμπλεκόμενα νομικά πρόσωπα (δικηγόροι της περιοχής μας) ,  μιας και θα πρέπει να δώσουν το παρόν στα τοπικά αστυνομικά τμήματα, ώστε να κρατηθούν.

 

Σήμερα υπήρξε πρωινή σύναξη στο δικαστικό μέγαρο του  Αγρινίου, όπου αποδόθηκαν οριστικά στο κάθε λαμόγιο της εγκληματικής οργάνωσης,  οι κατηγορίες και επιδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα.

Έτσι ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την κάθαρση και τον ερχομό στην επιφάνεια όλων των «κατορθωμάτων» των   επιφανών συμπολιτών.

 

Οι πρόσκαιρες και ατάραχες εμφανίσεις των αξιότιμων λαμογιών της συμμορίας, οφείλεται στην απόγνωση που τους έχει κυριεύσει μιας και βρίσκονται έξω, με παροχή άδειας, (υπό αυστηρή επιτήρηση), για να τελειώσουν (όπως είπαν)  επείγουσες εκκρεμότητες.

 

 Οι πιέσεις που ασκούνται από και προς όλα τα επίπεδα, είναι τεράστιες, αλλά ελπίζουμε και ευχόμαστε επιτέλους να λειτουργήσουν οι θεσμοί αυτού του κράτους, μπας και απαλλαγούμε από το σαράκι που κατασπάραξε την δυναμική και το μέλλον των ανθρώπων της περιοχής μας.


Μ.Ε.Π  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.dimokratia.gr/politiki/542063/thriler-fimon-gia-skandalo-stin-ayli-toy-livanoy/

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ???

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Το εύχεσαι ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΜΩΣ . . .

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή στη τηλεόραση που διακωμωδεί την κατάντια της πολιτικής ζωής της χώρας μας, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτή την εκπομπή, εμείς μεταφέρουμε στο προσωπικό μας ημερολόγιο, δηλ το blog μας, αυτό που μάθαμε και διασταυρώσαμε ότι είναι αλήθεια. Τώρα εάν εσύ περιμένεις αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα, όταν τα μέλη αυτής της συμμορίας των υψηλών προσώπων, ξεπερνούν το ραδιομέγαρο και αγγίζουν την κορυφή της πολιτικής και κομματικής ηγεσία της χώρας, θα σου λέγαμε ότι δεν έχεις άδικο, αλλά μάλλον δεν ζεις τη πραγματικότητα.
Το μόνο που θα σου πούμε είναι ότι, σχεδόν όλοι τους και μιλάμε για τους τοπικούς, έχουν προσκομίσει ιατρικές βεβαιώσεις για να γλιτώσουν την προφυλάκιση, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη, η οποία δεν είναι μακριά.
Εάν θες την άποψή μας, εμείς σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να πάει κάποιος φυλακή, θέλουμε να ξεβρωμίσει ο τόπος μας και το πολιτικό σκηνικό από αυτά τα ρεμάλια, το συντομότερο δυνατό.
Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη δικαιοσύνη και τη ποθητή σωστή λειτουργία των θεσμών

Ανώνυμος είπε...

Με ιατρικξ βεβαιωση δε γλιτωνει κανεις προφυλακιση φαντασιοπληκτε