Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Βίντεο - Η σιδηροδρομική γραµµή - φάντασμα που λειτούργησε... ένα μήνα... Παρέμβαση από το αρχιλαμόγιο του ΠΑΣΟΚ Αναγνωστόπουλο, υπέρ του ανύπαρκτου τρένου

 


 Με βίντεο αφιέρωμα στο ανύπαρκτο τρένο της Αιτωλ/νίας , στόλισε το τηλεοπτικό  κανάλι OPEN τις μνήμες μας, από την Ελλάδα του πράσινου ήλιου, με τις μίζες, τη βροχή εκατομμυρίων για ανύπαρκτα έργα και υποδομές.

Θυμηθήκαμε όλα εκείνα τα  πρόσωπα που συμβάλανε τα μέγιστα ώστε να ζήσουμε σήμερα την τραγωδία των Τεμπών με τα 57 θύματα μιας Ελλάδας που τρώει τα παιδιά της για να επιβιώσουν τα τρωκτικά και να επιπλεύσουν οι φελλοί της.

Από αυτή την εθνική τραγωδία, δεν θα μπορούσαν να λοίπουν κάποια πρόσωπα όπως ο σκιτζής γιατρός και νεκροθάφτης του ΕΣΥ ... Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει στη πλάτη του εκατοντάδες παρανομίες με συντάξεις, φαγοπότι με αναλώσιμα, κονδύλια που δεν βρήκαν ποτέ το σκοπό για τον οποίο προορίζονταν.
...

Ο κύριος αυτός, ευθαρσώς και χωρίς αναστολές ρίχνει το φταίξιμο στη κυβέρνηση των κακών δεξιών ... (αυτός κατατάσσει τον εαυτό του στους σοσια - λιστές ), οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν το μεγαλείο της σκέψης του Βερελή, για την οικονομική ανάταση της Αιτωλ/νίας.

Αυτό το ρεμάλι του ΠΑΣΟΚ δεν μετανοεί ακόμη και στο θρήνο για τα θύματα από το έγκλημα,  στη σιδηροδρομική γραμμή των Τεμπών, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, γιατί κάποιοι σαν αυτόν έτρωγαν από το ΟΣΕ με διπλές μασέλες.

Κοινό γνώρισμα όλων αυτών των κυρίων, είναι το ακαταδίωκτο γιατί πολύ απλά ο ένας έτρωγε από τον ΟΣΕ και ο άλλος από το ΕΣΥ.

Αυτό το ρεμάλι του ΠΑΣΟΚ διετέλεσε και δήμαρχος Μεσολογγίου, σηματοδοτώντας την αρχή της κατάρρευσης του δήμου.

Σήμερα διεκδικεί μια θέση στο κοινοβούλιο από το καταφύγιο του ΠΑΣΟΚ, ενδεχομένως για να ξεπουλήσει ότι βρει στο διάβα του.

Όταν λοιπόν η επίσημη πολιτεία του νεοελληνικού κράτους, επιβραβεύει κάτι τέτοια ρεμάλια... ας μην απορούν κάποιοι γιατί τύποι σαν τον Καραπάνο ή Μπανιέρα ή τον χαζοΛύρο, θέλουν να κατέβουν στις δημοτικές  εκλογές.

Το πρακτικό  πρόβλημα που έλυσε δια της παραγραφής το Ελληνικό κράτος, μεγιστοποιεί το  ηθικό-κοινωνικό πρόβλημα που αναδύεται, μέσα από όλους εκείνους που δηλώνουν παρόν στον αγώνα της καταστροφής και της εξαύλωσης της τοπικής μας κοινωνίας, από αυτού του είδους τα ρεμάλια, όπως ο Αναγνωστόπουλος ή Κλασομπανιέρας ή ο χαζοΛύρος.

Το εντελώς παράδοξο και ανίερο ,  είναι ότι οι κύριοι αυτοί είναι οι πρώτοι που τίμησαν ή θα τιμήσουν τους νεκρούς του τρένου των Τεμπών με ενός λεπτού σιγή.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σταματήσουν να ουρλιάζουν οι λύκοι γιατί οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν τη θέση τους. 

Η ΓΕΚΙΑ 


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να θυμισουμε ότι ο Αναγνωστόπουλος ήταν φανατικος υποστηρικτής του μπανιέρα...η απόλυτη ξεφτιλα

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Κάποιος αναγνώστης, αφήνει σχόλια χρησιμοποιώντας εκφράσεις και λέξεις που έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή της δημιουργίας του blog, ότι δεν θα δημοσιεύονται. Αγαπητέ αναγνώστη, έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεσαι με τη γλώσσα που σου μάθανε στο σπίτι σου ή στο βαθύ πράσινο απ΄ όπου και διέπρεψες ως καταφερτζής, μπορεί ακόμη ακόμη, αυτή η γλώσσα να σε βοήθησε να αναρριχηθείς στο πολιτικό σου χώρο και να εδραιωθείς επαγγελματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο δικό μας χώρο θα δημοσιεύουμε την ανάλυση κοπράνων και ψευτομαγκιάς που ξεστομίζεις, ως επίδειξη ανδρισμού και τίποτα παραπάνω. Εάν διαφωνείς με την ανάρτηση, είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύσουμε την άποψή σου. Γράψε σε απλά ελληνικά, 'αν μπορείς', χωρίς βωμολοχίες και ασυναρτησίες όπως τα σχόλιά σου και μη φοβάσαι, θα τα δημοσιεύσουμε την επόμενη στιγμή

Ανώνυμος είπε...

Οταν εσεις χαρακτηριζετε με αγοραιο τροπο τον Αθανασιου ειναι καλα? Δυο μετρα και δυο σταθμα...
Αληθεια, αυτη η ανυπαρκτη " δικη περι εγκληματικης οργανωσης" τι απεγινε?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Είναι γνωστό ότι στο Μεσολόγγι τον συγκεκριμένο κύριο τον φωνάζουν πορδήλα, εμείς, το καλλωπίσαμε μάλλον με το ευρύπορδος. Όσο για τον χαλβά τον Κραβαρύτικο, δεν βλέπουμε καμιά σχέση με τη χυδαιολογία τη δική σου. Μπορεί να πονάει ως χαρακτηρισμός, αλλά αντικατοπτρίζει μια πραγματικότητα για τα πεπραγμένα αυτού του κυρίου. Εξάλλου μη ξεχνάμε ότι η κριτική μας στοχεύει μόνο άτομα που κατέχουν πολιτική εξουσία και είναι ο μόνος τρόπος για να αντισταθούμε στα καθημερινά εγκλήματα αυτών των κυρίων εις βάρος των δημοτών.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης του Αγρινίου, ίσως σε βοηθήσει ο ίδιος ο ευρύπορδος να ενημερωθείς. Πόσο τυχαία είναι η παραίτησή του από τη θέση του νομικού συμβούλου του Λύρου και πόσο τυχαία είναι η δημοσίευση εκ μέρους του βεβαίωσης, από αναρμόδιο δικαστήριο, ότι δεν διώκεται;;; Θα μπορούσαμε να δημοσιοποιήσουμε τον αριθμό της δίωξης, αλλά για την ώρα αφήνουμε την παρέα Λύρου Κλασομπανιέρα και ευρύπορδου να παίζουν το τελευταίο τους τους παιχνίδι εξουσίας. Βοηθάει να δούμε όλοι μας τα μπουμπούκια που συνεργάζονται μαζί τους

Ανώνυμος είπε...

Πορδηλα κι ευρυπορδο τον αποκαλουν μονο ενας καταδικασμενος συκοφαντης εξ Αιτωλικου ορμωμενος (Θοδωρης) κι ενας ψυχοπαθης διοπτροφορος ( Ιωαννης)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηταν αναρμοδιο το δικαστηριο. Τα νομικα του Αντλικιωτη συκοφαντη ειναι για το γαιδαρο. ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλιως θα δημοσιευατε το κλητηριο θεσπισμα με ΑΒΜ

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Μη ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη, ας αφήσουμε επιτέλους τη δικαιοσύνη να αποφασίσει το πότε και το γιατί, εμείς απλά προειδοποιούμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι έχουμε τα έγγραφα και βέβαια τους πρόθυμους να μπουν σε φωτογραφίες δίπλα σε Λύρο και Καραπάνο. Μην εξευτελίζεστε, τα καλόπαιδα μετρούν μέρες, η ψειρού έχει στρώσει σεντόνια γι' αυτά τα παλικάρια.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχατε τα εγγραφα θα τα δειχνατε! Αλλα ουτε καν στις δικες που ειστε εσεις κατηγορουμενοι δεν πατε και τρωτε τις ποινες σαν τα στραγαλια

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αν σε τρώει η αγωνία, σου λέμε ότι δεν θα περιμένεις για πολύ ακόμη. Εσείς οι ίδιοι μας τα στέλνετε, εμείς δεν έχουμε επαφές με το συνάφι σας. Αλληλοτρώγεστε και καρφώνετε ο ένας τον άλλο. Εμείς δεν τα βγάζουμε, απλά τα διασταυρώνουμε, ώστε να μπορεί να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Από εκεί και πέρα μη ξεχνάμε ότι και ο κόσμος έχει τις ευθύνες του... ας αποφασίσει.