Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Τόσα χρήματα για λάδωμα, και μόνο 30% ;;; Μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για συντριβή




Μετά τον πακτωλό χρημάτων, εξαγοράς συνειδήσεων και χρήσης μηχανισμών πίεσης και εξαναγκασμού, ο Λύρος κατάφερε το ακατόρθωτο, συγκέντρωσε 30% του εκλογικού σώματος.

Δηλαδή το 70% αγνόησε τον ίδιο και την ανηθικότητά του, δεν εξαγοράστηκε και διάλεξε κάτι διαφορετικό από την ιδεολογία που πρεσβεύει ο ίδιος και η αρρωστημένη του εμμονή, να κρατήσει ένα αξίωμα, που μάλλον δίνει αξία στον ίδιο και μόνο, αντί να είναι ο υπηρέτης του. 

Ο Λύρος ένας άνθρωπος αποτυχημένος στα κοινά, δεν δίστασε να συμμαζέψει όλους αυτούς που τον έβριζαν με το χειρότερο τρόπο και να πληρώσει όπως έκανε βέβαια και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση της δημόσια εξουσίας.
...

Η εμμονή του αυτή, που έχει φτάσει σε αρρωστημένο επίπεδο, θυμίζει σε όλους μας τις παλιές καλές ασπρόμαυρες  ελληνικές ταινίες με τις δημοτικές εκλογές, όπου ο υποψήφιος κενός περιεχόμενου, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να λέγετε δήμαρχος.

Πέρα από αυτό, υπάρχει και το ισοζύγιο ... πόσο κόστισε  τελικά η κάθε ψήφος Κώστα μας; 

Το ξέρει η αγία οικογένεια ότι αυτά τα χρήματα σε λίγο δεν θα μπορέσεις να τα επιστρέψεις στο ταμείο; 

Ακόμη τους το κρύβεις Κώστα μας ότι ακόμη και να κερδίσεις το δεύτερο γύρο... (αν προλάβεις), οι μέρες σου είναι μετρημένες, γιατί θα σε περιμένει η απόφαση του κακουργιοδικείου στο Αγρίνιο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με τον Καραπάνο, τον Δημητρίου, τον Αθανασίου  και μια πληθώρα νομικών και επιχειρηματιών της περιοχής ... και όχι μόνο; 

 Πόσο τυχαίο είναι ότι σε αφήσαμε Κωστάκη μας να παίξεις μπάλα, χωρίς εμπόδια και κριτική; 

Ήταν όμως και μια μεγάλη ευκαιρία, να φάει ο κοσμάκης το μαύρο χρήμα που έχεις συγκεντρώσει τόσα χρόνια... και το σπουδαιότερο, να χωρίσει η ήρα από το σιτάρι... αυτοί που πραγματικά αγαπάνε το τόπο τους και αυτοί που ξεπουλιούνται όπως οι Γύφτοι έξω από τα εκλογικά κέντρα. 

Για ετοίμασε τώρα τα νέα τσεκ για το δεύτερο γύρο, γιατί οι μέρες κόντεψαν ... όσο και η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση. 

Τον Καραπάνο και να τον πληρώσεις τώρα, δεν θα τον ακολουθήσει κανείς, για δοκίμασε την τύχη σου με τους άλλους, ίσως καταφέρεις να αυξήσεις τη λίστα σου στα λαδώματα, όμως τώρα θα πρέπει να πληρώσεις και τους παλιούς και τους νέους. 

Έμπλεξες χαζοΚώστα, όπως το παθαίνεις  και με την ομιλία σου όταν προσπαθείς να μιλήσεις στα ελληνικά... 


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: