Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Μέρος Τρίτο και φαρμακερό – Ο Βασιλιάς Πέθανε … Ζήτω ο νέος Βασιλιάς.




Τελικά ο καλύτερος σεναριογράφος αποδεικνύεται η ίδια η ζωή, η οποία δεν κρατά σύνορα, δεν χρωστάει και το χειρότερο είναι ότι, δεν επιδεικνύει  έλεος σε κανένα μας.

Ο Λύρος έχασε τις εκλογές, από ένα άνθρωπο που αναδείχθηκε μέσα από το ψηφοδέλτιό του  και μάλιστα  με τον ποιο ντροπιαστικό τρόπο.

Η ολική ανατροπή ενός θρίλερ που παίχτηκε μέχρι τη τελευταία μέρα, μέχρι τη τελευταία στιγμή, ανέδειξε νικητή τον Διαμαντόπουλο ο οποίος υπερέβη και τον ίδιο του τον εαυτό, για να μπορέσει να ξεπεράσει την αλαζονεία του Λύρου που πήγαζε από τα λεφτά του και μόνο.

Το ακραίο και συνάμα ντροπιαστικό αποτέλεσμα, δεν ήρθε από πουθενά αλλού, παρά από το Αιτωλικό, όπου ο Λύρος το είχε μετατρέψει σε πειρατικό ορμητήριο για να κουρσέψει το δήμο για ακόμη μια 5ετία.

Τη πρώτη Κυριακή ο Διαμαντόπουλος βρίσκονταν σε κάτι χειρότερο από τις τελευταίες θέσεις σε ποσοστά, (εξαιτίας και των λανθασμένων επιλογών του, αλλά και κινήσεων απέναντι στη πόλη μας) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Λύρο να δημιουργήσει ένα σκληρό πυρήνα μιζαδόρων, εκβιαστών και ταξιματιών.  

Τη δεύτερη Κυριακή, το Αιτωλικό είπε ένα ξεκάθαρο ΟΥΣΤ στο Λύρο, ξεβρομίζοντας μια και καλή τoν ιερό τόπο του ιερού δήμου, από τα ανίερα ανδρείκελα, ενός αποτυχημένου δημάρχου σε όλα τα επίπεδα.

...

Αυτό που πόνεσε ακόμη περισσότερο, ήταν ότι ο Διαμαντόπουλος έπαιξε στα ίσα τον Λύρο, χρησιμοποιώντας ακόμη και τις ίδιες μεθόδους του Λύρου, νικώντας τον κατά κράτος ακόμη και σ’ αυτό το επίπεδο.

Ο ίδιος ο Διαμαντόπουλος δεν άφησε περιθώριο δισταγμού και λάθους από τη πρώτη στιγμή, όχι μόνο απέναντι στο Λύρο, αλλά απέναντι και σε όλους τους συνυποψήφιους του.

Από τη πρώτη στιγμή, από το πρώτο βίντεο που μας κοινοποίησε ανακοινώνοντας την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές, (για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τη κουρτίνα), ο Διαμαντόπουλος διαβεβαίωσε άπαντες και προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα κάνει τα πάντα για να εκλεγεί δήμαρχος.

Ακόμη και οι κινήσεις του σώματός του, των χεριών του και τα αμέρικαν στάιλ βίντεο, ήταν ένα σαφές μήνυμα ότι δεν θα σταματήσει απέναντι σε κανέναν και σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το σήμα κατατεθέν του δεν ήταν τα δήθεν συνθηματικά του και οι ζωγραφιές, ήταν η παρακάτω φωτογραφία που εμείς πιστεύουμε ότι αντέγραψε ή κάποιος συμβουλάτορας του το πρότεινε.

 



Όμως ας ρίξουμε μια ματιά, τι σημαίνει αυτός ο συμβολισμός ΕΔΩ   

 

Σε καμιά περίπτωση δεν λέμε ότι ο Διαμαντόπουλος είναι ακόλουθος της θεάς  Αουραμόθ, ούτε βέβαια ότι έκανε αυτή τη χειρονομία για να πείσει τους Καμπαλιστές, Ροταριανούς και κάθε λογής Νεοεποχίτη, ότι είναι μέλος της οργάνωσης και θα επιβληθεί παίρνοντας το δήμο, για χάρη τους.




Μακριά από ‘μας κάτι τέτοιες υπόνοιες… αλλά πρόσεχε και συ ρε Διαμαντόπουλε, μη υιοθετείς αμάσητα τις ηλιθιότητες του κάθε συμβουλάτορα.

Μαθαίνουμε όμως ότι ο Διαμαντόπουλος είχε και  μια ευρεία  αποδοχή και αμέριστη βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες, που ήταν υποψήφιοι Περιφερειάρχες όπως ο Σκιαδαρέσης,  ο Καρπέτας και ακόμη- ακόμη ο της εξωκοινουβουλευτικής Αριστεράς Χατζηλάμπρου, αλλά και ένα μέρος από το Φαρμάκη.

Επίσης μαθαίνουμε ότι στις σκιές κινήθηκε και ο φλούφλης ξεβράκωτος Ολλανδός της μαρίνας του Μεσολογγίου, ο οποίος χρηματοδότησε ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας.

Όσο για το κύκλωμα της Λιμνοθάλασσας Δημητρίου – Κούστας κλπ συγγενείς, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ήταν οι πρώτοι που έμπαιναν σε σπίτια και επέβαλαν το συγκεκριμένο υποψήφιο, τάζοντας ιβάρια και επιδοτήσεις συν διορισμούς στην κατασκευαστική εταιρεία Αρχιμήδης, η οποία έχει αναλάβει τα δήθεν έργα της Λιμνοθάλασσας των 20εκατομμυρίων ευρώ.

Εμείς επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που νίκησε ο Διαμαντόπουλος, του είμαστε μάλιστα ευγνώμονες για τη μάχη μέχρι εσχάτων που έδωσε απέναντι στην εγκληματική οργάνωση Λύρου-Καραπάνου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είμαστε από αυτούς που θα γλύψουν ή δεν θα καυτηριάσουν τα κακώς κείμενα.

Όταν καταλαγιάσουν οι ιαχές και τα επινίκια άσματα, θα θέλαμε πραγματικά να μας διαβεβαιώσει ο νέος δήμαρχος της ιεράς πόλης, πόθεν έσχες το χρήμα που κύλισε για να μπουν κάποια πρόσωπα- κλειδιά στο ψηφοδέλτιο, τι συμβαίνει με τις καταγγελίες Μπανιέρα για ασφράγιστα ψηφοδέλτια που τελικά προσμετρήθηκαν για έγκυρα, τι δεσμεύσεις υπάρχουν απέναντι σε ξεβράκωτους Ολλανδούς και αρχιερείς του μαύρου χρήματος όπως ο Δημητρίου και απείρου βλακείας όπως ο Κούστας;

Πως μπόρεσες ρε θηρίο και έπεισες τόσους ετερόκλητους πολιτικά χώρους να βοηθήσουν ένα υποψήφιο που μετά βίας κατόρθωσε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, άρα δεν θα είχαν την ανάλογη βοήθεια στις εκλογές της Περιφέρειας; !!!

Άρα από το Πόθεν Έσχες , έχουμε μόνο το Έσχες … το Πόθεν μας προβληματίζει και μάλιστα τα μάλα !!!


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: