Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Καραπάνος ή Μπανιέρας – «Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν.» – Ζήτω ο νέος Βασιλιάς.




Ήταν όχι απλά αναμενόμενο, αλλά νομοτέλεια ότι ο Καραπάνος ο γνωστός για τη λατρεία στο χρήμα και την ίντριγκα, ότι ο τελικός του σκοπός θα ήταν το χρήμα και όχι η υπηρέτηση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ήταν κάτι περισσότερο από πασιφανές ότι αυτός ο καιροσκόπος  το μόνο που ζητάει είναι να ρεφάρει από τα χαμένα της 4ετίας του Λύρου και την επερχόμενη πολιτική και οικονομική του  κατάρρευση .

Είναι η δεύτερη φορά που ξεπουλάει το συνδυασμό του, αυτή τη φορά στον Διαμαντόπουλο για να ενθυλακώσει εκατοντάδες χιλιάρικα… τη πρώτη όπως είχαμε γράψει την είχε ξεπουλήσει στο Λύρο, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απραξία του στο δεύτερο γύρο των τότε δημοτικών εκλογών, επικαλούμενος ψυχική κατάρρευση; Ούτε καν τη κεντρική του ομιλία δεν πραγματοποίησε στο Μεσολόγγι, αφήνοντας άφωνους  υποψηφίους  και ψηφοφόρους του.

Το ίδιο επιχειρεί και τώρα, λέγοντας διάφορες αερολογίες περί διαδικασιών και άλλων οπωροκηπευτικών εδεσμάτων για τους καταναλωτές σανού και κοπανιστού αέρα.

...

Για την ιστορία ο Καραπάνος την Α’ Κυριακή των εκλογών  βρέθηκε τρίτος στις προτιμήσεις και τέθηκε εκτός κούρσας της δεύτερης Κυριακής, παρότι σχεδόν μέχρι τα μεσάνυκτα ήταν δεύτερος,  πίσω από τον καλοπληρωτή Λύρο.

Το αποτέλεσμα της καταμέτρησης, ήταν οφθαλμοφανέστατο ότι είχε δεχθεί εξωτερική παρέμβαση από κάποιο κέντρο ή κάποιον συνυποψήφιο δήμαρχο.

Ο Καραπάνος μετά από αυτό έπραξε το αυτονόητο… κατέθεσε ένσταση για επανακαταμέτρηση, όπου αποδείχθηκε ότι όχι απλά καλύπτονταν η διαφορά του με το Διαμαντόπουλο, αλλά και υπερτερούσε κατά 25 περίπου ψηφοδέλτια, καταλαμβάνοντας έτσι τη δεύτερη θέση.

Η διαδικασία όμως των εκλογών και με μια ελληνική δικαιοσύνη να σέρνεται σαν βραδύποδας στη ζούγκλα του Ταρζάν, επέτρεψε στον Διαμαντόπουλο να συνεχίσει αυτός στο δεύτερο γύρο.

Άρα ουσιαστικά τα αποτελέσματα της δεύτερης Κυριακής είναι άκυρα με άμεσο ενδεχόμενο την επανάληψη των εκλογών.

Κάπου εδώ αρχίζει το οξυδερκές πνεύμα του Καραπάνου να λειτουργεί και να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της ανοικτής παλάμης και ούτω βοήσωμεν, όπως είπαμε στην αρχή.

Προσέξτε την ανακοίνωση αυτού του έρποντα γελωτοποιού :

  «Για να υποβληθεί ένσταση πρέπει να γίνει ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου της νέας δημοτικής αρχής. Κάτι που δεν έχει συμβεί.

Το νομικό επιτελείο του συνδυασμού μας έχει καταγράψει και αξιολογεί ευρήματα από την επανακαμέτρηση που έγινε, αλλά και παραλείψεις δικαστικών αντιπροσώπων κατά την σύνταξη των πρακτικών.

Αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, αυτό είναι πλέον δεδομένο και δεν αλλάζει.

Στην πλάτη μας μικροπολιτικά παιχνίδια δεν θα επιτρέψω να παιχτούν…»

Καμιά ένσταση κατά του αποτελέσματος του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Μεσολογγίου δεν έχει υποβληθεί από τον υποψήφιο δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο, όπως μας διαβεβαίωσε ο ίδιος.

 

Πρώτον: ένσταση δεν υποβάλετε όταν γίνει ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο, αλλά κάθε στιγμή, ακόμη και την ώρα της ψηφοφορίας.

Εάν περιμένει κάποιος το Πρωτοδικείο, είναι σα να λέει ότι οικιοθελώς παραπέμπω τη δίκη στο εκλογοδικείο για να εκδικαστεί μετά από 3 ή 4 χρόνια, με το ανάλογο αποτέλεσμα.

 

Η αντίφαση… που πέφτει ο Καραπάνος είναι εκεί που λέει για την επανακαταμέτρηση. Εάν κ. Μπανιέρα, δεν έχει υποβληθεί ένσταση, τότε γιατί να γίνει επανακαταμέτρηση;

 

Δεύτερο … ενδεικτικό ότι η συμφωνία έκλεισε και τα έχει πάρει ο Γύφτος… το αποτέλεσμα είναι πλέον δεδομένο και δεν αλλάζει… Τότε γιατί κ. Κλασομπανιέρα υπάρχει εκλογοδικείο και γιατί δεν έχει ανακηρυχτεί επίσημα από το Πρωτοδικείο, μέχρι αυτή τη στιγμή,  ο νέος δήμαρχος, όπως εξάλλου ανάφερες στην αρχή της ανακοίνωσή σου;

 

Η μια και μοναδική αλήθεια… στη πλάτη μας δεν θα επιτρέψω να παιχτούν μικροπολιτικά παιχνίδια … Ίσως είναι η μόνη αλήθεια, γιατί ο Καραπάνος ουδέποτε επέτρεψε να παίζονται παιχνίδια πίσω από τη πλάτη του, παίζονταν μπροστά του με τελικό αποδέκτη τον οισοφάγο και το στομάχι του, με ενδιάμεσο σταθμό τη τσέπη του.

Και το αποκορύφωμα…  Καμιά ένσταση κατά του αποτελέσματος του α΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο Μεσολογγίου δεν έχει υποβληθεί από τον υποψήφιο δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο, όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος.

 

Για τους αιθεροβάμονες που πιστεύουν ακόμη ότι ο Μπανιέρας θα τους σώσει από τα αδιέξοδα της ζωής, σας ενημερώνουμε ότι, ο ίδιος και άλλοι 5 υποψήφιοι από το συνδυασμό του… μετά από δική του εντολή, κατέθεσαν από την πρώτη Κυριακή ένσταση και σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση για τα ευρήματα, όπως βέβαια και για το τι μέλλει  γενέσθαι, με τις εκλογές και την ανακήρυξη του νέου δημάρχου.

 

 Υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα σε άλλες εκλογές σε οποιασδήποτε εποχή και χώρα, όπου υποψήφιος μετά από επανακαταμέτρηση, αρνείται να αποδεχθεί αποτέλεσμα που είναι υπέρ του;

 

Υπάρχει …  τώρα, και αυτός είναι ο Καραπάνος στον ιερό δήμο του Ραδιομεγάρου .

Για την ιστορία την Α΄ Κυριακή, ο Διαμαντόπουλος πέρασε στο δεύτερο γύρο με 357 ψηφοδέλτια διαφορά, όμως  μετά την επανακαταμέτρηση, ο Καραπάνος, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά, αλλά προηγείται του Διαμαντόπουλου κατά 25 ψηφοδέλτια.

Αυτό σημαίνει ότι το επιτελείο του Διαμαντόπουλου, επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου νοθεία και μάλιστα με ηλίθιους καλοπληρωμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα … ούτε καν τις σφραγίδες δεν έβαλαν στους φακέλους, αλλά ούτε τις μονογραφές στα ψηφοδέλτια.

 

  Για να μην τρελαινόμαστε όμως με τις εξελίξεις, εμείς παροτρύνουμε τον Διαμαντόπουλο, να μην δώσει τα χρήματα στον Καραπάνο ώστε να αποσυρθεί.


Επαναλαμβάνουμε ότι Λύρος και Καραπάνος έχουν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και δεν είχαν το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, γι΄αυτό και ο Καραπάνος ζητά λάδωμα τώρα  πριν βγει η τελική απόφαση, όπου θα τον βγάζει εκτός κάθε διαδικασίας.

 

Τώρα αγαπητέ Διαμαντόπουλε, το γιατί έγινε αυτό με τα ψηφοδέλτια, μένει να μας δώσεις καθαρές εξηγήσεις, γιατί εκτός απροόπτου , εσύ θα ηγηθείς αυτού του τόπου και αυτών των ανθρώπων.


Δεν μπορεί έτσι από το πουθενά να έχουν φυτευτεί, περίπου 400 ψηφοδέλτια … εκτός βέβαια, εάν βοήθησε και η θεά Αουραμόθ (κλικ ΕΔΩ)  με τους εκπροσώπους της σε διάφορες Ροταριανές στοές της περιοχής μας, πράγμα που απορρίπτουμε πρώτοι εμείς.


Μ.Ε.Π  

Δεν υπάρχουν σχόλια: