Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μικρές αγγελίες 1.

Επειδή μας έπληξε σφόδρα η οικονομική κρίση και τα μέτρα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του πα.σο.κ. αποφασίσαμε από σήμερα να δημοσιεύουμε και μικρές αγγελίες για να συμπληρώνουμε το πενιχρό πλέον εισόδημά μας.
Και ιδού η πρώτη:
Ζητείται νέος/νέα έως 30 βαριά 35, ιδανικά 28 ετών με ψυχή και καρδιά, με μυαλό και νου, με θάρρος και θράσος, με βαρύ στυλό να γράψει στα τέτοια του τα κόμματα και να έχει την όρεξη και την ικανότητα να ασχοληθεί σοβαρά με το μέλλον του, για να... σχηματίσει δημοτικό συνδυασμό.
Ο ιδανικός υποψήφιος/α πρέπει να έχει 135 (τουλάχιστον) χαβαλέδες (το χαβαλέδες, κρίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ) φίλους, στο Λούρο και στο Μεσολόγγι, γιατί από εκεί θα βρει κι άλλους παλαβούς και ικανούς σαν αυτόν, συνομηλίκους του.
Το αντικείμενο της εργασίας την οποία θα αναλάβει είναι το εξής:
Θα αφήσει για λίγο το φραπέ και τις ρακέτες στην άμμο και θα συζητήσει για 5 λεπτά σοβαρά (5 λεπτά, είναι παάάάρα πολλά, για να ληφθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση) με τα παιδιά που γνωρίζει στην παραλία, από το Νιοχώρι, την Κατοχή, τη Σταμνά και γενικώς με άτομα από άλλες πόλεις-χωριά-κωμοπόλεις που θα συστήσουν τον νέο ενιαίο Δήμο.
Αφού τα συμφωνήσουν, θα φύγουν με τα μαγιώ και τις ρακέτες παραμάσχαλα και θα πάνε για στο Μεσολόγγι. Εκεί θα βάλουν στο κόλπο όσους γνωρίζουν μέσα από τους καπνούς και τα τσιγάρα των νυχτερινών εξορμήσεών τους, θα τους εξηγήσουν την αποστολή που έχουν αναλάβει και θα γίνουν πολλοί και μετά ακόμα περισσότεροι.

Και μετά θα δώσουν τη μάχη για το μέλλον τους το Νοέμβριο, απέναντι σε εξαθλιωμένα ανθρωπάρια, χρισμένα από ακόμα πιο εξαθλιωμένα κόμματα και σε ξεπερασμένους ΔΗΘΕΝ κομματικούς αντάρτες.
Και τότε ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
Νομίζετε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;
Κάνετε λάθος, όλες οι ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές που έγιναν στο κόσμο, ξεκίνησαν από μια ΜΙΚΡΗ ομάδα, που στην αρχή τους έλεγαν τρελούς.
Αλλά αυτούς δεν τους πείραζε γιατί ήταν πραγματικά τρελοί.
Υπάρχει κανείς που να μπορεί να κάνει τη δουλειά;
Για πληροφορίες και υποστήριξη etolikomep@gmail.com
ΠΡΟΣΟΧΗ
Εάν δεν βρεθεί ο ιδανικός υποψήφιος, φοβάμαι ότι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστική πρόσληψη ενός εκ των παρακάτω, που λυπάμαι, αλλά θα έχει οδυνηρές συνέπειες ΓΙΑ ΕΣΑΣ, εμείς συνηθίσαμε.
Κοιτάξτε τους και αναλογιστείτε, ποιος σας φαίνεται ικανός να διαχειριστεί το μέλλον ΣΑΣ;


Μην μας λέτε όμως μετά πάλι «να φύγετε, να πάτε αλλού», γιατί για να φύγουμε εμείς κι αυτοί, θα πρέπει να έρθετε εσείς και να μας - τους διώξετε.


Τειρεσίας
άντε λοιπόν, από εσάς εξαρτάται το μέλλον σας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλον !!!
Ο Χριστός κι η Παναγία...Αχ αμάν αμάν αμάν...
Δημοτικός υπάλληλος

Ανώνυμος είπε...

Αναγνωστόπουλος: Φάτους ούλους γιατί έτσι γουστάρω.
Κατσούλης:Κουλτούρα,φτώχεια κι αναθέματα.
Μουρκούσης;Ότι θυμάται χαίρεται!
Καρανικόλας:Κάντε με και μένα καλλικρατικό, θα βγάλω και εφημερίδα !
Τέγας:Ο μεταριθμιστής της μάσας.
Ψαράκης:Όλα τα δοκιμάζω αλλά δεν μου κάθονται.
Πετρόπουλος:Ο φερετζές της ανάπτυξης.
Βερελής:Γαμώ την ατυχία μου!
Λιβανός:Τα λευκά μου ακροδάκτυλα δεν σας λένε κάτι;
Αλετράς:Γλυκάθηκε η γριά στο μέλι.
Φραγκούλης:Παλιά ξυνά σταφύλια.Καμιά επιδότηση θα βγει;
Αναγνώστης