Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

υποψήφιοι σωτήρες 3

τρίτος στη λίστα με τα νούμερα, συγγνώμη πάλι λάθος, στη λίστα με τους υποψήφιους δημάρχους ήθελα να πω, ο κ. καρανικόλας.
Αυτός, πριν πάμε στο σχολιασμό, μας προκαλεί ιδιαιτέρως, μας κάνει αντιπολίτευση, ΑΚΟΥ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, δεν θέλουμε ρε φιλαράκι ΆΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, πήξαμε ούτε τυρί να ήμασταν, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ γιο το θεό, ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ.
πάμε τώρα στον φίλο μας τον γιάννη, ο οποίος δεν ζητάει χρίσμα από κόμμα, ντουγρού για δήμαρχος αυτός. Πάει αποφασισμένος να μας σώσει.
(ξέρετε, στις παρενθέσεις με τα έντονα γράμματα τα σχολιάκια μας)

Ονομάζομαι Καρανικόλας Ιωάννης του Χρήστου και της Αικατερίνης. (να σαι καλά παλικάρι μου, Τειρεσίας)
Είμαι 38 ετών, (να τα εκατοστήσεις λεβέντη μου) γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μεσολόγγι από έντιμους, βιοπαλαιστές και σωστούς γονείς. (εδώ τα χαλάμε, γιατί όλοι οι υπόλοιποι γεννηθήκαμε από ΑΤΙΜΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ και ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ)
Έχω εργαστεί σε πολλές δουλειές, (ενώ εμείς, κατευθείαν στο εφοπλιστικό γραφείο του μπαμπά μας) σε οικοδομές, στο Πυροσβεστικό Σώμα.....ως Εποχικός Πυροσβέστης , ως σερβιτόρος και άλλες δουλειές. Μέσα από την σκληρή, πολλές φορές, εργασία έμαθα την αξία του ανθρώπου βιοπαλαιστή και την μεγάλη προσφορά του στην κοινωνία με το έργο του. (όχι ότι έχω κάτι ή υποτιμώ τους σερβιτόρους, αλλά πως ακριβώς προσφέρει στην κοινωνία με το έργο του ένας σερβιτόρος)
Πάντοτε μου άρεσε η Ιατρική (και μας η πρέφα, για αυτό ΔΕΝ είμαστε ενεργοί πολίτες, μας έφαγε το καφενείο) γι’αυτό και την ακολούθησα. (πόόόόλυ καλά έκανες, να σε χαίρεται η μανούλα σου)
Σήμερα είμαι ειδικευμένος ιατρός στην Ειδικότητα της Βιοπαθολογίας - Μικροβιολογίας (να ρωτήσω κάτι που δεν το ξέρω ρε συ γιάννη, δηλαδή οι άλλοι μικροβιολόγοι είναι ανειδίκευτοι; στα κουτουρού τη κάνουν τη δουλειά;) και διατηρώ ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο στο Μεσολόγγι. (βάλε μια διεύθυνση ρε παιδάκι μου, κάνει λίγο διαφήμιση)
Υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο της Διατριβής, τις γυναικολογικές λοιμώξεις. (και θα εξετάζεις -αν όλα πάνε καλά, ωραίες κυρίες; τυχεράκια)
Ήμουν Αγροτικός ιατρός στο απομονωμένο νησί της Ανάφης Κυκλάδων το 2003 με πολλές αρμοδιότητες, όπως του υγειονομικού αντιπροσώπου της Πολιτείας, (όπα, όπα, υγειονομικός αντιπρόσωπος της πολιτείας, πολύ βαρύ μας το είπες αυτό τώρα, για κάντο μας λιανά) στο Νησί της Ανάφης.
Είμαι συνδικαλιστής και μέλος της Ε.Κ.Ο. Ιατρών της ... ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (νάτα και τα ωραία, αυτό δηλαδή τώρα μας το είπες για καλό; η νέα δημοκρατία δεν ήταν κυβέρνηση πριν λίγο καιρό και δημιούργησε τα μύρια όσα προβλήματα στην Ελλάδα; εσείς εν είχατε αρχηγό το χοντροκωστάκη που παράτησε το μαγαζί ξεκλείδωτο κι έφυγε. Και αφού αυτόν είχατε, να φανταστώ εγώ τώρα αυθαίρετα, ότι στις τελευταίες βολευτικές εκλογές αφού ήταν αρχηγός ακόμα, εσύ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΤΣΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΟΥΝΑ, ΕΤΣΙ; πρόσεξε τι θα απαντήσεις, είναι ερώτηση παγίδα) με έντονο συνδικαλιστικό (ξέρετε τώρα τι σημαίνει συνδικαλισμός στην Ελλάδα) έργο τόσο για την βελτίωση της εκπαίδευσης των ιατρών και την δια Βίου Εκπαίδευσή τους, την σωστή άσκηση της ιατρικής.
Ιδρυτικό μέλος του σωματείου Ειδικευομένων Ιατρών Βιοπαθολογίας - Μικροβιολογίας
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ».
Αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας.
Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρών Καλλιτεχνών, έχοντας ζωγραφίσει αρκετά έργα και εκθέσει πολλά από αυτά.
(μέχρι εδώ μου θυμίζει λίγο το βιογραφικό του γαλάνη ε τι λέτε; 100 ετικέτες, ουσία καμία)
Είμαι Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Ι.Π. Μεσολογγίου " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ". (συγγνώμη γιάνη μου κιόλας που παίρνω το θάρρος, υπάρχει ένα ιστολόγιο με το όνομα "MHΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" που καλώς η κακώς -κακώς σου λέω εγώ- παίρνει λίγο περίεργες να τις πω, διαφορετικές να τις πω, όπως θες εσύ- θέσεις από αυτές που λέμε πολιτικά ορθές, και ονομάζεις το συνδυασμό σου έτσι; αν δεν δείχνει βλακεία, δείχνει ότι δεν ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, δηλαδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μας αναγκάζεις να σε κράξουμε, δεν το καταλαβαίνεις; μόνο και μόνο λόγω ιδεολογικών θέσεων)
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και συγκεκριμένα με την διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου αποτελεί έκφραση της αγάπης μου για τον τόπο μου, το Μεσολόγγι (ο τόπος του είναι το Μεσολόγγι, σημειώστε το αυτό) και την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου (και αναγκαστικά κοτσάρει και την ευρύτερη περιοχή, όπου ευρύτερη περιοχή, εμείς οι υπόλοιποι οι παρακατιανοί αιτωλικιώτες, νιχωρίτες, κατοχιανοί κλπ)
Παράλληλα , η αγάπη μου και η πίστη μου για την Δημοκρατική Παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι οι κατευθυντήριες Αρχές για την συμμετοχή μου στα δρώμενα του τόπου. (νάτη πάλι η καταστροφική νέα δημοκρατία, έχεις και εμμονές ρε παιδάκι μου)
Είμαι διαθέσιμος να υπηρετήσω τον Δημότη του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου, να αγωνιστώ και να συμβάλλω στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών του Δήμου και στην ανάπτυξη του τόπου μου. (είπαμε ποιος είναι ο τόπος του, έτσι; το Μεσολόγγι)
Ζούμε σε έναν πολύ όμορφο τόπο με μεγάλη Ιστορία, (για πες μας τι ξέρεις για την ιστορία του Αιτωλικού και των Οινιαδών) με καλή ποιότητα ανθρώπων που τους χαρακτηρίζει το φιλότιμο, η εργατικότητα, η φιλοξενία , που όμως για πάρα πολλά χρόνια κανένας από τους κυβερνώντες αυτού εδώ του τόπου, δεν κατάφερε να τα προβάλλει, να τα αναδείξει ως προτέρημα, να βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη, τόσο σε οικονομικό, πολιτιστικό, κοινωνικό επίπεδο. (και θα τις βάλεις τώρα εσύ, θα πάρεις παραδείγματα από το κόμμα σου έτσι, τη νέα δημοκρατία, το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης φαντάζομαι θα έχεις στο μυαλό σου ε; του χοντροκωστάκη και της άθλιας παρέας του)
Ως Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού (ποιο συνδυασμό μωρέ; είστε ο συνδυασμός πάνω από μόνος σου; αφού λες ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δεν λες ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, άρα πόσοι είστε; ένας -ΕΝΑΣ) Ι.Π. Μεσολογγίου " Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Σ Π Ο Λ Ι Τ Η Σ " μαζί με την ομάδα των πολιτών που απαρτίζουν τον Συνδυασμό, (και αφού έχετε έτοιμο συνδυασμό, για πείτε μας γιάννη, από το Αιτωλικό και τις Οινιάδες ποιοι είναι οι υποψήφιοι; καλά, άμα τους βρεις πάρε με τηλέφωνο. Ποιο συνδυασμό ωρέ, είστε δυο τρεις που τάχα μου λέτε ότι έχετε ήδη φτιάξει συνδυασμό, μήπως ψαρώσουν οι υπόλοιποι νεοδημοκράτες και κάνουν πίσω, λέτε ψέματα πριν φτάσουμε ακόμα στην προεκλογική περίοδο, μπράβο σας, ίδιος με το κόμμα σας) πριν είχαμε και έχουμε ως σκοπό ύπαρξής μας την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. (αυτό το σκοπό είχε και η νέα δημοκρατία, και νάτα τα ωραία)
Έτσι από το 2007 μπήκαμε ενεργά στον αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με μια σειρά από παρεμβάσεις, υποδείξεις και πιέσεις προς την παρούσα Δημοτική Αρχή και άλλους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Προβάλλαμε και δημοσιοποιήσαμε τους άξονες του προγράμματός μας ,ως Δημοτικός Συνδυασμός, με προτάσεις για την υλοποίησή του και το κοινοποιήσαμε και στην παρούσα Δημοτική Αρχή, από τον Ιανουάριο του 2008. (κι εμάς δεν μας είπατε τίποτε; ντροπή σας γιάννη μου)
Δεν κάναμε μια στείρα αντιπολίτευση (μόνο αφού δεν είναι στείρα, να της βάζετε προφυλακτικό, μη τη γκαστρώσει κανένας) αλλά καταφέραμε να πείσουμε για την αναγκαιότητα της λήψης άμεσων μέτρων που θα βελτίωναν την καθημερινότητα των Δημοτών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Κάποιες από τις ενέργειες, διεκδικήσεις που κάναμε, είτε προσωπικά εγώ ως Δημότης , είτε ως Επικεφαλής Συνδυασμού ήταν :

- Πιέσαμε και διεκδικήσαμε την επίλυση προβλημάτων και ελλείψεων στην οδό Ναυπάκτου και την γύρω περιοχή. (πσσσσ!!!) Ο δρόμος επί της οδού Ναυπάκτου ήταν σε άθλια κατάσταση.
Εν μέρη ο δρόμος έγινε όχι όμως όπως ζητήσαμε και θα έπρεπε να γίνει.
Επιπλέον υπάρχει ανάγκη δημιουργίας αποχετευτικού δικτύου όμβριων υδάτων, πεζοδρομίων και Δημοτικού φωτισμού.
Πιέσαμε και διεκδικήσαμε την καλαίσθητη όψη των εισόδων της Ι.Π. Μεσολογγίου.
Διεκδικήσαμε την δημιουργία Αγροτικού ιατρείου στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Γεωργίου. Επίσης, την δημιουργία ενός πάρκινγκ κοντά στην πλατεία του χωριού. Την δημιουργία ενός ιπποδρομίου στο χωριό και Αστική συγκοινωνία κάθε Κυριακή, καθώς επίσης και αποχετευτικό δίκτυο.
Πιέσαμε την παρούσα Δημοτική Αρχή στο να πάρει άμεσα μέτρα για καλύτερη καθαριότητα στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και του υποδείξαμε και τα σημεία που υπάρχει ανεξέλεγκτη εναπόθεση σκουπιδιών. (πσσσσσ!!!)
Ζητήσαμε από τον Νομάρχη να ανοίξει νέο δρόμο για την αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ελληνικά, Μούσουρα, Ρέτσινα, Άγιος Θωμάς, Αγριλιά από τα φορτηγά , λόγω των λατομείων αδρανών υλικών και έγινε ο δρόμος από το χωριό Αμπέλια προς τα Κλεισορέματα
Διεκδικήσαμε από τον Νομάρχη την λήψη άμεσων μέτρων για την κατασκευή του δρόμου της Οδού Αγίου Αθανασίου. (πσσσσ!!!)
Διεκδικήσαμε την δημιουργία του δικτύου αποχέτευσης στα Δ.Δ. Ελληνικά, Μούσουρα, Ρέτσινα, Άγιος Θωμάς, Αγριλιά.
Ζητήσαμε φωτισμό στον κόμβο του Τ.Ε.Ι. και στον δρόμο από τον Εθνικό δρόμο προς το Τ.Ε.Ι. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πιέσαμε στην δημιουργία παιδικών χαρών στο Μεσολόγγι, στα Δ. Δ. Ελληνικά, Μούσουρα, Ρέτσινα, Άγιος Θωμάς, Αγριλιά, στην Καλλονή, στον Συνοικισμό Βίγλα.
Πιέσαμε στην επιδιόρθωση του δρόμου στα Σφαγεία επί της Οδού Διονυσίου Μούρκα,
της οδού Φραγκλίνου και επί της οδού Αρτέμιου Μίχου. (πσσσσ!!! πσσσσσ!!!! πσσσσσ!!!! έβαλα τρια πσσσσ!!!! γιατί είναι τρείς οι δρόμοι)
Ζητήσαμε και διεκδικήσαμε την αναπαλαίωση του παλιού Νοσοκομείου και την αξιοποίησή του.
Πιέσαμε την παρούσα Δημοτική Αρχή στην δημιουργία παρκινγκ σε κεντρικό σημείο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, καθώς και στην λήψη άμεσων μέτρων για την ομαλοποίηση του κυκλοφορικού προβλήματος επί της οδού Σπύρου Μουστακλή. (αυτό με το πάρκινγκ δηλαδή οι μεσολογγίτες πολιτικάντηδες το κάνανε ανέκδοτο, καλά ρε παιδιά, ισπεδώσατε ένα χώρο και δημιουργήθηκε ένα στοιχειώδες πάρκινγκ, δεν φτιάξατε αεροδρόμιο, έλεος δηλαδή)
Ζητήσαμε από Δημοτική Αρχή την διατήρηση και την ενεργή παρουσία του χορευτικού τμήματος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Ζητήσαμε από τον Νομάρχη να καθαρίσει και να διανοίξει τους αύλακες και να καθαρίσει τους δρόμους δίπλα τους, από τα μπάζα από παλιότερες επιχειρήσεις καθαριότητας. (πσσσσ!!!)
Ζητήσαμε από τον Νομάρχη να πάρει έγκαιρα άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση των
κουνουπιών και την προστασία των πολιτών από μεταδοτικές ασθένειες. (γι αυτό κυκλοφόραγε με ένα φλιτ στο δρόμο ο σώκος;)
- Πιέσαμε την παρούσα Δημοτική Αρχή στην αποπεράτωση του Σχεδίου Πόλεως .
Ζητήσαμε και διεκδικήσαμε την δημιουργία νέων τμημάτων στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων .
Ζητήσαμε την δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου από το Υπουργείο Πολιτισμού. (και τι ακριβώς αρχαίο θα εκθέσετε; ξέρετε από πότε υπάρχει το μεσολόγγι γιάννη μας; είστε σίγουρος ότι χρειάζεται ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ γιάννη μας;)
Ζητήσαμε την λήψη άμεσων μέτρων από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την κάλυψη κενών θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου. (πέστο ρε παιδάκι μου, λέω κι εγώ πως γέμισε γιατορύς ξαφνικά το νοσοκομείο; πες ότι έχεις βάλει το χεράκι σου)
Πολλά από τα παραπάνω αιτήματα έχουν γίνει πράξη (πολλά, δεν λέει πόσα ΑΛΛΑ αυτό που είναι ξεκάθαρο από όλα αυτά τα πιέσαμε και διεκδικήσαμε ότι έγινε τελικά, είναι εν μέρει, εν μέρει προσέξτε, η οδός Ναυπάκτου. Δηλαδή μιλάμε για ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) από την παρούσα Δημοτική Αρχή ή από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, γιατί αυτά που ζητούσαμε άγγιζαν άμεσα τον συνάνθρωπό μας στην καθημερινότητά του.
Κάθε Δημοτική Αρχή αφήνει ένα έργο και αυτό κρίνεται από τον κόσμο του κάθε Δήμου, στην περίπτωση της παρούσας Δημοτικής Αρχής της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το έργο είναι λίγο για τον κόσμο του.
Δεν έγιναν έργα υποδομής που θα φέρουν τον τόπο μας σε τροχιά ανάπτυξης, δεν αναδείχθηκε ως τουριστικό προϊόν και τουριστικός προορισμός ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, δεν δυναμώσαμε τις θέσεις μας για την διεκδίκηση νέων τμημάτων τόσο στο Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου, (τι να τα κάνετε μωρέ; κι αυτά που έχετε τα λειτουργείτε σωστά; τα αξιοποιείτε; ) όσο και Πανεπιστημιακών τμημάτων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος.
Θεσμικά θέματα, όπως η διεκδίκηση ίδρυσης του Εφετείου στο Μεσολόγγι, (δηλαδή τώρα γιάννη μας, θα προτείνετε να γίνει το Εφετείο στο Αιτωλικό ας πούμε, και εμείς ίδιος Δήμος είμαστε τώρα, πρωτεύουσα, Ρε παιδιά ποιός σφυράει αδιάφορα;) ενώ αρχικά η διεκδίκηση είχε δυναμικό χαρακτήρα, μετά παρουσίασε μια χαλαρότητα με άμεσο αποτέλεσμα τις δυναμικές ενέργειες όλων των φορέων της πόλης του Αγρινίου για την δημιουργία του Εφετείου στο Αγρίνιο.
Mε τη διοικητική μεταρρύθμιση " ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ " η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να πείσει, ούτε να προβάλλει αντίσταση για τον αποχωρισμό του Δήμου Χάλκειας από τον ενοποιημένο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, πόσο άλλωστε για τον Δήμο Αρακύνθου ή το Δήμο Μακρυνείας.
Ποιες θα είναι άραγε οι ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής για τον ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ " ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ " ( τι είναι ο ακαδημαικός καλλικράτης;) και το μέλλον του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου;
Επειδή πιστεύω, ότι η διακυβέρνηση του τόπου πρέπει να γίνεται με συνέπεια , αποφασιστικότητα , μεθοδικότητα , με συλλογικότητα, με νέες ιδέες και όραμα, με σεβασμό στον πολίτη και στα αιτήματα του, με καθαρά χέρια, με αίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και στον τόπο, δηλώνω παρών στην διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον Δημοτικό Συνδυασμό" Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Σ Π Ο Λ Ι Τ Η Σ " .

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Επώνυμο : Καρανικόλας
Όνομα : Ιωάννης
Όνομα πατρός : Χρήστος
Επάγγελμα : Ιατρός
Δ/νση : Μάνας 14
Πόλη : Μεσολόγγι
Τ.Κ. : 30200
Τηλ. : 6977464848
www. energos-politis.gr για να γελάστε τώρα, κάντε click στο υποτιθέμενο site και διαβάστε τα νέα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
μπράβο παιδιά, αν αυτό είναι δείγμα του πως θα δημαρχεύσετε, άστα να παν στο διάολο.

λοιπόν φίλοι, με αυτόν δεν αξίζει να ασχοληθούμε πολύ, είναι καθαρός μεσολογγίτης, δεν ξέρει τίποτα άλλο πέρα από το μεσολόγγι, δεν έχει περάσει ΠΟΤΕ την πύλη προς τα μέρη μας.
Σας φαίνεται ενδιαφέρων για δήμαρχος; εμένα ΟΧΙ, ο επόμενος

όλοι είναι ίδιοι
έρχονται εκλογές ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ



Τειρεσίας
μια ερώτηση ακόμα, στο Αιτωλικό, στο Νιχώρι, στη Κατοχή, στη Σταμνά, πότε περάσατε τελευταία φορά κ. γιάννη μας; ή δεν ξέρετε ούτε που είναι;
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια για τον ενιαίο Δήμο Μεσολογγίου, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να μην είναι και ο Δήμαρχος εκ' Μεσολογγίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενεργέ μου Καλλικρατηκέ υποψήφιε Γιάννο,γιατρός σπούδασες καιγιατρό σε θέλω για να γιάνω από την αδράνεια της χώρας μου.Δεν θέλουμε άλλους γιατρούς με ενέσιμα προσόντα. Θέλουμε γιατρούς με ρόμπες άσπρες και όχι ρόμπες πολιτικούς. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΣΑΙ! Μίλησες πολύ.
ΕΝΑΣΤΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

βρε μεγαλε αναρωτιεμαι αν δεν ειναι απο το μεσολογγι απο που θα ειναι?θεωρειτε οτι στο αιτωλικο ειστε επιουσιοι δηλαδη?κοιταξτε λιγο περα απο τη μυτη σας και τα γεφυρια που σας περιβαλουν..μπορειτε να υποστηριξετε εναν αξιο ανθρωπο και ασ ειναι απο οπου γουσταρει

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Η σωστή λέξη ΠΟΥ μάλλον ήθελες να γράψεις αγαπητέ, είναι περιούσιοι, που σημαίνει εκλεκτοι - αγαπητοί και ΟΧΙ επιούσιοι που σημαίνει
επιούσιος καθημερινός - αυτός που διαρκεί για μια ημέρα.
Όταν θέλουμε να κάνουμε ΤΑΧΑ καυστικά σχόλια και να γράφουμε δύσκολες λέξεις να ξέρουμε τι σημαίνουν παρακαλώ, μη γράφετε μαλακίες.
Εντάξει φιλαράκι; Ξεκόλλα ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΥΛΗ
Τειρεσίας