Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οικονομική μαφία το ΔΝΤ

Επειδή, όπως ξαναείπαμε, τα πουλημένα ΜΜΕ έπαψαν να αναφέρονται στο ΔΝΤ, και τώρα το ονομάζουν εύηχα "τρόικα" αυτό δεν σημαίνει ότι το ΔΝΤ, δεν υπάρχει.
Ζει και βασιλεύει και την Ελλάδα κυριεύει, ας φροντίσουμε να μην το ξεχάσουμε, το ΔΝΤ (δεν ήρθε) το έφερε ο σοσιαλιστής giorgakis και η παρέα του, αυτοί του άνοιξαν τη πόρτα και το καλωσόρισαν.
Και αυτοί εγκαταστάθηκαν, πήραν και τα κλειδιά του μαγαζιού και κάνουνε κουμάντο, και ο σοσιαλιστής giorgakis, ανίσχυρη μαριονέτα, βγαίνει στη τηλεόραση και μας ανακοινώνει τις εντολές Τους.
Για τον Μαξ Κάιζερ έχουμε ξαναπεί. Στάθηκε από την αρχή πλάι στην Ελλάδα, έκανε αποκαλύψεις, εγκάλεσε τον giorgakis and friends αλλά εις μάτην, ο giorgakis είχε υπογράψει γραμμάτιο, και έπρεπε όπωσδήποτε να πληρωθεί και έτσι έστειλε το λογαριασμό σε εμάς.

αντιγράφω από thesa1nt.wordpress.com
Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα διασύρεται και... λοιδορείται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Μαξ Κάιζερ, ένας από τους πιο ριζοσπαστικούς και τολμηρούς οικονομικούς αναλυτές, στέκεται στο πλευρό μας και μιλά ανοιχτά για «οικονομική μαφία» και «οικονομικούς τρομοκράτες» που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.
Γνωρίζοντας άριστα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς υπήρξε χρηματιστής στην Γουόλ Στρητ για περίπου 25 χρόνια, ο Μαξ Κάιζερ, που είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια την οικονομική κατάρρευση της Ισλανδίας, ζητά την σύλληψη των τραπεζιτών της Goldman Sachs και προτρέπει τους Έλληνες να διεξάγουν δημοψήφισμα για την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, ανάμεσα στα οποία το BBC, το Αγγλικό Αλ Τζαζίρα και το Russia Today, ο Μαξ Κάιζερ μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», χαρακτηρίζει ανούσια τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως τα πραγματικά μέτρα θα μας τα επιβάλει το Δ.Ν.Τ.
Θεωρεί πως
η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα θυσιαστεί από τις διεθνείς αγορές και προτρέπει τους Έλληνες να εμποδίσουν αυτήν την προοπτική.

διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη του Μαξ Κάιζερ



ο Δημοσιογράφος
έρχονται εκλογές ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: