Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Όχι ρε π….. μου, δεν θα μας το κάνεις αυτό



Τι πάει να πει ρε συ νίκο-νίκο ότι ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ να είσαι υποψήφιος για το νέο διευρυμένο δήμο Μεσολογγίου;
Και εμείς τι θα γίνουμε ρε φίλε, σε παρακαλούμε πολύ, o paparazzi έχει σαράντα προεκλογικές φωτογραφίες έτοιμες, τόση δουλειά, χαμένες θα πάνε;
Με ποιόν θα γελάσουμε;
Όχι νίκο-νίκο μας, κακώς, πολύ κακώς, σκέψου έστω την ύστατη στιγμή και για μια και μοναδική φορά τους δημότες σου, που σε ψήφισαν. Στάθηκες ανίκανος να τους προσφέρεις οτιδήποτε 8 χρόνια δήμαρχος, μην τους στερήσεις και το γέλιο.
Αλλά μια και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα, όταν λες,...

* ευφάνταστα,
* ανυπόστατα,
* κατευθυνόμενα,
* ψευδή και

* κακόβουλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τι ακριβώς εννοείς;

Εσύ δεν ήσουν που...

* διέδιδες ότι έχεις συμφωνήσει με τους δημάρχους, Οινιαδών και Αγγελοκάστρου για σύμπραξη;

* φώναζες μετά, ότι άλλα είχατε συμφωνήσει και άλλα έκανε; (αν και δεν είσαι εσύ ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλάει για αθέτηση συμφωνιών)

* αφού την έκανε ο δήμαρχος Αγγελοκάστρου, διέδιδες ότι συμφώνησες με τον Αλετρά, να κάνετε μαζί δήμο με έδρα το Νιχώρι και όνομα Αιτωλικό ή ανάποδα τέλος πάντων;

* δήλωνες παρών για υποψήφιος δήμαρχος; (ασχέτως εάν σε έπαιρναν στην κοροϊδία)

* παρέδωσες αμαχητί το Αιτωλικό στον φίλο σου αναγνωστόπουλο για να αποδείξει ότι έχει δύναμη και συμμάχους;

* ΔΕΝ έφερες το θέμα Καλλικράτη, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο δημοτικό συμβούλιο;

* όταν ξεκίνησαν (αυτές που ήταν) οι κινητοποιήσεις για τον Καλλικράτη, παρακάλαγες, φώναζες, απαιτούσες ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, για να μην καταγραφούν αντιδράσεις, επειδή άλλα είχες τάξει;

* κλεισμένος μέσα στου Κολιαρίδα με τα κομματόσκυλα του πα.σο.κ. Μεσολογγίου, έψαχνες συμμάχους;.....Όχι νίκο-νίκο, το μόνο ευφάνταστο, ο μόνος ανυπόστατος και κατευθυνόμενος (από αμάθεια, άγνοια, φιλαυτία, βλακεία, και ανικανότητα), ο μόνος ψεύτης και κακόβουλος σε όλη αυτή την ιστορία ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

Προδομένος από το ελλειμματικό μυαλό σου, νομίζοντας ταυτόχρονα – λόγω βλακείας- ότι είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, πουλημένος από αχρείους συνεργάτες, που σε κορόιδευαν πίσω από τη πλάτη σου (και συνεχίζουν), βρέθηκες τώρα μόνος σου.

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ,

ΔΕΝ σε θέλει κανείς, σου έκλεισαν ΟΛΟΙ τη πόρτα Στο πα.σο.κ κάνουν ότι δεν σε ξέρουν Δεν κατάφερες να εκμεταλλευτείς καν το ευεργέτημα του νόμου ραγκούση, να βρεις συνδυασμό και να εκλεγείς χωρίς σταυρό.

Σε μετράνε οι άλλοι υποψήφιοι και τους βγαίνεις ζημιά.

Είναι δύσκολη στιγμή για εσένα, το καταλαβαίνω, άλλα τόσο καιρό, ήταν δύσκολες στιγμές για όλους εμάς, έτσι είναι νίκο – νίκο, ότι έσπειρες, θερίζεις. Έσπειρες γύρω σου σωρό ψέματα, ψέματα μάζεψες, έσπειρες ψεύτικες υποσχέσεις, μ΄αυτές πληρώθηκες, πούλησες το όραμα και τώρα δεν μπορείς να το ξανά αγοράσεις.Διάλεξες να έχεις στην αυλή σου τους πιο ανίκανους γιατί ήταν κόλακες, για να σου χτυπάνε τη πλάτη, με αυτούς όμως, βλέπεις τώρα ότι δεν μπορείς να πορευτείς, έτσι έφτασες στον γκρεμό.

Μόνος σου έφτιαξες την τύχη σου, εσύ διάλεξες την μοίρα σου.

Όπως νοιώθεις τώρα την απώλεια, έτσι νοιώσαμε και εμείς όταν ξεπούλησες τις υποσχέσεις σου και αυτό που ονόμαζες όραμα. Κλεισμένος στο μικρό σου γραφειάκι, πεισμωμένος σαν μικρό παιδί με έναν υπερφίαλο εγωισμό, αρνήθηκες να δεις την πραγματικότητα, τώρα την βλέπεις βίαια και αυτό σου ταράζει το μυαλό. Θεωρούσες τον σαμαντά υποχείριο σου και αυτός τώρα μοστράρει υποψήφιος αντιδήμαρχος με τον αναγνωστόπουλο, στη θέση που θεωρούσες ΘΕΣΗ ΣΟΥ. Θεωρούσες τον φραγκούλη σύμμαχο και αυτός ένα χρόνο πριν είχε εξασφαλίσει συνδυασμό αφήνοντάς σε απ’ έξω, μέχρι κι ο δήμος, που τον θεωρούσες μια ζωή παρακατιανό (γιατί είσαι αριστοκράτης τάχα μου εσύ) προβάλλεται υποψήφιος με τον αναγνωστόπουλο, την ώρα που εσύ τον έκανες αντιδήμαρχο, και αυτός σε είχε ήδη ξεπουλήσει.

Φαίνεται το ξεπούλημα είναι του σιναφιού σας, σας το δίδαξε καλά το κόμμα σας το σοσιαλιστικό πα.σο.κ.

Πάρε τώρα το καραδήμα και τον γιάννη τον κασσάρα και πορευτείτε την οδό της απωλείας. Όλα εδώ πληρώνονται, περαστικά σου τώρα.

Σήκω πήγαινε σπίτι σου, αρκετό κακό προκάλεσες και στους γύρω σου και στο Αιτωλικό.


Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη ντροπή δεν θα την άντεχα με όλο το χρήμα του κόσμου.Όταν δήμαρχε ξεπουλάς το φιλότιμο του Αιτωλικιώτη,όταν καταφέρεσαι νοσηρά ενάντια στο κάθε υγιές στοιχείο,ομάδα,άνθρωπο,θεσμό και συνεχίζεις να ζεις, μόνο μολυσματική ασθένεια μπορείς να μεταδίδεις και μόνο, με μολυσματικούς να συναναστρέφεσαι. ΄
Δήμαρχε,ήρθε η ώρα της αποτοξίνωσης και της θεραπείας για το λαό.Καιγόμαστε, στο πότε θα ξεκουμπιστείτε για να απολυμάνουμε την πόλη.
ΕΝΑΣΤΡΟΣ