Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

υποφήφιοι σωτήρες 2

Ναι ναι 2, γιατί το 1 ανήκει δικαιωματικά στην ανάρτηση μας αρχίσαμεεεε της 5ης Ιουνίου που αφορούσε στον φίλτατο νυν δήμαρχο Μεσολογγίου γιαννάκη και στις επιδιώξεις του.
ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ λοιπόν στην λίστα υποψήφιων νούμερων -συγγνώμη δημάρχων ήθελα να πω- είναι ο γνωστός, για όσους ασχολούνται λίγο με τα κοινά, ο στις προηγούμενες εκλογές επίσημος υποψήφιος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τέγας που ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χάσει από τον γιαννάκη που το "έπαιζε" ανεξάρτητος.
Από σήμερα λοιπόν, ότι πέφτει στα χέρια μας από υποψήφιους σωτήρες, θα το ανεβάζουμε θα το αναλύουμε, θα γελάμε με τις ανοησίες που θα γράφουν και θα κάνουμε ερωτήσεις, για τις οποίες είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ θα παίρνουμε απαντήσεις, αλλά έτσι έχει πιο πολύ πλάκα.
(στις παρενθέσεις με έντονα γράμματα τα σχόλια μας)
πάμε λοιπόν
ο τέγας ζητάει να πάρει το "χρίσμα" του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και λέει
Δήμος Μεσολογγίου και τοπική αυτοδιοίκηση

Το ΠΑΣΟΚ (φιλαράκι, ΔΕΝ αρχίζεις καλά, σε εποχές ΔΝΤ, να ξεκινάς μια πρόταση με τη λέξη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι τουλάχιστον προκλητικό, για να μην πω βλακώδες) για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, στηρίζοντας την... καινοτόμα (καινοτόμα; όταν λες καινοτόμα μας το κάνεις λιανά; καινοτομία είναι να μην έχετε εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ για αυτή τη Μεταρρύθμιση, όπως αρέσκεστε να την ονομάζεται, αλλά να επιμένετε στην εφαρμογή της;) Διοικητική Μεταρρύθμιση, θα αναδείξει τον ικανότερο (όπου ικανότερος ο λαμογιότερος) - ανάμεσα σε ισάξιους (για το ισάξιους ΔΕΝ έχουμε καμία αμφιβολία, και τα σκουλήκια ισάξια είναι μεταξύ τους) - υποψήφιο Δήμαρχο, μέσα από αξιοκρατικές δημοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να εκφράσει το δημοκρατικό χώρο. (όταν λες δημοκρατικό χώρο, εννοείς το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του giorgakis,του λοβέρδου, της διαμαντοπούλου και του ΔΝΤ;)
Η «Σύγχρονη Πόλη» αποτέλεσε έναν ενεργό Δημοτικό συνδυασμό, (οι Μεσολογγίτες, έχουν την ίδια γνώμη με εσάς κύριε μου;) με ξεκάθαρες θέσεις, με συνεχή παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια και με παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ανέπτυξε ένα γόνιμο Δημοτικό διάλογο με τους τοπικούς φορείς, (όλη μέρα στο δρόμο αυτά τα παιδιά, από διάλογο σε διάλογο, γκάνιαξαν για νερό) την τοπική κοινωνία και τα πολιτικά κόμματα για την καταγραφή και την αναζήτηση τρόπων λύσης των διαχρονικών προβλημάτων που αφορούν το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή. (καλά τα καταγράψατε, άντε και τα αναζητήσατε, καμιά λύση βρήκατε;) Παράλληλα δεν παρέλειψε (ευτυχώς ΔΕΝ παρέλειψαν, έτσι ησύχασα εγώ τώρα) να υποστηρίξει τις ελάχιστες θετικές ενέργειες της παρούσας Δημοτικής αρχής, αλλά και να ενημερώνει τους δημότες για το προβλήματα που διαχρονικά συσσωρεύονται στο Δήμο Μεσολογγίου προτείνοντας λύσεις. (και γιατί ρε φιλαράκια, αφού προτείνατε αξιόπιστες λύσεις, ο γιαννάκης ΔΕΝ τις εφάρμοσε να είναι τώρα καβάλα στ΄άλογο, μήπως ΔΕΝ ήταν υλοποιήσιμες, γιατί από τέτοιες σου φέρνω εγώ χιλιάδες)
Ο συνδυασμός μας και ο επικεφαλής του, Γιάννης Τέγας (τι δουλειά ΑΚΡΙΒΩΣ κάνετε κύριε, κάτι με τον ΟΣΕ, αν δεν απατώμαι;, έχει τρένο το Μεσολόγγι για να χρειάζεται υπαλλήλους του ΟΣΕ; ή μήπως εννοείτε ΟΣΕ, το ΒΑΓΟΝΙ των προηγούμενων εκλογών που είχε φέρει το κόμμα σας για να κάνει δημόσιες σχέσεις ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ;) με νέα πρόσωπα (όταν λέτε νέα πρόσωπα; πόσοι είναι κάτω των 28 ετών στο συνδυασμό σας;) και αντιλήψεις, (πότε άλλαξε αντιλήψεις το ΠΑ.ΣΟ.Κ; εμάς γιατί δεν μας το είπατε;) με γνώση και εμπειρία για την τοπική αυτοδιοίκηση, δημιούργησαν μία δυναμική, ικανή να προσελκύσει και να συσπειρώσει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, (τις ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις τις ρωτήσατε;) ώστε να έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (αυτό είναι απειλή;) και να ηγηθεί του ευρύτερου Δημοκρατικού χώρου. (για το Δημοκρατικό χώρο είπαμε παραπάνω, please, όχι άλλο δημοκρατικό χώρο, πήξαμε, δεν ξέρουμε που να τον βάλουμε πια, γεμίσαμε τις ντουλάπες και τις ντιβανοκασέλες και εσείς μας δίνετε κι΄άλλο, λυπηθείτε μας)
Ακολουθώντας τη διάθεση της κοινωνίας για ορθή διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, (η κοινωνία την έχει τη διάθεση, εσείς τι δουλειά είπαμε κάνετε;) την πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια παντού (σιγά θα πέσουμε πάνω σε κανένα τζάμι από τη πολύ διαφάνεια και θα φάμε τα μούτρα μας) αλλά και προκειμένου να συμμετάσχω στη διαδικασία ανάδειξης του Υποψηφίου Δημάρχου στο διευρυμένο Δήμο Μεσολογγίου, δημοσιοποιώ τα περιουσιακά μου στοιχεία καθώς και τις μηνιαίες μου αποδοχές στην προσωπική μου ιστοσελίδα (www.giannistegas.gr), γιατί πιστεύω ότι όλοι όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών και να αναδειχθούν σε δημόσια αξιώματα και θέσεις θα πρέπει να γνωστοποιούν την υφιστάμενη οικονομική τους κατάσταση ως προς το παρελθόν και μέτρο σύγκρισης για το μέλλον. (αφού λοιπόν έχετε μισθό, θα αποποιηθείτε του μισθού του δήμαρχου κ. τέγα; δεσμεύσετε ότι τα ΔΕΝ θα πάρετε χρήματα από το δήμο ΜΑΣ; ποιος σφυράει αδιάφορα ρε παιδιά;)
Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε όλοι μας στην προσπάθεια εξυγίανσης του Πολιτικού συστήματος (θα εξυγιάνεται οι πασόκοι το πολιτικό σύστημα; ρε για πόσο μαλάκες μας περνάτε τελικά;) ενώ διαφοροποιούμαστε από τη λογική «όλοι είναι ίδιοι». (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ)

Μεσολόγγι 10-06-2010
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος




όλοι είναι ίδιοι, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Τειρεσίας
μια ερώτηση ακόμα, στο Αιτωλικό, στο Νιχώρι, στη Κατοχή, στη Σταμνά, πότε περάσατε τελευταία φορά κ. τέγα; ή δεν ξέρετε ούτε που είναι;
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΆ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια για τον ενιαίο Δήμο Μεσολογγίου, ας φροντίσουμε τουλάχιστον να μην είναι και ο Δήμαρχος εκ' Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: