Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Το ξέχασαν κι αυτό οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι

Έγινε πριν καμιά 20-25αριά ημέρες ένας ψιλοχαμός σχετικά με τον καινούριο νόμο "περί ευθύνης υπουργών". Τάχα τα κόμματα τσακώνονταν για το πως θα είναι, τι θα λέει, πόσο αυστηρός θα είναι και άλλα τέτοια δήθεν για να μας παραμυθιάζουν. Οι εφημερίδες και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι τους έγραφαν κι αυτές, εξαπολύοντας μύδρους κατά των δύο μεγάλων κομμάτων, έλεγαν ότι απαξιώθηκε το πολιτικό σύστημα, να πάνε φυλακή οι φταίχτες και ξαφνικά... σταμάτησαν, όλα πέρασαν, δεν ασχολήθηκαν ξανά ούτε με το νόμο, ούτε με την ευθύνη των υπουργών, και αυτά βεβαίως γιατί θεώρησαν ότι .... είχαν ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα για δικαιοσύνη οπότε μπορούσαν να ρίξουν τους τόνους για να ψηφιστεί τελικά ο νόμος και να πάμε παρακάτω σε καινούριες λαμογιές. Τι μου ήρθε τώρα ένα μήνα μετά και τα γράφω αυτά, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ, δεν θέλω να συμμετέχουμε στο σωρό εκείνο της μάζας που το κατευθύνει η πουλημένη δημοσιογραφία στους σκοπούς και στα συμφέροντά της.
Τι ψήφισαν τελικά;
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΉ ΙΣΧΥ, ΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ"
Πέρασε δηλαδή από την Ελλάδα σε είκοσι χρόνια, η μεγαλύτερη λαίλαπα από υπάρξεώς της, και αυτοί πολύ απλά εξέδωσαν συγχωροχάρτι, που από λίγο έως πολύ έλεγε το εξής:
ΌΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΈΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΑΕΙΙΙΙΙΙ....

Έρχονται δημοτικές εκλογές και τα δύο κόμματα αυτά (μαζί και τα υπόλοιπα βέβαια, γιατί όλοι μαζί πέρασαν το νόμο), θα μας στείλουν τους εκλεκτούς τους υποψήφιους δημάρχους για να ζητήσουν τη ψήφο μας.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ,
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΑΝ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,
ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,

ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ




ο Δημοσιογράφος
στην ωραία φωτό μας ο υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σοσιαλιστής κ. Καστανίδης.
Υπουργεύει το υπουργείο "επικύρωσης της αδικίας" το οποίο οι πολιτικοί μεταξύ τους καροϊδευτικά το λένε "δικαιοσύνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: