Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ

Αντιγράφω από το σημερινό φύλλο της εφημερίδα «ο κόσμος του επενδυτή» ένα άρθρο που μου άρεσε πάρα πολύ.
Το υπογράφει ο δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο (ή όνομα θα σας γελάσω) ΣΤΡΕΨΙΑΔΗΣ «Ο ραψωδός» strepsiadis@yahoo.gr, η στήλη του ονομάζεται «άμερδεν» και βρίσκεται στη σελίδα 48 του ένθετου της εφημερίδας «Οικονομία»

Βουρκώνω από τη συγκίνηση βλέποντας την απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνουν οι τιτανοτεράστιοι υπουργοί του Γιώργου να αποτινάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του εθνοπροδότη και του οργάνου του ΔουΝουΤου και να ορθώσουν το ευθυτενές και ρωμαλέο ανάστημά τους για να σταματήσουν τα βδελυρά και απάνθρωπα σχέδια των Φραγκοφονιάδων σε βάρος της Ψωροκώσταινας.
Οι τιτανοτεράστιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κοροϊδέψουν την τρόικα.
Είναι παμπόνηροι, μιλάμε, οι τύποι.

Πρώτα έδωσαν στους οχτρούς του λαού λευκή επιταγή υπογράφοντας όλες τις αξιώσεις τους και μετά καμώνονται τάχα ότι είναι μαλάκες και δεν κατάλαβαν τι υπόγραψαν και κατεβάζουν νομοσχέδια αλλιώτικα.
Α ρε κακόμοιροι, σύντροφοι, τι θα δουν ακόμα τα μάτια μας! Πόσα ακόμα θα υποστούμε! Στημένα παιχνίδια και ηρωικές μάχες από υπουργούς έτοιμους να θυσιαστούν υπέρ βωμών και εστιών!
Που θα κάνουν ... οδοφράγματα με τα κορμιά τους για να μη μας κόψουν ολόκληρο τον κώλο, αλλά να μας αφήσουν κατιτί, έστω ένα δείγμα κώλου, για να μπορούμε, κάπως, να κάνουμε την ανάγκη μας...
Ελπίζω, τουλάχιστον, κύριοι σύντροφοι, να το πήρατε το μήνυμα. Και να μην περιμένετε θαύματα από μαθητευόμενους μάγους της κακιάς ώρας. Διότι, αγαπητοί μου, αν είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε από τούτους τους άχρηστους να μας σώσουν, τότε είναι φρονιμότερο να παραγγείλουμε από τώρα τα κόλλυβα...
Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, προδιαγεγραμμένη είναι η πορεία του έθνους:
κατευθείαν στο Ζάλογγο!
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα σε όλα τα μέτωπα και χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.
Πουθενά, σύντροφοι, δεν υπάρχει η παραμικρή πρόοδος.
Δραματική επιδείνωση παντού.
Από την οικονομία, την ασφάλειά μας (λόγω της οποίας είμαστε για πνίξιμο), την ακρίβεια (που δεν καταλαβαίνει Χριστό), τη διαφθορά και την αδιαφάνεια (που καλά κρατούν), τη ρουσφετολογία (η οποία πλέον γίνεται με ομόφωνη απόφαση του Βολευτηρίου), μέχρι και την ποιότητα ζωής, που είναι για τα μπάζα...
Ειλικρινά σας το λέω, σύντροφοι, ήθελα να ’ξερα τι περιμένει ο Γιώργος απ’ όλους αυτούς τους ανεπρόκοπους που μας έχει φορτώσει στην πλάτη! Γιατί κωλύεται να πάρει το σκουπόξυλο και να τους στείλει στον αγύριστο!
Πώς και δεν καταλαβαίνει πως το λάδι στο καντήλι μας (γενικώς) τελειώνει με όλους αυτούς και, έτσι χαμένοι που είμαστε, κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο ότι δεν θα κάνουμε καμιά αποκοτιά!




για την αντιγραφή
Τειρεσίας
οι επισημάνσεις με τα έντονα γράμματα είναι του Τειρεσία
και ένα σχόλιο: κανείς ΔΕΝ εμποδίζει το Γιώργο να πάρει το σκουπόξυλο, απλώς ο Γιώργος συμμετέχει ισότιμα στην προσπάθεια των υπουργών του

Δεν υπάρχουν σχόλια: