Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

από δήμαρχος, κλητήρας ο "πανίσχυρος"

Πόσοι θυμόσαστε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ο "πανίσχυρος" (μούτρα για πανίσχυρος) ελέω του κατσαπλιά των ασφαλιστικών ταμείων καθηγητή λαμογιοκλεψιάς σημίτη, χρηστάκης βερελής, προστάτης του γαλανοφραγκουλέϊκου συνδυασμού του Αιτωλίκού και αρχιδιοριστής στο ΜΕΤΡΟ, πρότεινε για δήμαρχο Αθηναίων τον giorgakis?
Δεν το θυμόσαστε;
Κι όμως συνέβη, σημίτης βερελής και σια, μέσα στην αλαζονεία τους, θεωρώντας εαυτούς πανίσχυρους, ανίκητους και εσαεί βασιλείς της χώρας, θέλησαν να παίξουν και να χλευάσουν τον χαζοgiorgakis να τον υποβαθμίσουν πολιτικά και να τον τελειώσουν από την κεντρική πολιτική σκηνή, ξεχνώντας ότι από τη μαμά του, τη mrs margaret είχαν πάρει προσωρινά την διαχείριση του πα.σο.κ. μέχρι να μεγαλώσει το παιδί και να είναι έτοιμος να ξεπουλήσει την Ελλάδα.
Ο χαζοgiorgakis σε μια σπάνια κρίση...εξυπνάδας, αρνήθηκε να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων και έτσι το σενάριο δεν ευόδωσε .
Πέρασε ο καιρός, έγινε τελικά πρωθυπουργός υπό επιτήρηση ο χαζοgiorgakis, βρέθηκε στη σέντρα των μιζών ο ¨ηθικός" σημίτης, με εκατομμύρια ευρώ να χορεύουν γύρω του και αυτός να κάνει τη χανούμισσα, στη σέντρα του ίδιου γηπέδου και ο χρηστάκης με την δαμόκλειο σπάθη των δικαστηρίων που θα ακολουθήσουν, αν ακολουθήσουν τελικά και δεν είναι για μια ακόμα φορά όλοι αθώοι, και έρχεται το κεντρικό πα.σο.κ. και προτείνει για δήμαρχο, ούτε καν όμως της Αθήνας, αλλά του μικρού επαρχιώτικου δήμου του Μεσολογγίου, (γιατί όσο κι αν χτυπιούνται οι Μεσολογγίτες, αυτό σημαίνει Μεσολόγγι για την Αθήνα) και προκαλεί την γενική θυμηδία.
Από δήμαρχος κλητήρας;
Και θα πρέπει να περάσει και από την διαδικασία αξιολόγησης με τους μέχρι πρότινος σφουγγοκολάριούς του;
Από πανίσχυρος υπουργός και γενικός αρχιδιοριστής, δήμαρχος Μεσολογγίου;
Έτσι είναι, τα πάντα είναι δανεικά σ΄αυτή τη ζωή.
Για την ιστορία,
οι πληροφορίες λένε ότι ο χριστάκης τελικά δεν δέχτηκε να είναι υποψήφιος, αλλά και το πα.σο.κ. για να απαλύνει τις εντυπώσεις έβγαλε μια ανακοίνωση, εκμεταλλευόμενο το αίσθημα των συνδημοτών μας πια, ιεροπολιτών Μεσολογγίου ότι
"O θεσμός του δημάρχου Μεσολογγίου είναι ανώτερος απο οποιονδήποτε άλλο"
οπότε εντάξει, όλα καλά.
Πάμε τώρα αγαπημένοι στις εκλογές




ο Δημοσιογράφος
Από πανίσχυρος υπουργός και γενικός αρχιδιοριστής, δήμαρχος Μεσολογγίου;
έρχονται εκλογές, τιμωρήστε τους έγχρωμους υποψήφιους

Δεν υπάρχουν σχόλια: