Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δυο τα νικολάκια μείον ένας ακόμα

Οριστική η παραίτηση του αντιδήμαρχου νίκου σαμαντά. Να θυμίσουμε ότι υπήρξε προσωπική επιλογή του νικολέοντος για ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, υπήρξε στενός του συνεργάτης και ο επί των οικονομικών του δήμου μας.
Για τους λόγους αυτούς, η παραίτηση του πλήττει τον νικολέοντα ΑΚΡΙΒΩΣ στην καρδιά και την παραίτηση ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ
Οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί (ή μήπως είναι γνωστοί;) και ο ίδιος επικαλείται προσωπικούς λόγους.
Ενώ και από την μεριά του μεγάλου κτηρίου της πλατείας και από την πλευρά σαμαντά τηρείται σιγή ιχθύος, οι πληροφορίες λένε ότι έχει έτοιμο προς ... δημοσίευση ένα κείμενο που θα αποφασίσει άμεσα εάν θα το στείλει στις εφημερίδες ή στα blogs. Δεν φανταζόμαστε ότι θα επιλέξει εμάς για να το στείλει (αν και εμείς ευχαρίστως θα το δημοσιεύαμε), γιατί εμείς ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ και έτσι όλοι αναμένουμε και όπου δημοσιευτεί θα σχολιάσουμε ανάλογα.
Δεν σχολιάζουμε τώρα την παραίτηση γιατί ΑΜΕΣΑ να σκάσει και δεύτερη παραίτηση βόμβα κι άλλου υψηλόβαθμου στελέχους των οραματιστών το οποίο κατέχει υψηλή θέση στην δημοτική διοίκηση. Σε αναμονή και της καινούριας χειροβομβίδας που θα σκάσει με ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο, σας χαιρετούμε.



ο Δημοσιογράφος
τι έγινε νικολάκι, βάρεσε διάλυση το ΟΡΑΜΑ;
δεν τα μαζεύεις και εσύ σιγά - σιγά; ώρα σου είναι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Ετσι θα χαιρετίζουν σιγά σιγά οι εγκάρδιοι φίλοι του Γαλάνη που έπιναν νερό στο όνομά του με απότερο σκοπό την εξουσία προκειμένου να αποδείξουν το εύρος του ηλίθιου εγώ τους.Αν είναι να κάτσεις στο σπίτι σου να ξεκουραστείς γιατί ταλαιπώρησες για τον "φίλο" το κορμάκι σου και την ευαίσθητη διάνοιά σου, έχε καλώς.Χειροκροτούμε και επαυξάνουμε.Αρκεί να μην σε ξανασυναντήσουμε στο δρόμο μας.Αν είναι όμως να μας το παίξεις μαγκιά,του τύπου δεν άντεχα τόση διαφθορά, Εεε ψιτ, άστο καλύτερα θα κάνεις και άλλη ζημιά.Δεν είσαι για να εκτίθεσαι κε αντιδήμαρχε θα σου βρίζουνε το σπίτι...ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΟΥ ?????
"Το χλωροφόρμιο"

Ανώνυμος είπε...

Θα μας αφήσει στο διάγγελμα της παραίτησης του ο αντιδήμαρχος διοίκησης και οικονομικών πως θα βρούμε και το χρηματοκιβώτιο;