Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

H 24η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Η αλήθεια είναι πως κάτι η μήνυση φούσκα, κάτι τα δικά μας (έχουμε και δουλειές έτσι;) αφήσαμε πίσω θέματα στα οποία θέλαμε ή ίσως περιμένατε να έχουμε πάρει θέση. (σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά μηνύματα που φτάνουν στη θυρίδα μας και δεν μπορεί να πάρει χριστουγεννιάτικη άδεια ο Γραμματοσυλλέκτης).
Ας δούμε λοιπόν την 24η Φεβρουαρίου 2010.
Εκδικάζεται η έφεση του μικρού πεισματάρη ανεγκέφαλου δήμαρχου, και του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ που έκαναν με δίμηνες συμβάσεις, σε συγκεκριμένους οραματιστές ψηφοφόρους (τους οποίους φυσικά με αυτή την τακτική κρατούσαν δέσμιους, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους για δουλειά), κάνοντας τάχα ότι δεν....... γνωρίζει το νόμο, όπως τον προέτρεψε το αρχιλαμόγιο του δήμου μας, γνωστός με το ψευδώνυμο νίκος φραγκούλης.
Το καμουτσίκι που τους έριξαν, ήταν μη αναμενόμενα αυστηρό, τα δε λογάκια που εκτόμισε ο εισαγγελέας, μην το συζητάμε.
Το είχαν περάσει για δίκη ρουτίνας, θα πάμε, θα αθωωθούμε, θα πιούμε και μια μπύρα μετά και θα επιστρέψουμε να ολοκληρώσουμε την καταστροφή του δήμου, δήλωνε άνετος φραγκούλης πριν τη δίκη.
Έτσι πήρε στο λαιμό του και τους δημοτικούς συμβούλους, έτσι ανάγκασε τον γαλανάρτη να λέει μ.... στον εισαγγελέα που τον χαρακτήρισε μειωμένης αντίληψης, προσβάλλοντας φυσικά εμάς που τον ψηφίσαμε.
Δεν σήκωνες το τηλέφωνο, όταν σε έπαιρναν από το ΑΣΕΠ για εξηγήσεις δήμαρχε, του είπε ο Πρόεδρος του δικαστηρίου.
Τόσο μάγκας και άνετος (όπως τον βλέπετε στη φωτογραφία), ο μειωμένης αντίληψης δημαρχάκος.
Απαξίωνε το ΑΣΕΠ ο άνετος, δικό μου είναι το μαγαζί έλεγε, δεν θα μου πούν αυτοί του ΑΣΕΠ, ποιον θα προσλάβω και για πόσο καιρό, πες τους να πάνε να γ........, σκεφτότανε.
Εγώ υπαλληλος της ΔΕΗ ήμουνα, δεν ήξερα απάντησε όμως όταν τον ρώτησε ΓΙΑΤΙ ο εισαγγελέας,
Και τώρα η έφεση.
Τώρα βεβαίως οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πάνε προετοιμασμένοι, δεν θα πιστέψουν τον φραγκούλη, γιατί την προηγούμενη φορά όπως είπαμε τη πάτησαν.
Όμως τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους, οι ποινές είναι μεγάλες, για να υπάρξει αθώωση.
Οπότε όσο και να μειωθούν, ταρατατζούμ ταρατατζούμ,
Αν όμως ήταν στο χέρι μου, θα ζητούσα να αθωωθούν ΌΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι, και να διπλασιαστούν οι ποινές των γαλάνη και φραγκούλη.
Κι αυτό ΌΧΙ γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι κάνανε καλά τη δουλειά τους, ΑΛΛΑ γιατί είμαι σίγουρος ότι τους κορόϊδεψαν, ότι τους εξαπάτησαν, ξέρουμε τώρα ντε πως τις κάνει τις δουλειές του ο φραγκούλης.
Είμαι λοιπόν σίγουρος ότι όταν λέει ο Γιώργος Καρέτσος, εγώ μόνο μια φορά υπόγραψα, ότι λέει αλήθεια, γιατί ο (μιάς και πιάσαμε αυτόν) Καρέτσος, ξέρει να κάνει καλά τις δουλειές του.
Είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησαν την πρώτη υπογραφή για να κάνουν τις υπόλοιπες επαναλαμβανόμενες προσλήψεις.


οι δύο ωραίες φωτό μας (paparazzi) είναι ντοκουμέντα
στη ωραία πάνω φωτό μας, ο άνετος πριν πάει στο δικαστήριο, φωτογραφήθηκε για το ΜΕΠ αποκλειστικά, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, δείχνοντας έτσι την ισχύ του, και το τι περίμενε (όπως του είχε τάξει ο φραγκούλης) από το δικαστήριο.
στην ωραία κάτω φωτό μας, τα παλικάρια μας, μετά το δικαστήριο

στα παρακάτω links, θα βρείτε ωραίες αναμνηστικές αναρτήσεις, της εποχής του δικαστηρίου, Απρίλιος & Μάϊος του 2009, έτσι για μην ξεχνιόμαστε.
ΈΝΑΣ ΓΥΜΝΟΣ δΉΜΑΡΧΟΣ
ΟΝΕΙΡΑ, ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ
ΕΚΠΤΩΤΟΣ δΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ
Ο ΡΕΖΙΛΗΣ
ΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ
ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ και ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Άρθρο 146 ΈΚΠΤΩΣΗ εξαιτίας ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ
ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ 2
ΤΗ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ
ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ 3
ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ
Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για τον νίκο γαλάνη
ΜΥΝΗΜΑ για τον ΝΙΚΟ ΓΑΛΑΝΗ
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ο... Κομπάρσος




Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: