Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Έτσι ο Έλληνας διέλυσε το σύστημα των συμφερόντων που του επέβαλε το εμβόλιο της γρίπης


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Εμφανίστηκε στο Μεξικό σε χοιροστάσιο. Ξαφνικά από το πουθενά. Ήταν φανερό ότι ο ιος της γρίπης είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα. Μας υποσχέθηκαν ότι σε 3 μήνες από την ανακάλυψη του θα είχαμε και το εμβόλιο κάτι που ΠΟΤΕ άλλοτε δεν έγινε με καμία άλλη ασθένεια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προφανώς και όταν...
κατασκεύασαν τον ιό είχαν έτοιμο και το αντίδοτο με το εμβόλιο όμως ο ιός έπρεπε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο κάτι που έγινε ταχύτατα. Τα κανάλια ξεκίνησαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις, κάποιες εκ των οποίων ήταν συντονισμένες από το εξωτερικό.
Οι επίσημες έρευνες δείχνουν ότι ΠΕΡΣΙ από την απλή γρίπη είχαμε παγκοσμίως 250.000 νεκρούς και οι περισσότεροι ήταν στην ευπαθείς ομάδες. Τα δύο εμβόλια που κάνουν έχουν μέσα πολλά στελέχη ιών και γιαυτό θεωρούνται επικίνδυνα όχι για τις παρενέργειες όπως μας καθησυχάζουν αλλά για το τι θα μας βγει σε λίγα χρόνια.

Τελικά ο κόσμος για πρώτη φορά έφτυσε τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς που έκαναν επίδειξη μπροστά στην κάμερα και κατά 97% δεν εμβολιάστηκε.

Ο κόσμος αντιστάθηκε παρότι σε αυτές τις περιπτώσεις φοβάται και κάνει το εμβολιάκι του. Εδώ αντιστάθηκε και είναι η πρώτη του νίκη κατά του συστήματος των μεγαλοβιομηχανιών,των συμφερόντων και των ΜΜΕ. Ο κόσμος αντέδρασε στην πλύση εγκεφάλου. Δεν πιστεύει τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Ξέρει πλέον πως σε ότι λένε κάτι κρύβεται από πίσω. Είναι καχύποπτοι. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ΜΗΝ κάνετε ένα εμβόλιο τζάμπακαι βερεσέ εκτός και αν ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες. Και τελικά ο κόσμος δικαιώθηκε. Όπως είδατε οι Βρετανοί έβγαλαν μια ανακοίνωση και είπαν ότι έκαναν λάθος εκτίμηση σχετικά με το ότι είναι θανατηφόρο(στον βαθμό που είχαν πει).

Η ΓΛΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: